V. Robi

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2008-02-07 - 19 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

V. Robi
körülmetélés
orvosi ok
2008-02-07
19
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

19 éves vagyok már kiskoromban észrevettem, hogy valami nem stimmel. Alaphelyzetben nehezen, de azért hátra tudtam húzni a fitymát, de mereven egyáltalán nem jött hátra. Aztán 19 éves koromban, a neten böngészve jöttem rá, hogy nekem fitymaszűkületem van. Meg is ijedtem, próbáltam valami alternatív megoldást találni, hogy ne kelljen műteni. 2-3 napos keresgélés után inkább elmentem az urológushoz.
Ránézett azt mondta, hogy ezt sajnos műteni kell. Kérdezte, hogy bejegyezzen-e műtétre. Mondtam, hogy igen. Elmentem a kórházba, és kéthétre rá kaptam műtétre időpontot. Ezt a két hetet kivárni volt rossz...

 

Eljött a műtét napja....

Éhgyomorra kellett mennem 8-ra, olyan fél 9 fele sorra is kerültem. Doki kérdezte, hogy mi legyen, mondtam, hogy teljes körülmetélés. Rendes volt az orvos is, az asszisztens is. Barátságosak, türelmesek voltak, szóval semmi gond. Betoltak a műtőbe, kaptam egy jó pár érzéstelenítőt, annyira nem volt gáz, csak az első pár. Aztán jött a vágás, a varrás, meg mi egyebek. Egyik sem volt vészes. Igazság az, hogy én félek, meg nem birok elviselni semmilyen fájdalmat, de ha ezt én túl éltem, akkor bárki túl éli, nem kell egyáltalán félni. Tényleg csak rutin műtét. A műtétemen azt hiszem tanulók is voltak...

Kijöttem, kb. félórát vártam, azután a doki ránézett és haza engedett. A makk érzékenység miatt nehéz volt közlekednem, de 1 hét után teljesen elmúlt, s már a 3-4. nap után elviselhető volt. Kamillázni kellett, meg Betadin, de ezt már mindenki tudja, szerintem. Egyszer kicsit vérzett is, de az se vészes. Februárba műtöttek, márciusba már azt is elfelejtettem, hogy műtöttek! Végeredmény tetszik, szép! Lány még nem látta, sajnos, de ha lesz valami, szólok..

Kösz a figyelmet hali! Ja, ne vacilláljatok, ha baj van, el kell menni orvoshoz, félni sem kell mert tényleg fájdalom mentes és gyors műtét, jobb túlesni rajta.

Robi

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.