T. Gábor

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2008-03-31 - 11 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

T. Gábor
körülmetélés
saját elhatározás
2008-03-31
11
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények


Sziasztok, T. Gábor vagyok,

Tavaly csináltattam meg a körülmetélést, ennek egyik oka az volt, nagyon tetszett, ahogy a makk szabadon van, és nem takarja semmi. Kb. két évvel ezelőtt láttam először metélt farkat, azt hiszem valami pornófilmen TV-ben vagy talán a neten. 23 évesen gondoltam bele, hogy mi lenne, ha én is megcsináltatnám. Elkezdett érdekelni nagyon a dolog és utána olvasgattam a neten, és rábukkantam erre a honlapra.

Aztán 2008 márciusában úgy gondoltam, hogy itt az ideje, úgymond „összeszedtem magam". Bementem a helyi urológiára (én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lakom), valami ürüggyel, és akkor vetettem fel a doktor úrnak a kérdést, hogy csinál-e körülmetélést. A válasza az volt, hogy nincs szükség itt teljes metélésre, csak egy bevágásra. Én csak kötöttem az ebet a karóhoz, hogy én teljes körülmetélést szeretnék csináltatni. Egy kis gondolkodás után azt mondta az orvos, hogy rendben van, megcsinálja. Nem is teketóriáztam sokat, kértem egyből időpontot a műtétre, 2 hétre rá adott is, így 2008. március 31-ére kaptam időpontot. Ekkor még csak az édesanyámnak mondtam meg.

Műtét napja

Azt, nem mondom, hogy nem izgultam, de utólag visszagondolva nem volt miért izgulni. Kicsit ugrok: kórházi ruhában vagyok, saját lábamon mentem a műtőbe egy fiatal srác kísér a műtőbe. Képzelhetitek hogy izgultam! Nagyon jó fej volt, mondta ne félj, tecceni fog a lányoknak nincs miért izgulnom, jó kezekben vagyok.. Nagyon jól esett a doktor megjegyzése. A műtét kezdetét veszi. Doktor Úr, meg két asszisztens, egy zöld lepedővel takarták, hogy ne lássam mi is zajlik. Na és elkezdődött a műtét mindenhol az olvastam, hogy csak az elején fáj! Ez így is volt az első tűszúrások kellemetlenek voltak. Utána én nem éreztem semmit. A műtét délben kezdődött és kb. fél óra lehetett, a műtét után a lábamon visszamentem az urológia öltözőjébe kíséret mellett. Ezt követően felöltöztem és mehettem is haza, azt mondta a doktor úr minden rendben, jöjjek vissza holnap kötéscserére. Ahogy kimentem a korházból, és kezdett kimenni az érzéstelenítő hatása, kellemetlen érzés volt. Ahogy vártam a buszt, felhívtam édesanyám, és elmondtam neki, hogy sikeresen túl vagyok a műtéten. Ezt követően hazaértem, de nekem az első éjszaka sem volt olyan kellemetlen, mint, ahogy az a mások beszámolóiban olvasni lehet.

Eljött a kötéscsere napja, elmentem az orvosomhoz a kórházba a megadott időpontra, kötés cserére. Egy kicsit vártam és megjött az orvosom, kérdezte, hogy-hogy aludt mondtam, nem volt olyan vészes. Mondta, na jöjjön levesszük a kötést. Levette a kötést, be kell, hogy vajam, elsőre nem volt egy bizalomgerjesztő látvány, de belegondolva úgy se marad ilyen. Kérdezte, a Doktor Úr, hogy tetszik, mondta, hogy tetszik. Ha valami probléma merülne fel, azonnal keressem fel, de szerencsére nem volt semmi baj. Nincs más tenni valója, mint kamillázni és szépen helyre fog jönni.

Mütét utáni napok

Én 4 hét után próbáltam ki az "új" cerkát, addig ugye semmi a műtét miatt, csak olyat csináltam, hogy a kezemmel ingereltem a makkot, hadd szokja, hogy szabadon van, de nekem szerencsére nem volt olyan érzékeny, mint, ahogy azt más beszámolóban olvasni lehet, mert a műtét előtt már egy ideje hátrahúzva tartottam a bőrt. Szenzációsan érzem magam, sokkal jobb metélten, így csak ajánlani tudom mindenkinek! Persze már kipróbáltam lánnyal is, s neki is nagyon tetszett az új fazon. Másnak is – haveroknak, stb. – már elmeséltem, hogy körülmetéltek. A konditeremben - öltöző / zuhanyozó - ahová járok, a barátaim látták a fitymátlanított farkamat, és rá kérdeztek, hogy a te makkodat miért nem takarja bőr? Mondtam: „mert körül vagyok metélve.” Nem takargatom magam, mert nem titok, sőt büszke vagyok rá. Ha egyszer fiam lesz, egész biztos, hogy nagyon hamar körül fogom metéltetni. (Feltéve, persze, hogy a jövendőbeli párom is beleegyezik. De mivel én metélve vagyok, s gondolom, neki is tetszeni fog, nem hiszem, hogy ellenáll majd!) A fájdalomtól nem kell tartani, férfiak vagyunk, érni fognak még nagyobb fájdalmak is az életben, higgyétek el nekem! Pláne, hogy olvastam valamelyik fórumon, valaki csak a fájdalom miatt nem meri megcsináltatni. A lényeg most január van, istenien érzem magam az új cerkámmal, nincsen vele semmi baj, a csajok imádják, és nekem is sokkal jobban tetszik a makkom fedetlenül.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.