N. Miklós

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2005-10-11 - 20 évesen
Orvos: Dr. Solymossy Egon (Székesfehérvár) magán

Alapadatok

N. Miklós
körülmetélés
orvosi ok
2005-10-11
20
Dr. Solymossy Egon (Székesfehérvár) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

22 éves vagyok. Eddig szerencsére semmi baj nem volt azzal, hogy körülmetéltettem magam, sőt egyáltalán nem bántam meg.

Nekem az egész úgy kezdődött, hogy tizenegynéhány évesen volt fitymaszűkületem. Elmentem vele orvoshoz, helyrehozták, de egy idő után megint csak kezdett a fitymám nehezebben hátrajönni. Zavart is, néha fájt is, szexuális kapcsolatokban is kellemetlen volt. Fogtam magam és neki álltam a neten keresgélni a körülmetélésről. Ekkor bukkantam a www.urologia.hu web oldalra. Ott olvasgattam, hogy milyen jó, nem fáj, csak 30 perces a műtét stb. Vettem a bátorságot, kerestem egy orvost, felhívtam és megbeszéltem vele a dolgot. Az illető Dr. Solymossi Egon főorvos úr volt, Székesfehérváron. Adott egy időpontot, ami egyben a műtét időpontja is volt.

Elmentem Fehérvárra. Már az ápolók is rendesek voltak. Kaptam egy szobát. Ott pihentem egy órát. Megjött a doktor úr. Megnézte, és mondta, hogy nem muszáj teljesen körülmetélni. Mondtam neki, ha már vág, akkor mindet :) Kb. fél óra múlva megjött az ápoló mondta, hogy vetkőzzek le és akkor tolnak is a műtőbe. Levetkőztem, letoltak a műtőbe. Akkor mondta a doki, hogy sajnos a műtőasztal elromlott de egy régebbi asztalon fognak műteni. Nekem mindegy, túl akartam lenni már rajta. Bevittek, feltettek az asztalra, leszíjazták a kezem. Azt mondták, erre azért van szükség, hogy ne nyúljak semmiképp a műtét helyére, mert azzal csak lassítom a menetet, fertőtleníteni kell és több érzéstelenítő is kell akkor. Letakarták a fejem és mondta a doki, hogy két injekciót fogok kapni és, hogy szól előtte, hogy fel tudjak készülni. Nem tudtam akkor hova fogom kapni. Én arra számítottam, hogy az ágyékba megy. Szólt a doki, hogy adja az elsőt. Abban a pillanatban könnybe lábadt a szemem, mikor a makkba kaptam. Brrrr.....fájni fájt persze de azért annyira nem volt vészes. Jobban zavart az, hogy a műtőben volt a doki, egy ápoló, egy dokinő, aki segített, egy ápolónő, meg egy huszonéves ápoló tanulólány. Nem is voltam picit sem zavarban. Na, visszatérve kb. 25-30 percig tartott a műtét. Mire végeztek az érzéstelenítő is elmúlt. Visszavittek a szobámba. Pihennem kellett. A doktor úr megtartotta a vizitet, elmondott pár tudnivalót. Mivel kenjem, mivel kezeljem, miket ne csináljak vele :) és hogy 2 nap múlva menjek vissza vizitre. Kb. 3-4 alkalommal kellett felmennem. 3-4 nap után már látszott a gyógyulás, nem sokkal rá elkezdett kipotyogni a varrat.

1 hónap alatt begyógyult rendesen. Kb. 1-1,5 éve volt nekem a műtét, de egyáltalán nem bántam meg. Eleinte igaz érzékeny volt, mikor felvettem az alsót, csikizett, meg többször volt erekcióm 1 nap, de hát az nem baj :) Kényelmesebb a szexben is. Jelenlegi páromnak is nagyon tetszik így. Engem egyáltalán nem zavar, hogy metélt vagyok, bátran felvállalom. Bárki, aki fitymaszűkületben szenved, vagy csak azon gondolkodik, hogy elvégeztesse a műtétet, annak csak azt tudom mondani, hogy ne halogassa sokáig. Nem fogja megbánni, az tuti.

Megnéztem az oldalt (ezt az oldalt: www.korulmeteles.hu). Nagyon jó. Szerintem tök jó, hogy vannak ilyen oldalak ahol az ember válaszokat kaphat az ilyen kérdésekre, mert azért igaz, hogy annyira már nem tabu téma itthon ez de sok ember nem mer ilyenről beszélgetni. Az oldalt pedig rendszeresen fogom látogatni, és sok sikert is kívánok hozzá.

Miklós

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.