Gy. Gábor

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2019-01-23 - 36 évesen
Orvos: dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán

Alapadatok

Gy. Gábor
körülmetélés
orvosi ok
2019-01-23
36
dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

35 éves voltam mikor már nem ódázhattam tovább a lépést a cerkámmal.

A gyerekkoromban volt egy fitymatígításom, bár én nem emlékszem rá, hogy problémát okozott volna. 

Azóta sokszor nem sikerült visszahúzni a fitymám, beragadt a makkom mőgé, nem tekeredett le mikor erekcióm volt, sok problémám nem volt vele, bát rendesen tudtam tiszítatni. 

Kb egy éve, hónapról, hónapra rosszabb lett, már nyugalmi állapoban is nehezen sikerül visszahúznom a fitymám, erekciókor is, ez mint akár a maszturbációt, óvszer felhelyezését,  tisztálkodást, de egyszerű pisilést is nehezítette.

Így be kellett látnom, bármennyire is rettegek tőle, valószínűleg körülmetélésre lesz szükség.

A neten böngészve találtam rá az oldaladra, ami rengeteg segítséget nyújtott, hálás köszönet érte!!!

Először Fekete doktor oldalát találtam meg, de elég vegyesek voltak vele kapcsolatos visszajelzések.

Andrásék segítettek kiválasztani végül Fekete doktort, átbeszélve a lehetőségeket. Köszönet érte!!!

Orvosi vizsgálat

Időpont egyeztetés után voltam vizsgálaton.  A Doktor Úr annyira nem volt kedves, figyelmes, de megerősítette, hogy körülmetélésre van szükség. Egyeztettük alkalmas időpontot a programjaimat is figyelembe véve.

Műtét leírása

Hát nagyon betolva megérkeztem a műtétre, szerencsére nem kellett várnom, mert első voltam.

A Doktor Úr nyugodt volt, kiszámítható és gyors. Levetkőzés, asztalra pattanás, izolálás. 

Kaptam kb 4-5 injekciót nem volt a legkellemesebb. Utána indult a tűelektróda, a szag és a rángatás nem volt annyira komfortos, el is gondolkoztam, hogy meglépek, minek is jöttem el.

De elbeszélgettük az időt illetve nagyon gyorsan végeztünk kb. 30 perc alatt. 

Fájdalom: egyszer éreztem a tűelektródánál forróságot, égető érzést illetve a varrás végét éreztem. Annyira nem volt jó érzés, de tudtam, hogy nincs sok hátra és elviselhető volt.

A végén megnézhettem a művet. Asztalról mikor lejöttem, már nagyon vidám voltam.

Lábadozás

A műtét napján szinte semmilyen fájdalmat nem éreztem. Este az alváshoz bevettem egy fájdalomcsillapítót, az erekcióra felébrettem, de elviselhető volt. Elcsúszott a kötésem az este így az egyik oldalt jobban nyomta a varratoknak, ami azóta is (10 nap óta) sokkal keskenyebb, mint a másik odlalon. A húgycső kiszáradt 2-3 napig mindenhová ment a vizelet (nem volt szép látvány a megduzzadt húgcsőnyílás), ezt neogranormon kenőccsel kenve pár nap alatt elmúlt. 

Az első kötéscserénél (3. napon) pozitív volt az élmény, mert sokkal jobb látvány volt, mint számítottam rá. A kötéscserék voltak rosszabbak, mert a géz beragadt a varratokba, az nem volt túl kellemes kiszedegetni. Esténként felébredtem a húzódás miatt az erekciókra, még a varratoknál érzékeny volt a kötésnél.

Kb 5-7 nap tájékán hátul vérzést tapasztaltam, ezt neogranormonnal próbálgatom kezelgetni, húgycsöőnyílást is kenem vele, mert a makkom még érzékeny. A 10. napra már teljesen fájdalommentes a kötéscsere. Kisebb vérzések még vannak, valószínű a varratok kiesése miatt, de már korántsem zavaró, fájdalmas a nadrágban sem, ha nyomódik a varratoknál. Néhány nagymenő ennyi nap után, már lógatta vízbe, én még nem vállalom be kisebb vérzéseknél.

Sajnos szétnyílt hátul a féknél  kb. 1,5-2 cm szélesen. Neogranormonnal kezelgetem, fájdalmam egyáltalán nincs, varratból sem igazán maradt. Kötést még tartom rajta, hogy az összezáródás simábban menjen, illetve vízzel sem bolygatom a műszert. Reggelente betadinos lemosás, kenőcsezést, kötés. Már várom a végét.

Ez kb kitartott egy hétig (semmit nem gyógyult), mikor rájöttem h napi 3x kellene kezelnem. Miután elkezdtem kezelni rohamosan javult. Már várom mikor vehetem le a kötést. Pár varrat van még, körben kemény fekete var van, de semmi fájdalom nincs. Fokozatosan tűnik el a makk és a húgycsőnyílás érzékenysége.

Nagyon köszönöm az Adrásnak és az Adminnak a sok segítséget, nagyon jófejen áll az emberhez.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.


Név: Maki54
Időpont: 2019-02-01 17:08:25

már egy hét.. gondolom szépen alakul



Név: Maki54
Időpont: 2019-01-27 07:25:38

Gábor! köszönjük, hogy ilyen gyorsan megosztottad a beszámolódat. Jó lenne, ha minden nap lehetne követni a gyógyulásodat. Miel?bbi felépülést.

A beszámoló tulajdonosának hozzászólása:
Időpont: 2019-01-27 08:44:52

Köszi! Persze, írni fogom, meg csinálom a fényképeket is.