Bence

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2019-02-12 - 18 évesen
Orvos: dr. Nagy Sándor () állami

Alapadatok

Bence
körülmetélés
saját elhatározás
2019-02-12
18
dr. Nagy Sándor () állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Nem  szeretnék hosszú regényt írni bevallom én kicsit lusta vagyok véggig olvasni egy-egy hosszabb beszámolót, aztán meglátjuk mennyire sikerül :) . Azért szerettem volna hogy körül metéljenek mert a felnőtt filmekben megtetszett és nagyon kíváncsi voltam ilyen érzés így elkezdtem hátra húzva tartani kb. 1 évig az így eltöltött idő után már biztos voltam benne hogy metélni szertnék. Már csak össze kelllet szedni a bátorságot hogy felkeressek egy orvost. Mellékesen kis koromban volt fityma tágításom most pedig a fék volt kicsit rövidebb a kelleténél.

Orvosi vizsgálat

A veszprémi kórházban kerestem fel egy orvost a magán rendelésén mivel nem ismertünk senkit  azt választottam akihez leghamarabb kapok idő pontot aki Dr. Nagy Sándor volt. Nagyon kedves pali elég pörgös fel kell venni vele a ritmust. Két vizsgálat után kaptam is időpontot a műtétre kb. egy hónap múlvára.

Műtét napja

Be kellet feküdni a kórházba egy napra a műtét utánami nem is volt nagy baj mert legaláb nem én vettem le otthon a kötést. Sajnos sokat kellet várni a műtétre ami meglehetősen ideg tépő volt, de vére eljöttt az idő és betoltak a műtőbe.

Műtét leírása

Kaptam egy szem nyugtatót és egy pár érzéstelenítő szurit a szerszámba. Lefertőtlenítették a területet amit már otthon rövidre trimmeltem amit másnak is ajánlok, utána ki kötöztek az asztalhoz és neki is estek. Az első vágásoknál még éreztem fájdalmat de amikor az ereket égették el a kkor már nem éreztem semmit, azt is lehetett érezni hogy varja de az sem fájt.

Lábadozás

Miután kitoltak a műtőből egyből elkezdett fájni és még egy órán kerezstül fájt de szerencsére elmult. az első éjszaka a merevedések kellemetlnek voltak a kötés és a varratok is feszültek.  Másnap reggel levették a kötést a doki rendben találta nem vérzett sehol így mehettem haza.

Mütét utáni napok

Az első napokban elkezdtem a napi 4-5 kamillás mosást és egy  Fucidin nevű krémmel kell kenni este. Sajnos nem ment minden zökkenő mentesen a féknél és jobb oldalt kb. 5 napmúlva szétnyílt a sebb és begennyesedett vissza mentem az orvoshoz mert nagyon megijedtem de megnyugatott hogy majd felszívódik és össez forr azóta napi háromszor kenem a sebet a krémmel a mosások uán és lassan kezd össze fornni. A többi helyről is kijöttek már a varratok ott nagyon szép lett mintha nem is történt volna semmi. Most várom hogy gyógyuljon és hogy mit mond az orvos a kontrollon.

Még utó iratként  ezúton szeretném megköszönni a segítséget a weboldal szerkesztőinek, akik végig segítettek és ellátak tanácsokkal az elejétől kezdve, mégegyszer köszönöm szépen.

Néhány videó:

 Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.


Név: geogabcsi
Időpont: 2022-02-06 13:19:58

Szia!

Nagyon szép lett, az egész műtét jól sikerült! Gratula!

Név: Zoli1981
Időpont: 2020-04-15 16:51:12

Szia Bence! Jól sikerült. Sokkal jobb érzés lesz így viselni, előnyösebb. Üdv,Név: Pepkó
Időpont: 2020-02-08 17:48:17

Bence! nagyon szép lett! gratulálok hozzá! használd nagy egészséggelNév: Dénes
Időpont: 2019-11-16 15:09:06

Bence! Nagyon szép lett! Gratulálok hozzá! remélem használod is :)Név: Fefe_
Időpont: 2019-07-20 08:34:36

Ez igen! micsoda videókNév: Fefe_
Időpont: 2019-03-07 18:52:28

szépen gyógyul a seb.. köszönjük a fotókat.