H. Gyuri

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2006-02-20 - 28 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

H. Gyuri
körülmetélés
orvosi ok
2006-02-20
28
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

2006. február 16, csütörtök: Sziasztok! Kint élek, de csak félig vagyok zsidó, anyám nem volt az, így hát nem is metéltek körül :) Itt ha fiúnak nem zsidó az anyja, akkor a fiú se az :) 2 éve vagyok itt és most döntöttem úgy, hogy körülmetéltetem magam fitymaszűkület miatt. Az egész kb.10 éve kezdődött, most 28 vagyok, sajna nagy barom voltam, nem csináltattam meg akkor. Bár nem tartottam fontosnak, de mindig ott motoszkált bennem és bántott a dolog. Most végre itt az ideje, múlt héten voltam a háziorvosnál, elmondtam neki mi újság. Ö meg se nézte, továbbküldött a rendelőbe egy urológushoz, ő megnézte, mondta, nincs gond, elküldte faxon a kórházba a papírom, ahonnan felhívtak, hogy menjek be. Ma voltam, megnézte az orvos, azt mondta vagy hétfőn vagy szerdán műtenek, előtte itt egy nappal be kell menni, és azt mondta, ha nincs gond, aznap hazamehetek. Azt mondta, ha akarom, választhatom az altatást is, de azt az aneszteziológussal kell egyeztetnem, mit ajánlotok? Injekció vagy alvás? Egy rendes fiatal doki volt elmesélte, hogyan csinálja, mondtam neki szép legyen ám :) Nem éreztem magam egyáltalán cikis helyzetbe pedig itt Izraelben nem gondoltam, hogy sokan jönnek ilyen problémával (minden zsidót, mikor megszületik a nyolcadik napon metélik, ja persze csak a fiúkat) erre mondta, hogy de igen, sok ilyen eset van , mert itt rengeteg az arab, drúz és keresztény is. Tehát jövő héten műtenek. Majd írok és kérem a tanácsotokat, hogyan csináltassam?

2006. február 21, kedd: Na, tegnap 12 órakor átestem rajta. De ma engedtek ki a kórházból, röviden leírom, hogyan is volt. Vasárnap reggel 10 órára befektettek, nem tudom miért kellett bemenni előtte egy nappal, mert még előtte levő héten levették a vérem és pisit is adtam. Na mindegy, befektettek, vérnyomás, vérvétel , lázmérés, pisiadás, és kanül behelyezése a karomba, és várhattam a holnapi műtétet, este jött az aneszteziológus és elmagyarázta, hogyan lesz hétfő reggel. Reggel semmi, 11 órakor szóltak, itt az idő, vetkőzzek le és adtak egy kis hálóinget, amit fordítva kellett felvenni, tehát a seggem kilátszott olyat. Mindegy, nem látszott semm,i mert ágyastól vittek a műtőbe ott átcsusszantam a műtős ágyra és kezdetét vette a műtét, előtte való este 6:30-tól nem ehettem és ihattam. Betoltak, és beadták a bizonyos injekciót, amire az aneszteziológus azt mondta nem fáj, csak kellemetlen. Hát nekem kibaszottul fájt. A hímvessző fölé középtájra szúrta be, majd ugyanazon a lyukon, ahol beszúrt elforgatta a tűt és két különböző helyre is benyomta, majd amit már nem nagyon éreztem, csak szúrást, azt a péniszbe felülre, szerintem. Elém került a függöny és rám pakoltak mindenféle rongyot vagy nehezéket, nem tudom. A combomnál leszíjaztak, ment valami sós vizes infúzió, 1 zacsi is. (Ja, és a műtét előtt adtak 2 dilibogyót, valamit, azt mondták, egyik nyugtató, a másikat nem értettem). és a vádlimra csak a jobb oldalira alul valami hideg ragasztó szar került (amit a műtét után leszedtek , de jobban fájt az általa nyújtott epilálás, mint maga a műtét.) Folyt a műtét, amiből semmit nem éreztem, csak azt, hogy valaki a tökömmel játszik, matatnak. Kérdeztem az aneszteziológust, mit csinálnak, azt mondta, már varrják, vége a műtétnek. Kivittek egy megfigyelőbe, ahol fél órát töltöttem folyamatos vérnyomás és pulzus mérés mellett, majd visszavittek az osztályra. Tényleg igaz, hiába olvasod, hogy nincs, de várod a fájdalmat. Nekem kicsit szúró érzésem volt, van, de kértem Optalgin a neve löttyöt, ami jó keserű volt, azt bevettem. Utána oké volt, a kötés nem ázott el, pisilni pedig az osztályra kerülés után 10 perccel tudtam kacsába, a kötést nem cserélték le csak ma reggel szedték le és nem is raktak fel másikat, és ami furcsa nekem. Azt mondta a doki, se kenőcs, se kenceficék, se kamilla, csak rengeteg zuhany és szappan. Kb. 2 hét múlva hívnak majd kontrollra, most a tököm úgy néz ki, mint egy megkínzott virsli, lóg a bőr, de nem zöld, nem piros, nem kék, és csak a duzzadás ott látható ahol varrták. Most kicsit fáj, szurkál, nem tudom meddig, de most akkor mi tévő legyek. Itt mindenki szajkózza, kerüld a vizet, nekem meg egy főorvos javasolta, minél többet zuhanyoztassam. Erre várnék hozzászólást, ja, nem tudom, meddig nem dolgozhatok vele, elég sokat kell a helyemen emelgetni, és ami nagyon kellemetlen, a makkomhoz, illetve, ha a volt kantárhoz ér, szinte felgyullad a kisfőnök. Nagyon fájó az.

