willie

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2024-01-09 - 45 évesen
Orvos: Dr. Vőneky Ákos (Siófok) állami

Alapadatok

willie
körülmetélés
orvosi ok
2024-01-09
45
Dr. Vőneky Ákos (Siófok) állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Műtét leírása

Évek fityma gyötrelmei után, úgy döntöttem, hogy felkeresek egy urológust, aki tanácsot illetve megoldást tud találni a fitymaszűkületemre.

A hely, egy átlagos vidéki kórház, Siófok. A tanácsadás magánúton történt. A főorvos úr felvázolta az opciókat, a probléma megoldása érdekében a körülmetélés mellett döntöttem. Tartottam a kórházi műtéttől, mivel annyi rosszat hallott már az ember a kórházi állapotokról. Nagyon kellemes csalódás volt.

 

A műtét napja: reggel érkeztem a kórházba, hogy legyen időm mindnre. A kórházi személyzete nagyon empatikusan, korrektül állt hozzám, illetve a műtéthez. A kellemes csalódás itt folytatódott: a műtő maga, nagyon tiszta, modern volt, a főorvos úr, poénos, de a feladatát kellő komolysággal és nagy rutinnal csinálta. A műtét maga kb 30 percig tartott, utána még kb fél órát kellet várnom, hogy magamhoz térjek :)

Miután az érzéstelenítő hatása csökkenni kezdett, ekkor éreztem igazán a fájdalmat. Kb másfél óra várakozás után elindultam haza, de éreztem, hogy még folyik belőlem a vér.  

A következő napokat pihenéssel, betadinozással, és gézlapcserélgetéssel töltöttem. Egy vérömleny alakult ki, ami kb 1 hét múlva felszívódott. A makkom nekkor még nagyon érzékeny volt.

Lassan gyógyultam. Már teljes szexhiányom volt, és nagyon zavartak a varratok. Úgy döntöttem, hogy végzem tovább a hétköznapjaimat és nem foglalkozom a műtéttel. Talán ezzel tettem a legjobbat, és kicsit felgyorsultak a napjaim. A műtét után kb 2,5 héttel, magamnak leteszteltem, hogy működik a farkam, amivel nem volt gondom. Kb 6 hét után az összes varratom kiesett, és csodálhattam az megújult testrészem.

A műtét utáni hetek, hónapok: A hegek lassan "elkopnak", az érzékenység kb a 3 hét után teljesen megszűnt. A szex sikosítóval, és felírt Sildereccel (amiből egy tabletta negyedét kell csak leharapnom) bámulatos. Úgy érzem jól döntöttem, hogy megműtettem magam. Bár igaz, más lehetőségem -a fájdalmas szex miatt- nem volt. 


Hálás vagyok a feleségemnek, köszönöm Szabolcsnak és Andrásnak a segítséget, tippeket, és a siófoki kórház lelkiismeretes dolgozóinak a munkájukat.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.