Körülmetélés.hu - Tudatos készülődés a körülmetélésre - férfiként

Tudatos készülődés a körülmetélésre - férfiként

2018-06-24 09:22:43
Rovat: Hirek |

Mivel eljutottál erre a blogra, feltehetően komolyabban foglalkoztat a körülmetélés. Ha önként döntenél így, olvasd tovább, hogy hogyan készülhetsz tudatosan arra, hogy körülmetélt legyél. Figyelem, az alábbi gyakorlatok garantáltan függőséget okoznak. Aki egyszer kipróbálta a hátrahúzott fityma adta szabadságot, azt többet nem ereszti ez a semmihez sem fogható érzés. - így kezdődik a cikk bevezetője.

Mikka Makka ebben a cikkben, ami a blogján jelent meg</a>, az önkéntes körülmetélésre történő felkészülés egyik fontos állomásával, az állandóan hátrahúzva tartott fitymával kapcsolatban szolgál javaslatokkal és és praktikus tanácsokkal!

A honlapunk testvér-blogjának szerzője, Mikka Makka 2009 novemberében, 28 éves korában végeztette el a körülmetélést, oly sokunkhoz hasonlóan saját elhatározásból, orvosi indok nélkül. A körülmetélése előtt már több mint egy évtizedig állandóan hátrahúzva tartotta a fitymáját, ami náluk valamennyire családi hagyomány, hiszen a hátrahúzva tartott fitymát az apjától tanulta, aki a mai napig hátrahúzó. Mikka Makka elkötelezett híve a körülmetélésnek, sőt a fiúgyerekek rutinszerű körülmetélésének is, így nem csoda, hogy a kisfia is körülmetélt.