T. Márk

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2007-04-23 - 16 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

T. Márk
körülmetélés
orvosi ok
2007-04-23
16
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Élményeim a műtét után és előtt


Az én történetem úgy kezdődik, hogy kiskorom óta fityma szűküléssel életem az életem.
Egy nap eljött az az időszak, amikor is megismerkedtem a barátnőmmel, és egyre csábítóbb szex vonzalmak fűztek hozzá. Nem bírtam már megállni, hogy ne szóljak a szüleimnek. Kissé nehezen ment, de végül elmondtam mi a baj. Kissé gáz volt a szitu, de megértettek. Egyszóval nem kell félni a szülőktől. Ez természetes dolog, és erősnek kell lenni.

Eljött a műtét napja. Természetesen izgultam, de mégis arra gondoltam, hogy többet nem akadályoz meg ez a rendellenesség a szexuális életemben. A műtét előtti rész, amikor is adták az altatót, eléggé gáz volt, mert nem volt egy kellemes érzés (infúzió). Másnap mikor felkeltem a műtét után, be volt tekerve egy gézbe a műszer és tele voltam fertőtlenítővel. Eléggé kellemetlen volt vele menni, mert elég irritáló érzés ütött meg közben.

Miután haza jöttem, mindig meleg vízben áztattam, hogy a varratok kijöjjenek lassan, de biztosan, ahogy a doktor is ajánlotta. Eléggé rossz és fájdalmas, amikor a makk teljesen szabadon van, és mindennel érintkezik.

Legjobb, ha egy feszes alsót hord az ember, ennek hála egy idő után megszokja az érintkezést a szabad makk. Az érzékenység némi álmatlan éjszaka és fájdalom tűrés után teljes mértékben tökéletessé vált.

Azóta tökéletes a szexuális kapcsolatom a barátnőmmel. Nem kell félni! Megéri!

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.