Sz. B.

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2013-04-17 - 25 évesen
Orvos: dr. Bánfi Gergely (Budapest) állami

Alapadatok

Sz. B.
körülmetélés
saját elhatározás
2013-04-17
25
dr. Bánfi Gergely (Budapest) állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Ma pont két hónapja, hogy 2013. április 17.-én megcsináltattam a körülmetélést.

De ne szaladjunk annyira előre. Nem egy spontán gyors elhatározás volt részemről, több mint 1 éve vagy 1.5 foglalkoztatott a dolog! A családban senkinek se volt tudtommal és nem is támogattak volna. Sok gondolkodá és utánnajárások beszámoló olvasások stb… után eldöntöttem, hogy írok egy e-mailt Andrásnak. Neki volt itthon a legátfogóbb oldala a témában. Barátnőmmel is megbeszéltem a dolgot, hogy kíváncsi vagyok, és mivel elég sokszor volt kipirosodás mind kettőnkön így jó ötletnek is láttuk mind a ketten! Bánfi doktor úrat ajánlotta. Utánnanéztem és egyet értettem én is vele! Nagyon szimpatikus orvos, semmi rosz panaszt nem tudnék rá mondani! Ritkán találkozni olyan orvossal aki, ennyit dolgozik és még így is ért az emberek nyelvén! Szóval bárkinek szívesen ajánlanám őt!

Április 17.-ére kaptam időpontot az első megbeszélés után! Nagyon féltem az egésztől. A három hét szinte rögtön eljött! Nagyon izgultam, a családban nem tudott senki semmit. Kocsival bementem reggel 7re, bevásároltam mindent, időm nem is lett volna unatkozni. Sokat kellett várnom. Nem volt túl jó! Majd egy idő után behívtak felfeküdtem egy szál ingben az asztalra. Rég izgultam annyira, rengeteg dolog forgott a fejemben. Mondtam magamban műtét, bármi lehet. Csak a barátnőm tud arról, hogy hol vagyok, aki akkor éppen ex státuszban is volt! Szóval féltem rendesen, mondom le csak nem vágják az egésszet vagy ha többet nem érzek vele. Gondoltam arra is hogy felállok és kimegyek. Majd jött a nővér és a doktor úr. Az egészben az injekció a legkellemetlenebb, az nagyon rosz, majdnem el is ájultam. Utánna szép lassan a műtét is megvolt, mondta nyugodtan ordíthatok ha azt érzem. Magamban nevettem, férfi vagyok nem fogok ordibálni! Nem is éreztem hogy kellett volna! Majd még egy fél órát feküdnöm kellett. Amikor felálltam eléggé szédültem! Még körülbelül három órát. A váróban két és fél órát vártam mire elmehettem.

A hazavezetés nem volt kellemes nem volt könnyű kicsit beállva éreztem magam! A sportot is 2 hétre jobb elfelejteni! Nekem lassúnak tűnt a gyógyulás. A féknél aznap párszor picit átvérzett a kötésem, tettem oda plusz papírt hogy gyorsabban elálljon. Másnap reggel 7re mentem kontrollra. Elégedett volt a látvánnyal, én még annyira nem, mivel ilyenkor még elég érdekes, de tetszett nekem is az új látvány. Sokat foglalkoztam vele, betadinnal tizstítottam napi 2-3 szor. Bioptron lámpázással is próbálkoztam ártani az se ártott. Hétről-hétre lehetett a javulást látni. Már 10 nap után kicsivel élesben is finoman teszteltem, nem volt baj vele. A varratokat szép lassan 2-3 hét alatt estek ki illetve magamnak szedtem ki!

Sajnos nem voltam megelégedve teljesen, mivel soknak találtam a bőrt. Viszont szokni így lehet könnyebb volt az új helyzetet. Most kezdtem el foglalkozni vele, hogy újra megcsináltassam! A féknél jó, viszont felül a bőr túl sok sajnos.

Elsőre furcsa érzés volt, hogy a fék nincs és feszes a bőr ott. Amit észrevettem, hogy nőknek sokkal jobb bőr nélkül. Jobban is élvezik a szexet. Tapasztalatból mondom. Eleve bárki-bármit mond, az tény hogy hiába mosod meg a fitymád alatt 2-3 óra múlva már nem olyan friss. Kicsit a hónaljra tudnám hasonlítani. Viszont ha nincs sokkal tisztább, sőt.. Szag bármilyen nincs is. Ráadásul a fertőzés veszélye is lényegesen kissebb. Viszont ha azért csináltatná meg bárki, mert úgy jobb lesz vele magadnak játszani, vagy jobb érzés lesz, lebeszélnélek róla. A maszturbáció nehezebb és lassabb, viszont nem más az érzés. Szexnél jobb az, hogy a fityma nem zavar, nekem jobban tetszik nélküle. Ráadásul nem is kell futnod megmosni, hogy ne legyen gond. Alapvetően jobb szerintem ha nincs, bár maszturbációnal néha hiányzik, sokat könnyít, viszont már megszoktam. Eddig is sokáig bírtam, de most szinte bármeddig tudom! Eleinte volt hogy nem tudtam elmenni párszor szexnél, mert furcsa volt. Mára ez más. Amúgy a legtöbb ember észre se veszi a látvány után se, nem értenek hozzá az emberek azt vettem észre! Véleménye mindenkinek van ami érdekes, de észre nem biztos hogy észreveszi!

Jó dolog, ha bármi kérdésed lenne, nyugodtan keress meg Andráson megadhatja az elérhetőségemet ha elkéred tőle, mindenkinek szívesen válaszolok!

Sz. B.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.