K. Róbert

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2008-10-15 - 19 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

K. Róbert
körülmetélés
orvosi ok
2008-10-15
19
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Sziasztok!

Hát nem is tudom, hogy hol kezdjem. Körülbelül egy éve fedeztem hogy valami nincs rendben a péniszemmel. Nem tudtam rendesen hátra húzni bőrt a fitymámról, és szex közben is kb. egy fél óra elteltével feszülő érzésem támadt. És ekkor elkezdtem gondolkodni, hogy mit is kéne csinálnom. A szüleimnek először nem akartam szólni a dologról, így elkezdtem keresgélni a neten. Találtam fórumokon hasonló problémákat, végül annyira jutottam hogy ilyen panaszokkal az urológiára kell fordulni. Másnap vagy harmad nap el is mentem, bejelentkeztem lent az ügyeleten, majd felmentem és vártam. Hát eléggé izgultam, hogy most mi lesz mi fog történni, meg egy kicsit szégyenlős is voltam. Körülbelül egy fél óra várakozás után szólították a nevemet. Bementem első látásra az orvos korrektnek tűnt, ott ült az asszisztens is. Mellesleg az orvos arab volt. , kérdezi mi a panasza!? Leadtam neki a dolgokat, amiket az előbb említettem, utána elvitt egy vizsgáló szobába ott meg is vizsgált. Mondja, magának fitymaszűkülete van, stb… meg kell műteni körülmetéléssel. Jól van, mondom, nem probléma, vágjunk bele, ekkor mondja hogy ehhez be kell feküdni a kórházba 3-4 napra, nem végzik el ambulánsan mint egyes helyeken. Elmondta, beszéljem meg szüleimmel mikor, hogy lenne nekem jó, és jövő hétre kérhetek is időpontot. Adott egy papírt is, ezzel mehettem a laborba kivizsgálásra.

Kimentem a rendelőből, elkezdtem gondolkodni, hogy most mi lesz, hiszen nem is akartam szólni, se anyumnak, se apumnak, senkinek. Egyedül akartam ezt letudni. Na jó beletörődtem, haza jöttem, először anyumnak mondtam el mi is problémám valójában. Meg is értette, este mondta apumnak is aki nagyon segítőkész volt. Megbeszéltük, hogy én ezt nem akarom sokáig húzni, másnap el is megyek a laborba a vizsgálatokra (vérvétel, stb…) és kérek időpontot. Na, de közben szóba hozta anyum, hogy ismer egy nagyon jó urológust, papámat is ő műtötte prosztatára, és nagyon jóban van vele. Mondom neki, OK, benne vagyok, másnap el is mentünk. Egy idősebb figura volt az orvos, korrekt volt nagyon rendes, megértő. Ennek örültem. Ő is megerősítette, amit az urológián az arab orvos mondott. Anyum azt is mondta, hogy jobb lenne őt felfogadni, aki elvégzi a műtétet, mert ő a főorvos itt az egész megyében. Gondoltam, már tapasztalt, sok műtét van a keze alatt akkor miért ne. Megbeszéltünk mindent, kaptam is időpontot tőle október 15-ére, viszont 14-én kellett befeküdnöm. Megbeszéltünk mindent, másnap elmentem a laborba, ott megcsináltattam mindent, ami kellett és vártam.

Bő egy hét volt a műtétig. Kérdeztem magamtól, most mit is csináljak. Elkezdtem keresgetni a neten, olvasgattam fórumokon, nézegettem képeket, hogy valójában mi is az a körülmetélés, mert eddig részletesen nem tudtam. Rengeteg minden olvastam, és inkább pozitív véleményeket kaptam. (Könnyebb a tisztán tartás, nem lesz vele több gond stb…) Sok képet is néztem, minél többet, annál jobban megtetszett maga a látvány. Telt múlt az idő, pont előtte való napon, amikor be kellett feküdnöm, akkor akadtam rá a www.korulmeteles.hu oldalra. Ekkor még Andrást nem is ismertem csak az oldalon bóklásztam. Majd írt nekem egy e-mailt, hogy érdekel a km? Kérlek, válaszolj. Én vissza írtam neki , hogy most fekszem be a kórházba, ha haza jöttem, akkor majd felveszem vele a kapcsolatot.

