Tamás

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2019.04.25 - 22 évesen
Orvos: dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán

Alapadatok

Tamás
körülmetélés
orvosi ok
2019.04.25
22
dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Üdvözlök mindenkit , engem Tamásnak hivnak ,és már régebben volt körülmetélésem de valahogy most jutottam oda hogy beszámolót irjak.

Az előzményekről annyit tudnék irni ,hogy jóval a körülmetélésem előtt hogy tudtam hogy valami nincs rendben a péniszemmel mivel nehezen tudtam hátrahúzni a bőrt rajta,csak akkor ha ernyedt állapotban volt,ha egy kicsit is merev volt nem ment hátra.Egy darabig nem foglalkoztam vele ,de aztán jobban utána kerestem a neten hogy a rövid fék problémám van,és emiatt nem megy hátra a fityma.De a rövid fék mellett úgyláttam hogy más probléma is van mert a fityma  vagy a fék egy kis része hozzávan tapadva a makkhoz, és merevebb állapotban  úgy tűnt hogy a fityma kicsit szűk lenne a makkomhoz képest.

Aztán egy jó darabig kerestem a neten hogy, az orvosok urulógusok hogyan is végzik ezeket a műtéteket.

Azt tudni kell hogy én Romániában élek ,de Budapestre mentem végül ,mivel valamiért nem akartam hogy itt végezzék el.Aztán rátaláltam Dr.Fekete Ferenc weboldalára és videóira ,ahol részletesen elmondja hogyan is zajlik a műtét.És akkor én eldöntöttem hogy hozzá fogok menni műtétre. Irtam a a Dr úrnak e mailt ,ahol részletesem elmondtam hogy mi is a probléma meg még mi lehet szerintem.E mail ben megbeszéltünk mindent, nagyon segitőkész volt és egy időpontot egyeztettünk.

Műtét napja

Nekem azis lényeges volt hogy nem kellet még műtét előtt menjek vizsgálatra,(mert akkor kétszer utazhattam volna Budapestre ,Romániából) ,hanem már aznap megtörtént a beavatkozás.

Délelőtt megérkeztem ,aztán a Dr.Úr megnézte a péniszem és elmondta hogy nem elég csak a féket átvágni hanem körülmetélni is kell.Azán még átbeszéltünk pár dolgot,és nemsokra rá mentünk is műtő terembe.Hogy őszinte legyek egy kicsit féltem a műtéttől hogy mennyire lessz fájdalmas stb.De aztán meglepően hamar készlett ,a Dr. Úr mindig mondta hogy most lehet kicsit jobban fog fájni ,kérdezte hogy jólérzem magam minden rendben van  ,de nemvolt semmi gond,meg hát elbeszélgettünk teljesen más témákról is műtét közbe.Miután készlett, még maradtam vagy 15 percetaddig elmondta hogy mit vegyek meg ,milyen kenőcsöt ,mit hogy használjak.

Mütét utáni napok

Műtét után ,nem fájt nemvolt semmi probléma ,jó persze érzékeny volt de aznap már pihentem,fájdalomcsillapitó nem kellet.Aztán a kötéscserék során próbáltam ,minnél jobbab megcsinálni a kötést és mindent ugy csinálni ahogy az orvos mondta.Többször bizonytalan voltam hogy jól csinálom e mert persze néha elég furcsán nézett ki a gyógyulás során de mondta a Dr. Úr hogy akármikor irhatok e mailt neki ,és hát igyis tettem többször is megkérdeztem tőle hogy szerinte milyen, jól gyógyul e stb.És minden alkalommal visszairt és mondta hogy rendben van ,meg hogy mennyi betadint vagy kenőcsöt tegyek rá vagy ne tegyek ,szóval nagyon segitőkész volt.

Eredmény /véleményetek 

Már az első kötéscserénél ,és a további gyógyulási napokba én úgyvettem észre mintha egyik oldalt valahogy mintha több bőr maradt volna, vagy nemistudom.Az az igazság hogy én kicsit máshogy képzeltem el amilyen lessz , de a Dr Úr mondta hogy teljesen rendbe van és igy nézki természetesnek.Igy idővel rájöttem hogy igaz tényleg talán igy nézki természetesnek csak ha túl hosszú a szőr akkor a fityma alá szorul és az kicsit kellemetlen érzés.Szeretném megkérdezni a ti véleményeteket is hogy szerintetek milyen lett és hogy esetleg szükséges lenne valamilyen korrekciós beavatkozás vagy sem?

