B. László

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2008-11-22 - 22 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

B. László
körülmetélés
saját elhatározás
2008-11-22
22
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Először is tudni kell, hogy a körülmetélésről mindig is sok mindent tudtam mivel nagyon szertetem a történelmet és azon belül minden érdekességeket. Legalábbis a körülmetélést csak egy érdekes dolognak találtam bizonyos kultúrákban egy pár hónappal ezelőtt, és ha valaki azt mondja nekem egy fél éve, hogy én is metélt leszek, ráadásul önkéntes, azt tuti, hogy ugrálva körbe röhögtem volna. Szóval a fitymámmal sosem volt semmi problémám, de annak megléte miatt akadtak kellemetlenségeim, amit persze akkor még nem tudtam, hogy eme testrészem megléte miatt álltak fent. A makkom egyszerűen túlzottan érzékeny volt, ami sok negatív élményt okozott. Gyakran megesett, hogy szimplán vizeléskor is a fityma hátrahúzásánál fájdalmas kellemetlen érzés volt a makkomon, a szex részről nem is szólva. Az orális szex gyakran fájt az aktus maga meg sosem tartott tovább 1-2 percnél. Ezen kívül még a higiéniája sem volt mindig megfelelő a péniszemnek, bár naponta fürödtem. Persze ezeket akkor még nem tudtam, hogy a fitymám miatt vannak, illetve ha nem is a miatt 100%-osan, de megléte csak tetőzte a bajt.

Teltek az évek változatlanul, míg nem az index fórumon egy furcsa topikra bukkantam. Hátrahúzott fitymával, címmel ahol a már mindannyiunk által ismert Jóvágású fiú hozzászólásain és egyéb fórumozok véleményén megakadt a szemem. Rájöttem, hogy sokan küzdöttek a problémával, amiket fentebb ecseteltem és mindenki, aki kipróbálta a hátrahúzást és kitartott addig, amíg a makkja el nem érte a kiszáradt állapotot, pozitív változásokról számolt be. Na, itt egy szempillantás alatt felgyorsultak az események. Kipróbáltam és bevált. Minden problémám megszűnt, és a legfurcsább az volt, hogy imádtam az érzést, hogy a makkom állandóan szabadon van. És nagyon tetszett a külleme is a péniszemnek, szerintem sokkal szebb sapka nélkül. Az egyetlen negatívum a dologban az volt, hogy a hátrahúzás nem akart stabilizálódni, de ha stabilizálódott volna, szerintem, akkor is megcsináltattam volna, előbb vagy utóbb. Hetekig vívódtam a lelkemben, mire végül rávettem magam a műtétre, és ekkor kerestem meg Andrást, a honlap szerkesztőjét. (Így visszanézve kár volt ennyit hezitálnom, első nap le kellett volna csapatnom, de ne szaladjunk ennyire előre.) Hosszú e-maileket váltottunk, melyekben bíztatott és mikor elgyengültem, tartotta bennem a lelket. Így a beszámolón keresztül is nagyon köszönöm, még egyszer.

Műtét leírása

A műtét napja november 22. volt.

Nem nagy szám az egész. Bementem, vártam és szólítottak. Úgy be voltam szarva, hogy alig volt mit körülmetélni úgy összementem a kis barátom, de a doki (Dr. Fekete Ferenc) nagyon kedves és közvetlen volt és csak ketten voltunk jelen az operációnál, ami nagyon megkönnyítette az feloldódásomat. Maga a műtét nem valami szuper a tűszúrások kb. 5-6 darab eléggé kellemetlen plusz nekem volt valami komplikáció és nem úgy zsibbasztott, ahogy kellett volna így maga a metszés rész e is eléggé fájdalmas volt, de azért túl lehet élni. Összevarrt, pihentem egy kicsit és mehettem. Még aznap elmentem kocsmázni a haverokkal szóval nem vészes az égész annyira amennyire az ember elképzeli. Viszont a gyógyulás első 2 hete nem valami leányálom. A kötés levétele után a látvány elég dermesztő, plusz a merevedés sem nevezhető kellemesnek. De túl lehet élni nem vészes. Most 3 hónaposan már esztétikailag is kezdek vele megbarátkozni, komolyan mondom minden pisilésnél ellágyul a szívem, hogy mennyire szép és mennyire jó, hogy megcsináltattam.

Összegezve a sztorimat örülök, hogy megcsináltattam, és bánnom, hogy nem évekkel ezelőtt csináltattam meg, de jobb később, mint soha. Ha valaki olvassa ezt a beszámolót, és valóban motoszkál, a műtét a fejében csak annyit tudok mondani: hajrá! Ne várjon heteket vagy, többet mert csak később meg fogja bánni és mindenképp vegye fel a kapcsolatot Andrással, mert csak jó tanácsokkal tud szolgálni. És persze a szokásos szlogen: jobb és biztonságosabb érzés a metéltség. Elterjedtebbnek kéne lennie. Ha lesz fiam, én biztos megcsináltatom neki, mert csak előnyét látom, bár lehet neki kéne megtapasztalnia mennyivel jobban nélküle, mint vele. De ez már egy másik történet.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.