V. Attila

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2017-01-17 - 28 évesen
Orvos: magán

Alapadatok

V. Attila
körülmetélés
orvosi ok
2017-01-17
28
magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

2017-et mondhatni nagy elhatározással kezdtem, persze ez az oldal rengeteget segített a döntésemben, fel is bátorodtam és felkerestem egy urológust a problémámmal.

 

Műtétet javasolt, mivel fitymaszűkületem volt. Igen csak volt, mert január 17-n megműtöttek, fel se fogtam olyan gyorsan történt. Fél éve alakult ki, nem derült ki, hogy miért, de már nem is érdekes. Csütörtökön voltam orvosnál és kedden már fogadtak is a kórházban. Persze hozzá kell tennem, hogy magánorvosnál voltam, aki elintézte ezt nekem, hogy ne kelljen olyan sokat várni.

Műtét napja

Hát hajnalban már fent voltam, nem is tudtam aludni, túl akartam lenni rajta. De szépen lassan elteltek az órák és már bent is voltam a kórházban. (Szolnoki Hetényi Géza kórház.) Nekem egy vérvétel előzte meg a műtétet az eredmények után a műtőben találtam magam, ahol egy nagyon jó humorú nővér és egy műtős srác volt, azon poénkodtak, hogy a nő bepiált a hétvégén, valami lagzin, meg lecseszte „Józsit”. Párszor én is elmosolyogtam magam rajta, de megérkezett a doktor úr, ő már nem volt olyan vicces hangulatában. Elmondta, hogy mit fog csinálni, és hogy hová szúrja az injekciót. Mit ne mondjak nekem is hasonló volt, mint ha a fogászaton adtak volna egyet. Fájni, fájt, de ki lehetett bírni. Ami zavaró volt, hogy éreztem a szikét meg az erek elégetését. Ott fel is szisszentem, amire a jópofa nő rám nézett és mondta a műtőssrácnak, hogy rakjon vizes ruhát a homlokomra. A második felszisszenésre, csak annyit mondott, hogy „ne izguljon, nem fogjuk levágni” hát erre csak felröhögtem. Összesen 25-30 percet voltam a műtőben, majd fél óra pihenés, jött is az orvos megnézte és mondta mehetek haza.

Lábadozás

Haza értem, nem volt kellemes, nagyon elkezdett fájni be is dobtam 2 paracetamolt amit még a kórházban adtak, majd ledőltem el is aludtam hála az égnek még nem volt merevedés, azért imádkozom, hogy a következő napokban ne is legyen. A pisiléssel nincs probléma, megy rendben, amit látok így bekötve, hogy meghagyta a féket és be is van dagadva rendesen. Meg hát nagyon érzékeny a makk, a boxerhez hozzá ér akkor fura érzés. A kötés átázott hátul, de nem nedves azt ajánlotta az orvos, hogy holnap szedjem le és ne is kössem be, hanem csak fertőtlenítés után kenjem be krémmel és rakjak rá gézlapot és ezt csináljam a kontrolig, ami 3 hét múlva lesz.

Az első éjszaka nem volt vészes, a merevedést nem kerültem el, akkor éreztem, valami nagyon szúró érzést, ezért kiszálltam az ágyból, mindenre gondoltam csak lankadjak már le. Ez párszor előfordult az éjszaka folyamán. Reggel levettem a kötést kamillateával áztattam fel és szépen lejött. Mit mondjak, nem néz ki csúnyán nagyon szép a vágás és a varratnál is normál a bőr, nincs bedagadva, ami vérzik, az a fék ott van egy vérzsák, ha ezt úgy hívják, és abból csepeg a vér. Szépen lefertőtlenítettem bekötöttem, hogy ne az alsónadrág ragadjon rá, majd egy óra múlva jött a krém. A műtét után még otthon voltam pihenni, amit nem bántam.

Az első két hét nem volt egyszerű, sok kötözés, kamillázás, krémezés. De napról napra visszanyerte az eredeti formáját, igaz fityma nélkül, de azt is megszoktam már, több mint egy hónapja történt a műtét és mondhatni rendben vagyok, igaz még kenegetem reggel a fitymaféknél, mert az nehezebben gyógyul.

Említettem, hogy nekem meghagyta a féket és ott a „vérzsák” 2 hét után kipukkant és úgy nézett ki mintha nem varrta volna össze vagy valamit elrontott a doki, de a kontroll vizsgálaton elmondta, hogy ez nehezebben gyógyul, de ne aggódjak, mert nem lesz lyuk a helyén, telítődik bőrrel és begyógyul, így is történt mert már szinte nem is látszik.

A szexet nem mertük még igazán kipróbálni, csak óvatosan, az önkielégítés is lassabban megy, de kezdek rájönni a technikára és mit ne mondjak, nagyon jó érzés.

Összességében köszönöm a támogatást Andrástól és a sok beszámolót amit olvashattam, nagyon sokat segített.

Hogy megtettem volna e, hogy ha nem lett volna szükséges, szerintem nem.

 

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.