Köszönöm hogy elolvastátok a beszámolóm ,lehet nem lett nagyon részletes beszámoló de remélem jólessz igyis. :) 

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.


Név: szabnagy
Időpont: 2022-12-12 09:18:10

Ha jól tudsz angolul, akkor próbáld meg Londonban. Ott a sok muszlim miatt vannak profi klinikák, akik szép munkát csinálnak.

Név: xTomix
Időpont: 2022-12-11 17:17:18

Igen engemis ez zavar a legjobban hogy ferde az egész vagy hogy

Nemtudom igazábol mit csináljak mostmár hogy menjek vissza hozzá? Vagy máshoz ?

Mert mostmár akárhova mennék mindig bennem van a félelem hogy milyen lessz ,lehet rossz is vagy jobb is

Név: szabnagy
Időpont: 2022-11-17 19:22:07

Hát ez elég béna lett... :/

Több bőr maradt rajta körülmetélés után, mint ami nekem volt körülmetélés előtt... Ráadásul teljesen ferde a hegvonal...

Reklamáld meg! Hozza helyre a vén hülye! Pontosan úgy, ahogyan te szeretnéd! Ennyivel tartozik neked, ha már ilyen trehány munkát végzett...

Név: cZsolt
Időpont: 2022-09-01 08:13:42

Hát, ő az egyik legjobb a szakmában, ezért is voltam nála én is. Szerintem keresd fel, hogy nem igazán vagy megelégedve a végeredménnyel ezért meg ezért, mondhatod neki szerintem azt is, hogy mások is egyetértenek vele, mondjon rá valamilyen megoldást :)

Név: xTomix
Időpont: 2022-08-30 18:18:12

 Köszönöm hogy hozászóltatok és leirtátok a véleményeteket.

cZsolt , amúgy igen még azt hiszem énis olvastam a weboldalán vagy egy videójába modta már nemtudom hogy nem jó a részleges ,nemtudom mit értett ez alatt  de nemtudom hogy sikerült ilyenre.Merev állapotban hátul marad ,de az a vastagabb bőrréteg idegesit meg hogy nem egyforma a két oldalt.

Csak nemtudom hogy induljak e el ,kicsit félek hogy lehet rosszabb lessz akkor utána megint nemtudom.Vagy menjek máshoz vagy vissza nemtudom

Név: cZsolt
Időpont: 2022-08-30 10:47:40

Elég lazának tűnik, mintha csak részleges körülmetélés lett volna ami fura mert ugyan ez az orvos mondta, hogy olyat nem szívesen csinálna nekem, túl sokat nem is kellett győzködnie sem.. Engem nagyon zavarna ha ilyen szinten lenne eltérés a két oldal között : Úgy látszik mintha mereven is te tartanád hátul a bőrt, ha mereven sem marad magától ott akkor én mindenképp meggondolnám a korrekció lehetőségét. Nekem anno túl hosszú volt a fitymám és nem is tudtam mennyivel jobbak lehetnének az aktusok ha részben/egészben nem a saját fitymámban járkált volna a makkom :D Van egy beszámolóm itt nekem is, én eléggé meg vagyok elégedve vele. 1-2 helyen lett kicsit fura mert a varratok elég későn estek ki és alul meg azért mert ott korán de egész jól helyre mentek és semmi problémám vele.

Végső soron ha neked így tetszik, elégedett vagy akkor nem kell, hogy rávedd magad, ha nem így van én mindenképp mennék, jó esetben még évtizedekig nézegeted/használod még, szerintem fontos, hogy tetszen :D

Név: _vm_
Időpont: 2022-08-15 23:03:33

Hát igen, ez nagyon laza.
Ha kényelmetlen akkor újra meg lehet műttetni és feszesebbre vetetni.
Én is úgy jártam, hogy háromszor kellett vágni mire jó lett.

Név: coolermaster
Időpont: 2022-08-10 20:57:37

Nekem az első részleges körülmetélés beszűkült, a második meg annyira idegesített, hogy fel-le csúszkált, a maradék bőr, hogy csak fél évig bírtam és harmadik nekifutásra lett teljes.