Körülmetélés.hu - Minden, amit a körülmetélésről tudni kell

Köszöntelek weboldalunkon

körülmetélés.hu

A férfiak mindig is büszkék hímvesszőjükre, ezért fontos, hogy az tökéletesen működjen és egészséges is legyen. Weboldalunkon próbálunk segítséget nyújtani a problémákkal küzdőknek, hogy felkeressék orvosukat és tudják, hogy mire számíthatnak.

  • Tanácsot szeretnél kérni?
  • Műtét előtt állsz?
  • Lábadozol?

Ez a honlapot azért hoztuk létre, hogy megismertessük a körülmetélés egészségi és egyéb előnyeit, bemutassuk a körülmetélés történetét, mai elterjedtségét, és eloszlassuk a körülmetéléssel kapcsolatos tévhiteket. Segítségek akarunk adni azoknak, akiknek fitymaszűkülete van, vagy akik bármilyen más okból fontolgatják a körülmetélést, és azoknak, akik műtét előtt állnak vagy már túl is estek rajta, s a gyógyulással kapcsolatban vannak kérdéseik.

Tovább olvasom
1185 fő
Felhasználó
220
Közzétett beszámoló
1476
Hozzászólás
1191
Fénykép
Ők már átestek a körülmetélésen

Beszámolók

Még több beszámoló
Videótár

Az interneten egyre több videó, beszámoló található a körülmetélésről. Megpróbáljuk összegyűjteni a legfontosabbakat.

Regisztrálj oldalunkon

Kérdésed van, beszámolót küldenél vagy csak véleményed van a körülmetélésről és egyéb műtétekkel, beavatkozásokkal vagy betegségekkel. Regisztrálj oldalunkon! Regisztrált felhasználók több menüpontot láthatnak és saját személyes adataikat is szerkeszthetik.


Amennyiben már regisztráltál, akkor itt be tudsz lépni a weboldalunk zárt részére, ahol saját adataidat, képeidet és beszámolóidat menedzselheted.
A lépésés után különböző menüpontokat láthatnak az érdeklődő és a már körülmetélésen vagy egyéb beavatkozáson átesett felhasználóink.