L. József

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2006-11-08 - 17 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

L. József
körülmetélés
orvosi ok
2006-11-08
17
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Mint minden 17 éves srác, én is láttam már pornófilmeket. Bizony észrevettem, hogy a színészek fitymája simán-lazán mozog fel alá, mindenféle megerőltetés nélkül. Na nekem nem így működött, ha merev állapotban megpróbáltam hátrahúzni, akkor nehezen ment és roppant zavaró volt, szorított. A körülmetélés, mint megoldás, akkor jutott először eszembe, amikor a barátnőm kezében volt a szerszám és azt kell, hogy mondjam, bizony megéreztem a „rángatását”, szóval nem mindig volt kellemes. November első napjaiban elmentem az urológiára. Megvizsgált a doki, de nem érzékelt komoly problémát. Mondtam neki, hogy merevedéskor zavar, szorít a gyűrű, ezért szeretném megműttetni. Vettek vért meg adtam vizeletet, s a vizsgálatok után a következő hét szerdára megkaptam az időpontot, hogy akkor megcsinálják. Régóta tisztában voltam azzal, hogy mi az a körülmetélés, s azt is tudtam, hogy például a zsidók csinálják, nem orvosi okokból. Egyébként nem okozott gondot megosztanom a problémámat a szüleimmel. Amikor rádöbbentem, mi is a bajom, azonnal elkezdtem utána olvasni a neten (sok segítséget kaptam) és még aznap közöltem a szülőkkel a szándékomat, akik persze támogattak.

Műtét leírása

Az elején éreztem kellemetlen fájdalmat, de a bevett Algopyrin megtette a hatását, nem fájt semmi. Vettem magamnak gézt, azzal csomagoltam be a pisztolyt, az elején eléggé szivárgott a vér, most már nem veszélyes. Látványra azt kell, hogy mondjam, hogy sokkal rosszabbra számítottam. A műtét közben és közvetlenül utána nem győztem szánni magam, hogy minek vállalkoztam erre, nem kellett volna. Viszont így 5-6 óra távlatából örülök, hogy megejtettem a dolgot. Férfimunka, mindenki kibírja, megéri. Utána. Az első napokban gyakoriak voltak a vérzések, de nem nevezném komolynak, itt is rosszabbra számítottam. Szerintem a kamillától is előfordulhat vérzés, fellazítja a sebeket. Éjszakai merevedések alkalmával a fájdalom mérsékelt volt, ami egyébként gyakoribb pisiléssel minimálisra is csökkenthető. Gatyában elég érzékenyen viselkedett, sokan megkérdezték, hogy miért húzom a lábam.

Ez 2-3 hét után már elviselhető volt, a szabad makk hozzászokik az új ingerekhez. Önkielégítés 2 hét után megtörtént, jó volt és fájdalommentes. Senki ne ijedjen meg, ha két hét után még be van dagadva vagy lila, hamar elmúlik majd. Két hét után vissza kellett mennem kontrollra, nem volt semmi probléma és a varratok nagy része is kiesett (rá egy hétre egy darab sem volt). Volt egy kellemetlen problémám, ami szerencsére szintén elmúlt: keletkezett felül, a makkom alatt egy jól kitapintható vérér, ami önkielégítésnél „ugrált”, nagyon zavaró volt, de szerencsére ez is elmúlt már. 5 hét után az égvilágon semmilyen panaszom nem volt.

Összességében azt kell mondanom, hogy mindenképp megérte a dolog, ráadásul, ha sok ilyen beszámolót elolvasol, akkor meglepetés sem érhet. Sokkal jobb, szebb, kényelmesebb lett minden, nincsen semmi problémám.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.