K. Attila

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2017-06-16 - 23 évesen
Orvos: dr. Majory Zoltán (Hódmezővásárhely) állami

Alapadatok

K. Attila
körülmetélés
orvosi ok
2017-06-16
23
dr. Majory Zoltán (Hódmezővásárhely) állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Hosszú ideig küszködtem fitymaszűkülettel, olyan értelemben, hogy fenn állt  14-5 éves koromtól de különösebb problémát nem okozott maszturbálás terén, viszont a szexben nem volta legkényelmesebb, kényelmetlen volt és veszélyes ( beszakadás, hátraszorulás) habár szerencsére egyik sem törént meg.  Nehezen rávettem magam és elmentem - azt hiszem 19 évesen -  urológiára ahol azt mondták metélés lesz,  műtét utáni nap érdemes lesz otthon maradnom és kerülnöm a nehéz fizikai munkát, mondom rendben. Kb 1-2 hétre rá adhattak időpontot, én meg is jelentem érzéstelenítéses, ambuláns műtét lett volna. Folyosóról vezettek be a műtő előszobájába, ott levetkőztem adtak rám 1-2 dolgot aztán be a műtőbe. Műtőasztalon fertőtlenítés, megjött az orvos  és eszméletlen keményen erőszakosan elkezdte vizsgálni (akkor látott először) és eszméletlen flegma volt (nem is tudom a dr úr nevét), ennek hatására én feladtam és lefordultam a műtőasztalról, azt mondtam, hogy hagyjuk inkább. Elég szarul érintett ez a szituáció, hogy fasza, hogy nem sikerült megcsinálni, most mitévő legyek. Hát magánorvos altatásban.  Húztam megint halasztottam a dolgot 1,5-2 évre rá elmentem Dr. Bajory Zoltánhoz aki közölte, hogy rendben van, teljes metélés, de nem kell tartani semmit sem, altatásban elvégzik, a műtétből semmit nem fogok érezni  majd csak a felépülést.

Műtét napja

Hát eléggé ideges voltam de igazából már fel sem tudom idézni pontosan mennyire. Délután fél 5-re bementem a magánklinikára, nővér bevezetett a szobába ami eszméletlen jól nézett ki, barátságos légkör, én beteggel nem is találkoztam nagyon diszkrét volt. Levetkőztem, betoltak a műtőbe, beszúrták az altatót, onnantól semmire nem emlékszem. Háromnegyed óra múlva ébredtem kb, de semmit nem éreztem, mármint semmi fájdalmat. Elég gyorsan képben voltam, semmi hányás semmi rosszul lét nem volt. Doki 1 órára rá elmondta mi a helyzet mit kell vele otthon csinálnom és fél 8-kor már elengedtek mert tényleg nagyon jól voltam. Persze éreztem hogy lennt kellemetlen a dolog, de felöltöztem és autóval mentem is haza.

Lábadozás

Hát ez életem leghosszabb és legkellemetlenebb ideje volt. Mindenkinek máshogy gyógyul, nekem eszméletlen lassan. Lassan, de biztosan legalább, mert úgy mond semmi komplikáció nem lett, csak én izgultam szét az agyam,de hát ez valamilyen szerintem ez érthető. A Doktor Úr azt mondta hogy napi 2-3x kamilla 5 percre, illetve sebhintőpor. ( nem kell betadin ill. semmi más ) 40 óra után kb levettem a kötést, nagyon fájdalmas volt, jó sokáig kellett áztatni az utolsó réteget és a makk eszméletlen érzékeny volt szóval ott aztán besza behu. Nem emlékszem minden részletre, de tudom hogy akkor nagyon nagy aggodalommal és szenvedéssel éltem ezt meg. 2,5 hétig nem tettem ki a lábam a lakásból, annyi idő volt mire megszoktam a boxert, lehet hamarabb is ment volna egyébként egy kicsit de 2 hét kellett volna ígyis. Én nem kötöztem be a sebet többször, szerencsére nem kellett elmennem otthonról szóval volt időm a gyógyulásra. Ha nincs akkor bajban lettem volna ... Olyan kötéseket tettem a péniszem tövére hogy eltartsa a kontakttól a makkot/sebet. Az első varrat a 12. v 13. napon esett ki talán, de utána egy 5-6 napig megint semmi és bevoltam kicsit szarva, mert a neten sok embernek 13-4 nap után már az összes kinn. Az orvos 1 hónapra szabira ment ezen a tájékon, a műtét után amikor felébredtem mondta hogy nem kell már vissza menni hozzá vele, rendben lesz/van, de ad egy névjegykártyát hogy itt meg itt tudom elérni. Egyszer hívtam fel de mondta hogy idő idő idő.Hát teltek a napok ahogy elkezdtem mozogni talán azt lehet mondani elkezdett felgyorsulni. Viszont 5. héten még mindig volt jópár, 4-5. Azok is kiestek gyorsan, viszont a legeslegutolsó kereken a műtét napjára 2 hónapra pottyant ki.

Nagyon sok segítséget kaptam Andrástól üzenetekben illetve egy másik metélt körünkben lévő Bajtárstól, amit köszönök nekik. A makkomon egyébként ilyen sárgás gennyes foltok jelentkeztek, sokáig tartott eléggé amíg elmúltak, 2,5-3 hét összesen kb. Azok nagyon csúnyán néztek ki és azoktól is féltem. Egyszer még elmentem utána egy másik magándokihoz mert mondom csak megnézetem a biztonság kedvéért. Ez volt kb 23-4 napra a műtét után. Azt mondtam nyugodjak meg rendben van, csak idő. Ő is ugyanúgy a sebhintőport javasolta, nem kell betadin. Feltehetőleg itt Szegeden a hintőporozást preferáltatják és ajánlják, hát mondom rendben. És utána igazából valóban rendbe jött, de még egyszer kihangsúlyozom nagyon kellemetlen és nehéz időszak volt ez.

Összességében én teljesen örülök neki így hogy már meggyógyultam, és abszolút pozitív, működik teljesen faszán, sőt, nekem tetszik is. Kilehet bírni, sőt ki kell bírni ,mert nem érdemes vesződni vele, ha egyszer megkell csinálni.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.