Z. László

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2017-02-22 - 0 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

Z. László
körülmetélés
saját elhatározás
2017-02-22
0
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Körülmetélés előtti állapotról, mi vezetett a metélésig: Nem volt gond. A metélés előtt, már vagy 6 éve tisztában voltam azzal, hogy valami nem stimmel. A metélés napjára már teljesen tisztában voltal a gondal, hogy miben akadályoz és, hogy hogy kell megoldani. Az önkielégítésnél nem okozott gondot. Tehát szűk volt a fitymám. Merev állapotban nem ment a makk mögé. Nem volt barátnőm előtte, így nem került sor szexre sem, tehát nem kellett megcsináltassam. Nyugalmi állapotban pedig tudtam tisztítani. De lett barátnőm, és kénytelen voltam elmenni megcsináltatni, ha szerettem volna nemi életet élni.
Körülmetélés napja, hogyan zajlott a műtét?: Már reggel, fél nyolcra bementem a kórházba, ahol felvettek. Kaptam köpenyt, majd hordágyon a műtőbe szállítottak. Kaptam érzéstelenítő sprét, utána injekciót. Ennek ellenére borzalmasan fájt, mire kértem még érzéstelenítőt. De hiába, mert így is annyira fájt, hogy majdnem elájúltam. Ezután már nem volt vészes, így magamhoz tértem. Elvégezte a munkát, majd felvittek a szobába, fél órával később mehettem is haza.
Gyógyulás folyamata hogyan zajlott?: Jól zajlik a gyógyulás. Bár egy oldalt van egy kis gyulladás, de a műtő orvosom szerint ez el fog múlni. A duzzanat is lelohadt, visszahúzódótt. A varratok még megvannak.
Milyen metélten?: Meg kell mondjam nagyon furcsa! A makkom iszonyatosan érzékeny, rettenetesen fájminden érintése. De kezdem megszokni. Ami nagyon bosszant, az az, ahogyan kinéz. Egyszerűen nem értem ez milyenmegoldás, mindenki másnál sokkal szebb, normálisabb és jobb megoldást látok. Ettől egyszerűen hányingert kapok. Merev állapotban a fitymafék nagyon feszes, így nem értem majd a szexnél ez hogy fog működni, mert már így feszes, tehát a lökéseknél mégjobban megfeszül. Jó lenne ha valaki tudná tisztázni velem ez milyen megoldás, miért mondták, hogy teljes körülmetélés, ha még sem metéltek teljesen körbe.

 

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.