Na meg volt ez is, elindultunk a kórházba, el is intéztünk mindent. Egy nálam fiatalabb sráccal voltam egy szobába és egy idősebb emberrel. Bemutatkoztunk, jókat beszélgettünk, elmondtuk, kinek mi a problémája, és láss csodát a srácnak ugyan az volt mint nekem. Közben kiderült, hogy az osztályon még hárman voltak ilyen panasszal, akik műtétre vártak, de ők sajnos nem voltak ilyen beszédesek, mint én. Elmúlt az a nap is, másnap megtörtént a műtét, altatásban végezték a szobámba keltem fel. Először nem is éreztem semmit, csak amikor megmozdultam, hogy ott lent nagyon érzékeny. Úristen mondom mi történt, de nem paráztam be, az egész helyzetet viszonylag jól kezeltem nem is izgultam. Közben a srácot, a szoba társamat haza küldték, mert találtak valami a vérképbe, amiért el kellett halasztani a műtétet. Hát nem mondom sajnáltam szegény gyereket. Az elkövetkezendő napok nem voltak valami kellemesek. Alig bírtam menni, felkelni szinte nem is tudtam, semmit se csinálni.

De ahogy teltek múltak a napok, egyre jobb lett szokta az új környezetet. 3 nap haza is engedtek itthon már egész jól voltam, tudtam nagyjából menni, ki is tudtam mozdulni itthonról. Kicsit azért paráztam, hogy mi fog történni mikor használhatom ilyesmi… Ekkor már András fel is vett msn-re, felvette velem a kapcsolatot. Elkezdtünk beszélgetni, elmondtam neki mindent, most mi történik, mindent. Küldtem neki képeket is (amit még a mai napig szoktam), azt mondta, rendben van minden. Ez jól esett nagyon, mert azért kellett a segítség , ő meg már észrevételeim alapján elég tapasztaltnak tűnt. Teltek múltak a napok, szépen gyógyulgatott a farkam, kicsit be is volt dagadva a műtét után, ez is lejjebb ment,e lkezdtek kiesni a varratok is. Nagyjából 2 hét alatt ki esett az összes. Ez idő alatt két naponta kellett bejárnom a kórházba kötözésre illetve lekezelték,fertőtlenítették. Szerencsére, gyorsan gyógyulok bármi bajom van, így hamar meggyógyultam.

Azóta eltelt már majdnem fél év, és rendben van minden. Hát nem mondom, sokkal jobb így mint volt úgy. Könnyebb tisztán tartani, a szexet is jobban élvezem, szóval minden. Össze se hasonlítható milyen így meg milyen volt úgy. Ég és föld… Ha lehetne, minden fiú gyermekkel meg kéne ezt csináltatni, mert megéri. Később se lesz vele egyáltalán gond. Nekem nagyon tetszik, és akikkel eddig voltam csajokkal nekik is… 

Szóval, aki a műtét előtt áll vagy habozik, vagy bármi problémája van, nyugodtan forduljon Andráshoz vagy akár hozzám is.

Sőt, azóta, mióta megtörtént a műtét, mindenben megváltoztam. Magabiztosabb lettem, a sok orvosi vizsgálatnak köszönhetően nem is vagyok már szégyenlős stb… Azt majdnem elfelejtettem, ahogy így bele csöppentem ebbe az egészbe, kiderült hogy a sógorom is, meg a nagybátyám is körülmetélt. Ez nagyon jól esett, nem éreztem egyedül magamat.

Közben, ahogy gyógyultam, elég sokat jártam uszodába, és meg is lepődtem mennyire elterjedt ez a körülmetélés. Nem olyan rég, kb. 2 hónapja, egy Tamás nevű haverom megkeresett, azzal hogy neki is ilyen problémája van, mint nekem volt. Mert ugye ezt az egész történetet én elmondtam egy-két barátomnak, akikben megbíztam. Tamás mondta is, hogy „ha te nem lennél, nem tudnám, mit csináljak magammal”. Még szerencse, hogy őszinte, közvetlen ember vagyok így tudtam neki segíteni. Azóta őt is megműtötték, neki is rendben van minden. Az egykori kórházi szobatársamat is megműtötték azóta, vele is tartottam a kapcsolatot, segítettem neki mit hogy csináljon.

Na, hát röviden ennyi. Ha bármilyen kérdésetek van vagy bármi, keressetek fel nyugodtan.

Robi

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.