D. Petya

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2008-09-25 - 20 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

D. Petya
körülmetélés
orvosi ok
2008-09-25
20
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Sziasztok, D. Péter vagyok, 20 évesen döntöttem úgy hogy megcsináltatom a körülmetélést, ennek egyik oka az volt, hogy részleges, vagyis inkább úgy írom fél fitymaszűkületem volt, ez zavart is, hogy ha hátrazúzom a bőrt, akkor nem marad ott, hanem rábukik vissza a makkra, és a higiéniai dolgokról nem is beszélve! Kb. 19 évesen gondoltam bele, mi lenne, ha megcsináltatnám, a lényeg, hogy komolyabban 20 évesen kezdett el foglalkoztatni.

Orvosi vizsgálat

2008 szeptemberében úgy gondoltam, hogy itt az ideje, meg fogom most már csináltatni, úgymond „összeszedtem magam”. Bementem a helyi urológiára (amúgy Csongrád megyében lakom), valami ürüggyel, és akkor vetettem fel a doktor úrnak a kérdést, hogy csinál e körülmetélést. Így benyomtam, értitek. A válaszát viccnek szánta, de nekem kurva szarul esett. Azt mondja: „Miért Izraelbe készül?”, és mosolygott, én meg csak néztem. Így utólagosan megjegyzem, olvastam e témával sok mindent, ez a tipikus magyar mentalitás = ha valaki körül van metélve zsidó. Elég nevetséges, mert az amerikaiak jóval több mint fele metélve van! Meg lehet nézni, itt a képek között is, hogy milyen híres személyiségek, mint Brad Pitt, Arnold Schwarzenegger és sorolhatnám, biztos néztétek ti is!

Utána nem is teketóriáztam, kértem egyből időpontot a műtétre, 2 hétre rá adott is. 2 hét múlva mentem is, a szülőknek nem szóltam. Így utólag visszagondolva kár, kellett volna úgy is kiderül , persze ha még otthon laksz, mert a rákövetkező napokban meglátszik a járásodon…

Műtét napja

Kicsit ugrok: kórházi ruhában vagyok, tol egy fiatal srác a műtőbe. Képzelhetitek hogy be voltam fosva! Nagyon jó fej volt, mondta ne félj, tecceni fog a lányoknak meg ilyenek. Nagyon jól esett a doktor úr izraeli látogatós megjegyzése után.

A műtét kezdetét veszi. Doktor úr, meg 2 assisztens, egy lepedővel takarták, hogy ne lássam mi is zajlik. Én kértem, hogy hagy nézzem, látni akarom., ahogy mondtam ezt a kívánságom, mondta a srác, aki betolt, hogy nem lehet, mert úgy nem steril, ha ráidegelek ilyesmi, azért kell ez a takarás. (Később visszagondolva, jobb, hogy nem láttam.)

Na és elkezdődött a műtét mindenhol az olvastam hogy csak az elején fáj! Hát nálam ez abszolute nem így történt! Az egész műtét alatt fájt – Kb. 1litert izzadtam a műtős ágyra, amikor levettek, akkor láttuk! Szóval nekem egész műtét alatt fájt,de erre csak annyit tudom mondani hogy “A fájdalom elmúlik,a dicsőség örök!” műtét után visszatoltak az urológiai betegszobába, ja igen a műtét délben kezdődött és kb. fél óra lehetett,visszatoltak és kb 2 órára rá mehettem haza, azt mondta a doktor úr minden rendben, ha van valami probléma akkor keressem fel. Ahogy kimentem a korházból, hát kellemetlen volt, szerencsére okos voltam és nem farmerben mentem, hanem egy baszott nagy mackóalsóban, így nem volt szorítás .

Ahogy vártam a buszt, felhívtam anyám, és elmondtam neki mi történt. Tudtam, felesleges, ha csak otthon mondom el neki,mert úgy is rá fog jönni vagyis úgy mondom látni fogja… Elmondtam neki a dolgot, és mondtam hogy mit vegyen kötszer,kenőcs (amit mondtak) asziszem tetran kenőcs.

Mütét utáni napok

Utána Én 3 hét után próbáltam ki az “új” műszert, addig ugye semmi a műtét miatt, csak olyant csináltam, hogy a kezemmel ingereltem a makkot, hadd szokja hogy szabadon van …

A lényeg: most december van, istenien érzem magam az új cerkámmal, nincsen annyi higiéniai gond, és sokkal jobban tetszik a makkos fedetlenül. Tehát zárszóként kijelenthetem hogy szenzációsan érzem magam, sokkal jobb metélten! Persze már kipróbáltam lánnyal is, s neki is nagyon tetszett az új fazon. Másnak – haveroknak, stb. – még nem meséltem el, hogy körülmetéltek. A kondiban – öltöző / zuhanyozó – ahová járok, persze látják a többiek a fitymátlanított farkamat, de még senki nem kérdezett rá. Nem takargatom magam, mert nem titok, sőt büszke vagyok rá.

Ha egyszer fiam lesz, egész biztos, hogy nagyon hamar körül fogom metéltetni. (Feltéve, persze, hogy a jövendőbeli párom is beleegyezik. De mivel én metélve vagyok, s gondolom, neki is tetszeni fog, nem hiszem, hogy ellenáll majd!)

A fájdalomtól meg ne fossatok, férfiak vagyunk, érni fognak még nagyobb fájdalmak is az életben, higgyétek el nekem! Pláne, hogy olvastam valamelyik fórumon, valaki csak a fájdalom miatt nem meri megcsináltatni már vagy 4 éve. Erre csak annyit mondok, össze kell szednie magát! Megcsináltatja 2 év múlva, akkor mi lesz voltaképpen? 6 évet elpazarolt, úgymond, és a végén csak meg kellett csinálnia! NE FÉLJETEK! Még 1× mondom:”A fájdalom elmúlik, a dicsőség örök!”

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.


Név: erszenyk
Időpont: 2023-09-14 19:59:46

Kiváló orvos! Emberileg: támogató és segítőkész; bármikor írhatok neki, perceken belül válaszol, bíztat. Szakmailag: urológus, intimplasztika a szakterülete, vérprofi; kiváló minőségű munkát végzett rajtam!