B. József

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2006-09-09 - 21 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

B. József
körülmetélés
orvosi ok
2006-09-09
21
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Üdvözlök mindenkit. Megosztom veletek körülmetélésem történetét. Remélem, segítek az olyanoknak a döntésben, akik esetleg hezitálnak, mert félnek a műtéttől. Már 20 éves voltam, amikor elhatároztam magam, hogy belefogok a dologba. Természetesen tudtam korábban is, hogy nem minden tökéletes a férfiasságommal. Aki hasonló helyzetben volt/van, valószínűleg tudja, hogy milyen, amikor az embernek barátnője van, és hát szex közben bizony zavaró dolog a fitymaszűkület. A szűkület mértéke olyan volt, hogy gyakorlatilag csak fájdalmak árán tudtam hátrahúzni a fitymát. Aztán vége lett a kapcsolatnak, én pedig elszántam magam, hogy itt az idő. Beszéltem az orvosommal a dologról. Megnyugtatott, hogy nem ritka probléma ez, és egy apró beavatkozással orvosolni lehet. Ezek után már nem volt visszaút, és bevallom, miután elkezdtem érdeklődni a dologról, már nem is akartam megállni.

Műtét napja

Megtörténtek az előzetes vizsgálatok, és egyeztettünk a műtét időpontja felől. Elérkezett a nap, 2006. szeptember 9.-e. Kicsit féltem, mert hát az embernek nem mindennap van műtétje, főleg Ott. Nekem nem kórházban csinálták a műtétet. Ismertem az orvost, és így nem kellett kórházba mennem, de természetesen steril körülmények között, orvosi rendelőben történt minden. Lefektettek egy ágyra, az orvos és a nővér is közvetlen és jó fej volt. Előkerült az érzéstelenítő injekció, na ekkor azt gondoltam, most végem. Meglepődtem azonban, mert szinte semmit nem éreztem. Az orvos elmagyarázta, hogy megkeresi azt a helyet, ahol a legtöbb ideg fut, és oda kapom majd először az érzéstelenítést. Nem vagyok orvos, ha valaki tájékozottabb nálam az idegekkel és érzéstelenítéssel kapcsolatban, ne nevessen, azt írom amit láttam, illetve éreztem. Szóval beszúrták az injekciót, először a pénisz „tövénél”, ezek után azonban már nem éreztem semmit sem. A fityma nagyon jól érzésteleníthető, ezt mondta az orvos is. Miután megkaptam az injekciót, gyakorlatilag nem éreztem semmit abból, hogy mit csinálnak velem. A műtét nem tartott sokáig. Kaptam fájdalomcsillapítót, és haza mehettem.

Lábadozás

Amikor elmúlt az érzéstelenítő hatása, nem éreztem komolyabb fájdalmat, a fájdalomcsillapító megtette a hatását. A látvány nem olyan vészes, ezt gondoltam legalábbis addig, amíg rajta volt a kötés. Éjszakai merevedésnél eléggé kellemetlen a dolog, mert a varrat + a kötés kellemetlen perceket tud okozni, de ha gyakrabban pisilünk, ezt is meg lehet oldani. Elérkezett a nap, mikor lekerült a kötés. Kamillába kellett áztatni, és szépen óvatosan a kötést le kellett tekerni. Na ekkor azonban már kicsit ijesztőbb volt a látvány. Ugyanis a műtét, a varrás, valamint a kötés okozta sebek, elszorítások, véraláfutások együttes látványa nem volt túl bíztató. Azonban az orvos megnyugtatott, ezek szépen mind el fognak múlni. Ezután kamillázni kellett, a sebre pedig kaptam kenőcsöt. Ilyenkor előfordult egy kisebb vérszivárgás, aminek az is lehetett az oka, hogy a kamilla feláztatta a sebeket. Nekem személy szerint az egész műtéttel, és az az utáni időszakkal kapcsolatosan a legnagyobb problémám a makk túlérzékenysége volt. Nagyon nehezen tudtam csak hozzászokni. De végül erőt vettem magamon. Ilyenkor inkább a feszesebb, „fecske” stílusú alsógatyát tanácsos viselni, abban a makk nem mozog annyira szabadon, mint egy boxerben. Pár napon belül a túlérzékenység mérséklődik, a makk megszokja az új körülményeket, néhány hét után pedig teljesen elmúlik. A sebek, véraláfutások is mind szépen begyógyulnak.

Néhány hónappal a műtét után teljesen elégedett vagyok az eredménnyel. A látvány, és nem utolsósorban a működés szempontjából is örülök, hogy megcsináltattam a műtétet. Voltam már éles helyzetben, szóval próbáltam már lánnyal is a dolgot. Össze sem lehet hasonlítani, más élmény, klasszisokkal jobb, minden tekintetben. Ha valaki a műtét előtt áll, és esetleg hezitál, annak csak azt tudom mondani, vágjon bele (nem szó szerint, azt majd az orvos), mert megéri. A szexuális élete is megváltozik, és a körülmetélt szerszámmal, megfelelő tisztálkodás esetén kisebb az esélye a gyulladásoknak, valamint az orvosom szerint egészen a prosztatáig kevesebb az esély bármilyen férfi betegség kialakulására.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.