Botoxszal növelte meg a férfiasságát Cristiano Ronaldo?

2022-08-07 13:17:24

Bizarr hírt közölt Cristiano Ronaldóról egy spanyol lap: a La Razón szerint a Manchester United világklasszis labdarúgója botox-kezeléssel növelte meg a férfiasságát, azaz injekciókat kapott a péniszébe. Úgy tűnik, a pályán még 37 évesen is elnyűhetetlen portugál zseni az ágyban is a maximumot akarja nyújtani.


Cristiano Ronaldo mindent elkövet, hogy legjobb formáját nyújtsa a pályán: megfelelő táplálkozás, speciális és kemény edzésmunka, sok alvás - ezek a titkai. De talán van más is... A spanyol újság szerint a királyi "ékszerre" is gondosan odafigyel az ötszörös aranylabdás, és igénybe veszi az orvostudomány új vívmányait.

A La Razón a cikkében elmagyarázza, hogy a botoxot a pénisz vastagságának növelésére használják – állítólag egy-három centiméterrel megduzzadhat tőle a hímvessző. A kezelés eredménye 18-24 hónapig látható és nem igényel semmilyen sebészi beavatkozást. Ugyanakkor azonban az nem mondható, hogy a siker garantált. Dr. Rácz András plasztikai sebész szerint ez új eljárás, és ő még nem hallott róla, hogy nálunk alkalmaznák.

– Ahogy utána olvastam a témának, kiderült, hogy elsősorban nem megnagyobbítja a nemi szervet, hanem az erekció után inkább meggátolja a túlzott visszahúzódást – mondta a Blikknek Rácz doktor.