H. Tibi

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2009 - 21 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

H. Tibi
körülmetélés
orvosi ok
2009
21
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Sziasztok!
Nem vagyok egy nagy fogalmazásíró, úgyhogy ne várjatok oldalakat? Sajna nekem is fitymaszűkületem volt, nem tudtam hátrahúzni!
Na szóval:
2008. novemberében kezdtem ismerkedni egy lánnyal, talán ő az, aki rávett arra a dologra, hogy csináltassam meg ezt az egészet! Egy hónapja összejöttünk, ő nem tud erről a dologról!
Nos januárban voltam vizsgálaton, és a doki is a műtétet javasolta, a vizsgálat után megírta a beutalót a vérvételre és a korházba 2009. 02. 18.-ára. Meg is jelentem ezen a napon a korházban, de mondtam az orvosnak, hogy nem szeretnék benn feküdni aznap, visszajövök a műtét napjára!
Másnap reggel 7: 30-ra kellett visszamennem és befeküdni! Megkaptam az ágyamat, kaptam pizsamát, majd később olyan 9: 30 körül egy gyógyszert ami, valami nyugtató altató hatású lehetett, mert kicsit elkábultam tőle!
10: 00 körül jöttek értem és letoltak a műtőbe!
Az a doktor műtött, aki meg is vizsgált egy hónapja! Nagyon rendes!
Aztán nekiláttak!
Mondta, hogy jönnek a szurik!
Ez volt a legkellemetlenebb része az egésznek, én négyet kaptam! Ha ezt kibírod, akkor mondhatod azt is hogy vége!:) Innentől kezdve már semmit sem éreztem az egészből, talán egy picit a végén, de nem volt vészes! Kb.: 30 perc volt az egész. Visszatoltak a szobámba és azt mondták, hogy másnap reggel mehetek haza!
Ez így is történt! Nem is fáj egyáltalán! Csak ahogy a ruha hozzáér az szokatlan, de idővel megszokom majd.:)
Aki szintén ilyen problémával küszködik, az ne halogassa, gyerekjáték! Én is féltem az elején, de túl vagyok rajta! Szóval le a fitymával!
Köszönet a tanácsokért Andrásnak! Forduljatok hozzá bátran!
2009. február 20.
Tibi

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.