Szabi

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2014-09-24 - 33 évesen
Orvos: dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán

Alapadatok

Szabi
körülmetélés
saját elhatározás
2014-09-24
33
dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Jó pár éve érdekel a körülmetélés, mióta húszon évesen megláttam egy körülmetélt szerszámot. Utána olvastam az interneten, de nem sok magyar nyelvű oldalt találtam az adott témában. mivel szeretek netes dolgokat szerkeszteni, így eldöntöttem, hogy készítek egy körülmetéléssel foglalkozó oldalt (ez volt a penisz.uw.hu oldal). A munkám miatt azonban keveset tudtam vele foglalkozni ezért mára ebből az oldalból a korulmeteles.blog.hu oldal maradt.

 

Két évvel ezelőtt Prince Albert piercinget csináltattam (ami a makkon és a húgycsővön keresztül megy), s akkor eldöntöttem, hogy körülmetéltetem magam.

 

A piercing után már a fitymám állandóan teljesen hátul volt, bár korábban sem fedte az egész makkomat.
Szeptember elején kerestem fel egy budapesti orvost e-mailben, aki szeptember 24-re adott időpontot

Műtét napja

Az éjszakát nyugodtan töltöttem, nem is igazán akartam reggel felkelni. Mivel egy órás vonatozás előtt álltam, így időben keltem és indultam. Jól is tettem, hiszen a vonat 40 percet késett.
A megbeszélt 11 óra előtt 20 perccel érkeztem a doktor úr rendelőjébe, ahol a recepciós fogadott. A váróban ketten ültek – egy hölgy és egy úr. A nyugodt zeneszó mellett volt időm ráhangolódni a beavatkozásra. 11 órakor az előttem lévő srác – Tamás – kijött a doktor úrral. Vélhetően őt is körülmetélték, hiszen zacskóban kötszereket kapott és egy olvasnivalót. Barátnője kérdezgette, hogy fájt-e, rendben van-e minden. A válasz megnyugtató volt! NEM FÁJT ÉS MINDEN RENDBEN!

Adoktor úr behívta a másik srácot, aki ott ült még. Ő kb. 4-5 percet volt bent. Utána én következtem.
A műtő melletti kis rendelőbe mentünk, a gyors bemutatkozás után a doktor úr feltett 2-3 kérdést, arról, hogy miért szeretném, hogy elvégezze a metélést és van-e valami panaszom, szedek-e gyógyszert. A gyors adategyeztetés és adminisztrálás után megbeszéltük, hogy a fitymától teljesen szeretnék megszabadulni.
Ezután átkísért a kis műtőbe, ahol le kellett venni a nadrágot és a boxer alsót és felfeküdtem az asztalra. A doki mindent lépésről lépésre elmondott, úgyhogy tudtam mire kell számítani.
Először egy betadines oldattal körbemosta a szerszámomat és beadott 4-5 helyre érzéstelenítő injekciót. Semmit nem lehetett érezni, kb. olyan volt, mint amikor megcsíp a szúnyog.
Ezután a doktor úr bekapcsolt egy gépet, amivel a bőrt vágta és a vége automatikusan elhegeszti az ereket. Érdekes hangja volt és furcsa égési szaga amikor a húshoz és a bőrhöz ért. Persze ebből semmit nem lehetett érezni, csak a szagot… Közben kibeszéltük az orvosokat és a kórházi ellátást. Gyorsan elrepült 10-15 perc.
A vágás után a doki összevarrta a sebet. Olyan fonalat használt, ami 3-4 hét alatt szívódik fel. A végén alaposan becsomagolta a szerszámomat.
Mindennel együtt 20-25 percet töltöttem bent a műtőben.
Felöltözés után leültem még a váróban. Ekkor az előttem metélt srácot hívta vissza a doki, hogy megnézze a kötést. Neki sem vérzett át, így hazamehetett a barátnőjével.
10-15 perces üldögélés után visszahívott a rendelőbe és megnézte, hogy van-e vér a kötésen. Nem volt, így pár instrukciót és kötszert kaptam. Meglepődtem, hogy az anyagiak elrendezése közben még számlát is írt a doktor.
Pár perc séta és vonatkozás után hazaértem. A kötés teljesen megfelelő, nem vérzett át. Semmi fájdalom, semmi rossz érzés. A napi utazás és a műtét után lefeküdtem egy órát aludni. Nem volt az alvás sem kényelmetlen.

Lábadozás

Egy hétig naponta cseréltem a kötést és mindig betadines oldattal mostam le a seb környékét. Egy hétig hagytam rajta a kötést. A boxer alsóban kicsit furcsa volt, hogy a makkom hozzáér a szövethez, de megszoktam 1-2 nap alatt. A 8. naptól már nem volt kötés a szerszámomon, a varratok a 10 napon kezdtek kiesni.
Az első próba a 12. napon volt kézzel, és egy héttel rá a barátnőm is kezelésbe vette a szerszámot.
Elmondhatom, hogy probléma nélkül kb. 25 nap alatt teljesen rendbe jött minden.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások


Név: meteltfaro
Időpont: 2019-01-21 01:14:15

Gratulalok nagyon szep lett en is metelt vagyok ez volt eletem legjob dontese.....

A beszámoló tulajdonosának hozzászólása:
Időpont: 2019-01-23 17:49:28

köszönöm szépen !
Név: Bécyke
Időpont: 2018-12-19 05:45:46

nagyon jó a PA a farkadban

A beszámoló tulajdonosának hozzászólása:
Időpont: 2018-12-22 06:48:11

Köszönöm szépen, nekem is tetszik benne.
Hozzászólás beküldése: