S. Ádám

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2015-02-12 - 25 évesen
Orvos: magán

Alapadatok

S. Ádám
körülmetélés
orvosi ok
2015-02-12
25
magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

 

Két évvel ezelőtt elmentem Berettyóújfaluba rövid fitymafék problémával; rövid volt s félő, hogy beszakad. Nagy pozitív csalódás volt, az orvos az asszisztens hozzáállása. Akkor nem metéltettem magam körül, az orvos nem javasolta, de a gondolat megmaradt bennem, hogy „Milyen lenne?”.
A fitymafék műtétre hamar sor került, minden rendben volt, átvágták és a helyi érzéstelenítőnek köszönhetően, alig éreztem valamit. Rendesen működött a szerszám, de ott motoszkált bennem, hogy kellene… Az ötletet a felnőtt filmekben látott színszéket szerszáma adta.
Három hete vagyok körülmetélve. Semmi értelmét nem láttam így a fitymának. Debrecenben kerestem fel egy magán urológust.
A műtétre Nyíregyházán került sor. Nyolcra kellett megjelenni. Szerencse, hogy hamarabb mentem mert így első voltam; velem kezdték a napot a műtőben.
Lefertőtlenítettek, majd jött az orvos, még egyszer átbeszéltük, hogy szeretném a végleges formát. Szűkület nem állt fenn így meghatározhattam hova essen a majdani „heg”. Minél messzebb kértem a makktól, így maradt bőr a belső fitymából, olyan „amerikai fazon” lett.
Ezután beinjekciózta az érzéstelenítőt, először a péniszem tövébe, majd a hegyébe, gondolom, mert abból már nem éreztem semmit. Az első sem volt rosszabb, mint a fogorvosnál.
Nem kötöztek le. Végig tartották velem a kapcsolatot, többször figyelmeztettek, ha fájna, azonnal szóljak. Mikor fájt, vagyis jobban éreztem mi történik a ponyva mögött szóltam, így kaptam egy harmadik érzéstelenítőt. Közölték, hogy varrják, bekötik, és kész. Az egész nem volt több 30 percél.
Ezután visszamentem a betegszobába, húsz perc elteltével élesedő fájdalmat kezdtem érezni, így az előre bekészített fájdalomcsillapítót bevettem. Ezután már alig éreztem fájdalmat. Dél körül megkaptam a zárójelentést, és mehettem haza. Másnap levettem a kötést. JÓ TANÁCS ALAPOSAN ÁZTASSÁTOK KI A KÖTÉST!- és igazán tetszett, amit láttam.


A lábadozás időszakát influenzásan töltöttem, így nem volt probléma a frissen varrt seb. Harmadik hetes kopasz makkosként mondhatom, hogy abszolút megérte az egész „tortúra”. Minden varratom kiesett, a maszturbálás jobb, mint vártam, annyi mozgást enged a megmaradt bőr, hogy a makkom pereméig „felhúzhassam”.
Jövőbeli fiammal születésnél nem fogom elvégeztetni a metélést, mert szeretném hogy erre az élményre, minden részével együtt, emlékezzen.
Akinek valaha is megfordult a metélés gondolata a fejében, annak csak ajánlani tudom.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.


Név: nagyzs
Időpont: 2022-12-24 08:07:43

szia! melyik magán dokinál voltál?,, szép lett a végeredmény

Név: David27
Időpont: 2022-05-09 15:09:08

Nagyon szép lett