Hozzászólások: Női szemmel

Felhasználóink hozzászólásai

Kedves Látogató!

Ehhez a témához kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá.

Nyitotta: GKM - 2021-10-30 13:40:39
Eddigi megtekintés: 410
Beküldte Hozzászólások
GKM

2021-11-14 03:06:33
Szerkesztve:
2021-11-14 14:15:44

Ez az oldal női szempontból vizsgálja a körülmetélést :

 

https://zip-f.tumblr.com

A blogoldalon szerepelnek olykor szülői blogokból és csoportokból kiollózott bejegyzések is, ahol többnyire amerikai vagy ausztrál anyák mesélnek arról, hogy nekik miért volt fontos a körülmetélési hagyományt követni. Magyarország annyira távol all ettől a szemlélettől, így érdekes lehet egy metéléspárti társadalom ilyen formán kiragadott részeibe js betekinteni.

 

 

Mondjuk itt vannak ilyen nők által írt circumsexual fantáziák is, amelysk a férjeik vagy a fiak feletti dominanciáról szól. Ám a fétis rétegeket lehámozva azért emellett vannak egész jó klinikai és társadalmi hírmorzsák is belinkelve, amikből párat át lehet venni, hogy legyen a főoldalon több színes hír.

 

 

GKM

2021-10-30 13:40:39

Bár kétlem, hogy túl sok hölgy járna erre, de jó lenne az ő véleményüket is hallani a témában, hogy nekik, hogy tetszik, miben változott a szex, a higenia vagy esetleg a meglévő betegségeik stb. Ez csak annak kapcsán is felmerült bennem, mert számos gombás fertőzést a tünetmentes urak passzolnak vissza  szex útján újra és újra az asszonykáiknak, így gyakran fel sem merül, hogy a visszatérő fertőzések az ő hibájuk.

 

Nektek mit szólt a párotok, amikor meglátta, hogy körül vagytok metélve? Házasság előtt vagy után lettetek körülmetélve? Mennyire vannak képben, hogy nem a sima fazont kapják? Volt-e emiatt kellemetlen megjegyzés vagy elutasítás?