Hozzászólások: Fitymafék eltávolítás

Felhasználóink hozzászólásai


Nyitotta: GKM - 2021-10-22 02:18:26
Eddigi megtekintés: 532
Beküldte Hozzászólások
GKM

2021-11-23 19:05:56

Én sem néztem végig a videótárat, csak ki akartam próbálni a videóbeszúrás funkciót. Itt legalább körülmetélés nélkül megmutatják, hogy is zajlik.

 

Nekem a plasztikai sebész nagyon óvatosan kimetszette a makk alsó részénél a végét a v alakú bemélyedésnél, majd szépen összeöltötte. A másik vége pedig a körkörös seb találkozásának gyógyult lassan.

_vm_

2021-11-23 18:59:12

Ezekből kettő már fent van a videótárban.
Szerintem az a jó, ha rendesen szép simára leszedik nem csak kaszabolják, a legtöbb férfi azt szereti ha a pénisze jól néz ki és nem lógnak róla összenyiszált cafrangok.

 

GKM

2021-11-23 11:45:01
Szerkesztve:
2021-11-23 12:03:53

Itt van egy animációs videó a műtétről :



Itt van két műtéti videó : 




 

A második esetben a doki csak fukcionális megoldást választott, míg az első a csonkot is normálisan eltávolította.

_vm_

2021-10-22 13:53:49

Úgy tűnik ezzel sokan szenvednek, mert ciki azzal dicsekedni, hogy elszakadt a fitymafék és vérfürdő lett a halószobából, így sokan nem fordulnak orvoshoz, hanem hagyják, hogy félig szakadtan begyógyuljon, aztán majd a következő alkalommal legfeljebb megint elszakad. Pedig egy egyszerű, pár perces műtéttel megoldható a dolog.

A videótárban fent van két videó (az egyik rajzfilm ha valaki nem akar vért latni), hogy hogy csinálják a fitymafék műtétet. Ha jól csinálják akkor csak a húrt vágják el hosszában és a darabjait lecsipkedik, hogy szép sima maradjon a helye. Ezt tényleg meg lehet csinálni a körülmetéléstől függetlenül és nem teszi tönkre a terület beidegzését és nem lesz ronda a helye. Sokkal veszélyesebb amikor mindenféle bonyolult művelettel megpróbálják meghosszabbítani, ahelyett, hogy egyszerűen leszednék.

Ha valakit körülmetélnek akkor is célszerű a féket is leszedetni -- szerencsére úgy tűnik, hogy ezt Magyarországon többnyire alapba megcsinalják.

A magas stílusoknál ez kb. ugyanolyan mintha csak a féket vágnák el az alacsonyaknál persze a bőrt ahol a fék tapadt szintén kimetszik háromszög alakban.

GKM

2021-10-22 02:18:26

Egy csomó srác szenved rövid féktől, amely lefelé húzhatja a makk végét vagy a fitymát nem engedi hátrahúzni. Néha ez a kérdés magától megoldódik, mert maszturbáláskor vagy közösüléskor berepedhet vagy elszakadhat. Ha bármelyikőtök átélt ilyet, akkor ő tudja, hogy ez extrém fájdalmas. 

 

A jó hír, hogy ezt a problémát műtétileg is lehet orvosolni, amely nem feltétlenül jelent körülmetélést is, mert technikailag ez két külön műtét. Amíg a fityma tornáztatható vagy szteroidos kenőcsökkel vékonyítható vagy puhítható, addig a fitymafék magától sosem fog kinyúlni, hacsak a fent leírt sérülés be nem következik.

 

Körülmetéléskor érdemes ezt letisztázni, hogy a fitymafék is ki lesz-e metszve vagy sem. Érvek szólnak mellette és ellene is. Ha eltávolítják, akkor a makk alatti péniszbőr sokkal simább lesz és közösüléskor ez nem mindegy. Hátránya, hogy a körkörös fitymaseb és a függőleges fitymafék seb találkozása nehebben fog gyógyulni. Ez főként akkor akadály, ha a sebet a makk pereméhez közelebb rakja a sebész a belső fityma szinte teljes eltávolításával. Számos érzőideg is ide fut be, ezért is nehéz téma, hogy jó-e ha kimetszik.

 

Személyes tapasztalatom az, hogy az idegek vége regenerálódik és átidegződik az egykori tapadás helyére. Tehát nem igazán csökkent, inkább csak átalakult az érzékenység.