E. Zoltán

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2008-01-07 - 27 évesen
Orvos: magán

Alapadatok

E. Zoltán
körülmetélés
orvosi ok
2008-01-07
27
magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

A történetem talán 2005 júniusában kezdődött. Tehát nem is tudom, hogy hol kezdjem el,volt egy komoly párkapcsolatom volt már vagy két éve, ha jól emlékszem vissza. Minden szuper volt, elég jól működött a szerszámom, nem volt semmi gondom. Majd egy pár hónap múlva kijöttek rajta ilyen piros pöttyöcskék, meg viszkettet, mint az állat. Elmentem az urológiára. Mit ne mondjak, elég ciki volt, hogy behívtak és három bombázó szőke cicamica asszisztens volt, meg egy orvos. Behívtak. A doktornő megszólalt, idézen, „LÖKJE KI”! Kilöktem neki és felhúztam a bőrt. Elmondtam mi a problémám, és irt rá kenőcsöt, mondta, ha nem javulna menjek vissza két hét múlva. Kiváltottam a kenőcsöt valami boracetum vagy mi a fene volt a neve, hatásos volt így nem mentem vissza. Majd egy pár hónap múlva ismét ugyan ez a szitu csak annyit hozzá tennék, hogy ha én meleg vizben fürödtem, vagy zuhanyoztam akkor is előjött a viszketés, pirosodás stb. Ismét urológia, ugyanaz a doktornő, elmondtam mi a gondom, ő erre: a párommal van a gond. Elvittem a páromat egy nőgyógyászhoz de semmi probléma nem volt vele! Kis idő múlva elváltak utjaink.

2006 júniusába megismertem egy lányt, ismét komoly kapcsolatom lett. Sajnos itt is kezdődtek a problémák dögivel. 4 hónapra rá az első problémám: viszketés, piros volt a makkom, a fityma, szóval mindenhol. Még annyit hadd tegyek hozzá, hogy néha nehezen tudtam lehúzni a bőrt a makkról, de az egy idő múlva elmúlt. Elmentem egy pénzes urológushoz: elmondtam mi a panasz erre ő: kenegessem CANESTEN kenőccsel, ez a legjobb gombákra. Megfogadtam a tanácsot, 1-2 hét alatt rendbe is jött a szerszám. Majd ismét probléma-probléma hátán: viszketés, alig akart a bőr lejönni a makkról, vörös volt, mint a győzelmi zászló, eszméletlen forró lüktető érzést éreztem.(mit ne mondjak még azt megjegyezném hogy sex közbe a bőr, mivel alig mozgott le-fel, ki is repedt elég rendesen). Ismét felkerestem az előző pénzes urológust,majd ö felvilágosított, hogy fitymaszűkületem, van meg kell operálni. Adott egy beutalót, megkerestem az orvost, akit ajánlott, elmondtam neki is, hogy mi a problémám, majd ő mondott egy időpontot! Mondtam neki nem olyan egyszerű összehozni nekem, mert három műszakban dolgozom, és nem tudom még, hogy azon a héten tudnak-e nélkülözni a melóhelyen.

2007 januárjában felkerestem, mert az időpontra, nem mentem el, mivel elmúlt a problémám. Elmondtam neki, hogy semmi bajom nincsen, minden rendben van a péniszemmel. Egy hónapra rá ismét ugyan az a szitu nehezen jön le a bőr, rossz a sex miatta, égő fájdalom stb. Felkerestem a dokit, adott egy időpontot március elejére. Elintéztem mindent, hogy el tudjak menni táppénzre, mivel szabira nem akartam menni. Eljött a nagy nap, felkerestem a dokit, ő bevitt egy szobába, ott át kellett öltözni egy hálóing-szerű ruhadarabra majd mondta, hogy mindjárt jön értem egy ápoló. Jött is vagy egy 30 perc múlva bevitt a kisműtőbe, ahol már várt rám egy duci nővérke, aki asszisztálni fog az orvosnak. Felfektettek az asztalra, majd fertőtlenítés ezerrel a péniszre meg körülötte, minden hová olyan 5 centis területen. Bejött a doktor bácsi majd kérdezte, körülmetéljen-e. Mondtam neki, isten ments (pedig ha akkor megcsinálja, akkor már régen túl lettem volna rajta), akkor csak a féket (fitymaféket) rendeztük át. Mondta, hogy egy kis szúrást fogok érezni, majd aztán semmit se, úgyis volt! Miért ne, a műtét közbe a szexről beszéltek, kinek mi volt a hétvégén, én meg csak hallgattam és vártam hogy legyünk már túl rajta. Fél óra múlva készen is voltunk. Majd irány haza, első éjszaka eléggé rossz volt, mivel álldogálni akart a szerszám, feszített, meg szörnyen fájt. Második nap már jobb volt igaz merevedésnél ismét fájt de ez természetes mivel varrva volt. Harmadik nap levettem a kötést, kamilláztam minden órában, hogy minél hamarabb gyógyuljon. Hat vagy hetedik nap kiesett az első varrat is, és ahogy teltek a napok, a többi is. Furcsa volt, mert átvolt rendezve a fékem, nem olyan szűk volt, mint annak idején. Vártam 3 hetet és kipróbáltuk a párommal, hogy milyen lett, sajnos abba kellett hagyni, mert az egyik varrat helye bevérzett. Teltek a napok hetek hónapok minden rendbe jött. Majd olyan május környékén ismét előjött a problémám: ugyan azok, amik eddig is voltak a fitymaszűkület műtét előtt. Felkerestem a dokit természetesen a magán rendelőjébe kellett menni, ahol nem ingyen volt semmi se. Mondta, hogy nem lát rajta problémát, ha kireped, akkor kenjem testápolóval, meg használjak CANESTEN kenőcsöt, vagy ha további gondom van, akkor körül kell metélni. Megfogadtam ismét a tanácsát elmúlt, de kis idő múlva megint előjött. Kenegettem egy hétig, majd szeretkeztünk a párommal. Ismét előjött a folyamatos problémám:viszketés, vörös, mint a…. majd repedt is. Felkerestem egy másik urológust Decemberben. Elmondtam mi a problémám, majd megvizsgált, mondta, hogy elég szoros még mindig a fék, lehetne még rajta lazítani, de ő a körülmetélést mondta, sokkal egészségesebb, nem tudd rajta szaporodni a baktérium, nehezebben kapom el az AIDS-et stb. Meg sajnos talált egy cisztát is a bal herémen, de jóindulatúnak látta, három havonta ultrahangra kell járni és ha romlik az állapota, műtét.

