Kisitvan

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2019 - 23 évesen
Orvos: dr. Majory Zoltán (Hódmezővásárhely) magán

Alapadatok

Kisitvan
körülmetélés
orvosi ok
2019
23
dr. Majory Zoltán (Hódmezővásárhely) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

10 éve, az első maszturbálási próbálkozások óta tudtam, hogy fitymaszűkületem volt. Az elmúlt évek alatt kitágult annyira, hogy merev állapotban is hátra tudtam húzni, de továbbra sem volt szép látvány és óvszert sem tudtam rá húzni. Egészségügyben dolgozok, így több ismerősöm is dolgozik a szegedi urológián ezért oda nem akartam menni, továbbá a szüleimet sem akartam bevonni a dologba. Ezért kénytelen voltam várni addig, hogy anyagilag megengedhessem magamnak a magán rendelést és elköltözzek otthonról.

2019 augusztus végen merült fel bennem, hogy ideje lenne megcsináltatni. Dr. Marron klinikáról és Prof. Dr. Bajory Zoltánról itt és ismerősöktől is jó véleményeket kaptam. Írtam egy levelet a klinikának, hogy mikor rendel a doktor úr, majd egy pár nap rá kaptam időpontot. A vizsgálaton rápillantott és megbeszéltük az időpontot egy hétre rá.

A megbeszélt időpontban ki jött értem a váróba a műtős segéd és elkísért az öltözőbe. Teljesen lekellet vetkőzni és köpenyt, lábszákot, hajhálót kellett felvenni. Ezután elbattyogtunk a műtőbe, ahol felellett feküdnöm a műtőasztalra, lekötözött és betakart. Doktor úr rövidesen megérkezett és nagy vonalakban felvázolta, hogy mi fog történni. Az érzéstelenítő injekciók nem voltak szívderítők, de nem voltak sokkal rosszabbak mint az előtte lévő jéghideg betadinos áttörlés. A műtét csendeb zajlott összesen kétszer jeleztem, hogy fáj és akkor rögtön kaptam még érzéstelenítőt. kb. 20 perc volt az egész.

Visszaöltözés után a recepcióhoz kellett mennem a műtét utáni megbeszélésre, ami annyiból állt, hogy az orvos elkérte a pénzt, majd azt mondta, hogy "Rendben vagyunk" és odafordult a recepciósokhoz. Én csak pislogtam, hogy ennyi a "tájékoztatás". Előtte még a műtőasztalnál elmondta, hogy 24 óra múlva vehetem le a kötést és én még megkérdeztem, hogy mikor érheti víz és ennyi.

A műtét után gond nélkül hazasétáltam és buszoztam. Az első kötés levételénél nagyon megijedtem, mert rögtön több, mint 0,5 dl vér kifolyt belőle. Naponta kétszer kamilla teába lógattam, seb hintőporoztam és kötözgettem. Az első varrat egy hétre esett ki. A harmadik hét körül már próbáltam rásegíteni a varratok kiesésre, mert már azok zavarták a gyógyulást. Egy hónap után esett ki az utolsó.

Két hónap elteltével már csak kicsit zavarja az alsónemű, de nem lett érzéketlen, sőt remélem még érzéketlenebb lesz. Egyenlőre nagyon megvagyok elégve az eredménnyel. Szép lett, nap végére sincs semmi szaga, megszűnt a vizelet ürítés utáni csepegés .

Ajánlom a klinikát és Dr. Bajory Zoltánt is. A konzultáció 18000 Ft, a műtét 80000 Ft volt. Érdemes rá áldozni ha tényleg minőségi eredmény akar az ember.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.