A. Csaba

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2007-09-20 - 22 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

A. Csaba
körülmetélés
orvosi ok
2007-09-20
22
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Sziasztok!

Én 21 évesen szántam rá magam a nagy műtétre. Természetesen elég sokat kutattam a neten, hogy s mint működik ez az egész. Sok jót olvastam róla. Meg nekem amúgy is volt egy kis problémám vele. Kiskoromban fitymaszűkület miatt kezelésekre jártam. Nagyon kellemetlen volt, amikor a doki felráncigálta a leragadt bőrt. Egy pár kezelés után már megoldottnak tekintették az én kis gondomat, mivel a bőrt már le tudták húzni a makkomról.

Eltelt egy pár év én is már abba a korba kerültem, hogy elkezdtem maszturbálni. Eleinte nagyon fájt és merev állapotban nem is tudtam hátrahúzni a bőrt, de később már rendbe jött a dolog, nem fájt a hátrahúzás, de túl hosszú volt a fitymám és engem zavart, mert merev állapotban nem maradt a makkom mögött. A Neten keresztül találtam meg Andrást is. Neki elpanaszoltam a problémámat és kikértem a véleményét. Nagyon jó fej volt, vele mindent meg tudtam beszélni. Bíztatott és mindent elmagyarázott. Egy hétre rá elmentem egy urológiai szakrendelésre ahol elmondtam, hogy szerintem túl hosszú a fitymám és engem zavar, mert merev állapotban nem marad a makkom mögött. Visszacsúszik rá és így nem a hüvely selymes falával érintkezik, hanem a fitymámmal. A doki nagyon kedves volt elmondta, hogy ezen segít a körülmetélés és, ha gondolom, akkor ő megcsinálja. Bele is egyeztem ott helybe rögtön. Szeptemberre kaptam időpontot.

Eljött a várva várt nap. Mondanom sem kell, mennyire be voltam parázva. Elmondom nektek, hogy a műtét kibírható. Nem azt mondom, hogy nem érzel semmit. Én éreztem, mikor beadták a lidokaint, meg egy két vágást is, de nagyon tompán. Csak az a tudat a szar, hogy épp most kaszabolják a pöcsömet. A műtét az kb. egy órás volt. Utána hazamentem és ekkor kezdődtek a fájdalmaim. Miután kiment belőle az érzéstelenítő eszméletlenül elkezdett fájni. Lüktetett égett, egyből bevettem egy erős fájdalomcsillapítót, amitől nagy nehezen elállt. Másnap már sokkal jobban éreztem magam. Elvoltam fájdalomcsillapító nélkül is. A reggeli merevedések nagyon tudnak ám fájni, de azon kívül csak akkor éreztem mikor véletlenül hozzáért valami. Egy pár napig úgy járkáltam, mint egy 70 éves.

A teljes gyógyulás nekem 2 hónapot vett igénybe. Addig nem használtam csak pisilésre. A szex azóta sokkal jobb. Szebben is néz ki (pornófilmekben csak metélt szerszámot látsz) és sokkal tovább bírom, mint rég. A barátnőm imádja. Azt mondja, sokkal könnyebben el tud jutni a csúcsra Nem bántam meg. Ja, meg még egy pozitívum: nem “túrósodik” akármikor be tudod vetni. Nincs az, hogy egy fesztivál 3. napján szégyelled elővenni. Bátran ajánlom mindenkinek! Nem fogjátok megbánni, ezt garantálom!

Csaba

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.