2006. február 21, kedd, 11:16: Ja, és ha pisiltek, nektek is csípi a sebet?

2006. február 23, csütörtök, 5:33: A 3.-ik éjszakám: Ma se sokat aludtam, egész éjjel állt a tököm és fájt e miatt. Hiába mentem 5x pisilni, újra kezdte mindig. És lefekvés előtt 4 órával semmit se ittam, lefekvés előtt jegeltem, hogy lejjebb menjen a duzzanat..

2006. február 26, vasárnap, 11:30: A 6.-ik nap: tegnap reggel hülye fejemmel zuhanyoztam jó sokat, persze fel is ázott a seb, utána jól fájt. Délutántól csak hintőporoztam, hát kurva jól esett. Hajnalban akkora erekcióra ébredtem, odanyúltam, nem hittem a kezemnek, hogy ez az enyém. Azt hiszem, javulok, és már nem is olyan ronda, a hintőpor nálam csodákat tesz. A varrás persze még nagyon feszül, de az se fájt már annyira erekciónál, remélem a legjobbakat, ma már rendesen mentem boltba, mindenfelé, úgy, hogy nem terpeszállásban és a gatyám huzigálása nélkül. A makkom lehámlott, persze mindig gatyába vagyok, hogy szokja, már az sem olyan érzékeny. Szerintem holnap megyek munkába. Üdv mindenkinek, majd még írok.

2006. március 1, szerda 9:28: A 9-ik nap: ma könnyítettem magamon))))))))) nagyon jól esett, persze finoman. Egész jól vagyok, a reggeli erekció már nem annyira vészes, minden OK lesz, remélem!

2006. március 5, vasárnap, 6:37: Ma a 13.-ik napon vagyok túl műtét óta. Minden rendben van, munkába járok rendesen, munkásnadrág se zavar már, pedig kemény anyag, és elöl cipp-záros ráadásul. Szépen javulok, a reggeli merevedések már egy kicsit sem fájnak, de a varrat még asszem, mind bent van. Remélem.

(Közbevető kérdés: 2006. március 9, csütörtök, 12:25: Mennyire várják el Izraelben, hogy a vendégmunkások vagy bevándorlók körül legyenek metélve? Úgy tudom, hogy a zsidó törvények szerint nem is alkalmazhatnak nem metélt férfit. Ezt leellenőrzik szigorúan vagy csak megkérdezik?)

2006. március 9, csütörtök, 18:51: Soha senki nem kérdezte tőlem, nemhogy megvizsgálják. Itt elég sok az orosz bevándorló, rengetegen nem metéltetik körül a fiaikat, de ismerek olyan felnőttet, aki megcsináltatta magának is. Úgy érzem, ez az izraeli országot úgy nézi sok ember, mint valami fejletlen ázsiai országot, pedig teljesen más, ugyanolyan szinte, mint otthon, sőt sok mindenben jobbak, lásd korházi körülmények, és még sorolhatnám napestig. A csajok csípőgatyában, kimázolva rázzák magukat, és a discóban ugyanúgy megy a vedelés, mint otthon. Úgyhogy nem nincs gond.

2006. március 9, csütörtök, 19:08: A kis beszámolót elfelejtettem: ma van a 17.-ik nap, ma zuhanyzásnál kiesett majdnem mindegyik varrat, kivéve kettőt, ami a féknél volt, elég szép lesz, remélem. Egyenlőre nincs más

2006. március 23, csütörtök, 16:37: Már kivagyok nagyon. Vasárnap jön haza az asszony, akkor látja majd csak meg.

2006. március 28, kedd, 13:31: Megvolt a szex az új szerszámmal, és hihetetlen jó volt, még sose éreztem így senkit. Nagyon finom, és ami a lényeg, az asszonynak is nagyon tetszik, és ő is ezt mondja, sokkal jobb. 38 nap telt el a műtét óta a szexig, kicsit hosszú idő, de megérte!

Gyuri

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.