Metélt srác

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2023-02-06 - 20 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

Metélt srác
körülmetélés
orvosi ok
2023-02-06
20
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Fékszakadás után évekkel mentem urológushoz, miután egyre csak rövidebb lett a fékem s ezáltal merevedéskor elviselhetetlen feszülést, -amolyan égő érzést éreztem a makkom hátsó felén, a féknél, - mintha valaki le akarná tépni. A folytonos "berepedések" miatt nem halogattam tovább a dolgot és elmentem a körzeti urológushoz, aki fékmetszést javasolt, mire én felvetettem a TKM-et, kisebb vállrángatás után bele is ment.

Műtét napja

A műtét napján előkészítésként infúziót kaptam, úgy 11-12 óra körül vihettek a műtőbe. Az orvos állítása szerint a műtét egy pontján kisebb komplikáció lépett fel, -320ml vért kellett pótolni, - a túlzott vérzés miatt. Ebből semmit sem éreztem. A műtétet követő ébredéskor az orvos elküldött zuhanyozni és kifejezetten kérte, hogy tisztítsam meg a műtéti területemet is. Ezt követően új fedőkötést kaptam, majd este (úgy délután 5-6 óra körül) hazaengedtek. 

Lábadozás

Az első pár napban kisebb vérzés volt tapasztalható, de az első nap után már nem volt kötés a szerszámon, ugyanis az orvos szerint "így sokkal jobban tud gyógyulni a seb." Talán a 1.-2. héten a képeken látható mértékben szétvált a sebem az éjszakai merevedések során. Szerencsére ennek mára, (közel 7 hónappal) a műtétet követően feltűnő nyoma nincs. Egy kb fél centis helyen látszik nagyobb, fehér színű hegszövet, ami merevedéskor (feltételezem a bőr nyúlása miatt) teljesen eltűnik. 

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.