Kaptam egy időpontot 2008. január 7.-ére, reggel 8órára. Telt az idő, nézegettem a neten, hogy is néz ki a pénisz bőr nélkül, meg milyen előnyei, meg esetleg hátrányai vannak, ha vannak. Majd eljött a műtét ideje. Itt is egy szobába vitte egy ápoló, levettem a ruhámat, majd felvettem egy hálóing-szerűséget ismét. Kis idő múlva jött a műtős srác értem, és bevitt a kisműtőbe, szintén bent volt már a nővérke, aki asszisztál majd az orvosnak. Felfektettek az asztalra, majd a fenekem alá tették a lézernek egy darabját, ami szükséges a műtéthez gondolom, ez volt a test, meg a jel, na mindegy nem ez a lényeg. Nagyon szép nő volt és el lehetett vele beszélni mindenről Fertőtlenítették a péniszt, majd rám terítettek egy zöld papírt, és egyik részén volt egy lyuk ahol a péniszemet kihúzták, majd annak a lyuknak az alja ragasztva volt, és rám ragasztották. Kis idő múlva bejött a doki, kérdezte hogy gyógyszer allergiám van-e, meg hogy izgulok-e. Mondta hogy szúrást fogok érezni majd semmit,mondtam hogy jó. Tök jó fej volt dumáltunk folyamatosan a műtét alatt. Elég durva volt viszont az éget bör szaga mint amikor a disznót perzselik. A nővérnek nagyon tetszett a új péniszem. Megmutatta, hogy néz ki, de a kötéssel együtt mutatta, majd felöltöztem és gó haza. Az első éjszakám elég fájdalmas volt, mivel álldogálni akart, így feszített, meg rossz érzés volt. Próbáltam összegörnyedve aludni, mivel láttam valahol, hogy így legalább nem próbál ágaskodni a szerszám. Harmadik nap levettem a kötést, bele volt ragadva a kötés a varratba, de jól leáztattam kamillával, és szépen kijött. Nagyon csúnya volt a sok varrat, és meg is volt dagadva, meg az injekciók is látszottak. De kitapasztaltam egy jó dolgot, nekem bevált, csak ajánlani tudom mindenkinek. Vettem egy kis tálat, és félig öntöttem kamillával, majd beletetem a péniszem, és ázott magának meg segítettem: egy vattával én is csorgattam rá a meleg kamillát. Én nem kentem be semmivel se, csak egy géz darabot tettem a boxeromba és kész. Ha szabadon van jobban gyógyul, és ez bevált nálam 10-11 nap alatt kihullott az összes varrat nekem, igaz némelyiket segítséggel szedtem ki nem magától jött ki. Megvártam míg az össze varrat kijön és onnantól kezdve még 2 hétet vártam a szexszel.

Most február 27.-e van. Használom folyamatosan a péniszem, még furcsa, mert ahol összevolt varrva a két bőr, az kemény volt egy darabig, de most már kezd puhulni, meg mikor merev akkor kemény még egy kicsit, de szerintem sokkal igényesebb, meg SZÉP!! Észre vettem azt is, hogy tovább bírom a szexet. A páromnak is nagyon jó, szereti ő is. Ajánlani tudom mindenkinek. Hogy miért: nem BÜDÖS, SZÉP, nehezen kapod el a BETEGSÉGEKET, szerintem ennyi bőven elég, hogy valakit meggyőzzek.

Zoli

A szerkesztő megjegyzése: Zolinak pár évvel később kisfia született, akit négy és fél évesen, fitymaszűkület miatt szintén körülmetéltek.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.