D. Viktor

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2006-06-30 - 23 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

D. Viktor
körülmetélés
orvosi ok
2006-06-30
23
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Én egy 23 éves srác vagyok és 2006. június 30.-án, pénteken lettem körülmetélve. Egy kicsit visszakanyarodnék az időben, kb. egy évvel korábbra: a fitymámon szeretkezés után apró pici repedések keletkeztek függőleges irányban. Először azt hittem, csak a nagy „heveskedésnek” tudható be a dolog, de aztán a többi alkalomkor is, hiába vigyáztam, óvatoskodtam, egyre többször repedezett be a bőr és néha már szinte elviselhetetlen fájdalommal járt a szex. A fájdalommal nem törődve, hol jobban, hol kevésbé sebesen, de nem fordultam orvoshoz. Egy-két hónap múlva már azt hittem meggyógyult a szerszámom, amikor is megint jelentkeztek a repedések… Tűrtem, tűrtem bízva a gyógyulásban, amikor is jött 2006. június 28.-a, barátnőmmel elmentünk egy strandra, ahol nem nagyon bírtam a már ágaskodó férfiasságommal és rögtön magamévá akartam tenni 50 ember között a medencében. Nagyon nem részletezném, bugyi félrecsussz, nadrág tépőzár ki, aztán jöhet a mehet! Na ezt nem kellett volna! Hirtelen égető fájdalom, majd semmi különös, később tompa fájdalom, ezért abba is hagytuk a dolgot. Mikor hazaértünk, bementem a fürdőbe és majdnem ordítottam egy nagyot, ekkor vettem észre, hogy a fitymafékem elszakadt és baromira folyik belőle a vér. Irány a helyi sebészet, ott kaptam beutalót a kerepestarcsai Flór Ferenc Kórház urológia ambulanciára. Délután már nem volt rendelés, az ambulancián egy kedves doki fogadott, elmeséltem eddigi életem történéseit, beigazolódott a gyanúm, miszerint előrehaladott fitymaszűkületem van, a műtét már nem halogatható. A doki közölte, hogy pénteken 10 órakor meg is műtene. Derült égből a villámcsapás, gondoltam legyen. Megbeszéltük, hogy a fitymaféket teljesen eltávolítja, és teljes körülmetélést kérek, tisztáztuk a többi részletet is. Csütörtökön még egy önkielégítés belefért, persze csak óvatosan…

Na eljött a nagy nap. Reggel 9 óra, ülök a váróban… délelőtt 11 óráig. Ekkor jön egy műtősfiú, bekísér egy kórterembe és kéri, hogy vetkőzzek le, majd feküdjek fel egy hordágyra. Betolnak a műtőbe, elém raknak egy zöld leplet, lekötözik a lábaimat, majd bejön a doki és az asszisztens néni. Bekenték a cuccost egy jó kis hideg fertőtlenítő oldattal, majd jött a feketeleves. Megkaptam az első érzéstelenítő injekciót, baromira fájt, de aztán jött a következő, majd a következő és az utolsó. Aztán szól a doki, hogy megkezdi a műtétet, körbevágja a fütyköst és hajrá! Beszélgetünk közben, elég barátias a légkör, majd megérzem az első öltéseket, megbeszéljük, hogy felszívódó varratokat használ, amiket majd sűrűn kell kamillázni és akkor gyorsabban kiesnek majd. Kezd az érzéstelenítő kimenni a szervezetemből, még jó hogy le van kötve a lábam, van min levezetni a fájdalmat. Amikor a fékhez ér az öltésekkel, hát az eléggé könyörtelen, de tűrhető. Kb. fél óra múlva kitolnak a műtőből, felöltözhetek, majd megkapom a zárójelentésem. Baromira szédültem és erősödött a fájdalmam, ezért kértem egy fájdalomcsillapítót. Még egy fél órát eltöltöttem a váróban, majd irány haza.

Első ránézésre ijesztőnek tűnt a farkam, dagadt volt, véres és baromi érzékeny. Sajnos mennem kellett éjszakára melózni, hát mondhatom nem kellemes élmény az első pár nap. A vizelés vicces, tudom ajánlani, az első pár napban az ülve pisilést, mert úgy járhattok, mint Jim Carrey az Én és Én és az Irénben, egy átmulatott éjszaka után. A második napon délután beáztattam a kötést kamillateába, majd szépen lassan leszedtem. Hú, hát a látvány érdekes, sőt ijesztő, de majd elmúlik! Bekentem Betadine fertőtlenítővel, majd lecseréltem a kötést. A harmadik napon újra ugyanezt megcsináltam. Az éjszakai, illetve reggeli merevedések baromira fájtak, de a seb gyógyulásával azok is mérséklődtek. Így egy hónap után is, merevedéskor még feszít egy kicsit, de gondolom, majd elmúlik. A negyedik nap után már nem hagytam rajta a kötést, csak a szokásos Betadine kezelést folytattam, majd egy hét után jöhetett a Neogranormon kenőcs jótékony hatása. A gyógyulás folyamata eltérő lehet mindenkinél, nálam elég gyorsan elmúlt a váladékozás és a gennyedzés is.

A doki javaslata ellenére én nem bírtam két hétnél tovább szex nélkül, így nagyon óvatosan, csak a „végét”, bedugva nekiestem a barátnőmnek. Az élmény leírhatatlan volt, nem tudom a két hét szünet miatt, vagy, az új szerszámomnak köszönhetem, de óriási volt a régihez képest. Senkinek sem ajánlom, hogy a négy hetet ne tartsa be, én megszegtem a szabályt, mások rosszabbul is járhatnak, felszakad a seb, és őrült vérzésbe torkollik, úgyhogy senki ne tegye ki magát a kísértésnek se!!! Most 4 hét után már javában dolgoztatom a farkam, de még mindig csak az óvatosan merem. Viszont szerencsétlenségemre, a műtét közben ugyebár nagyobb ereket is átvágnak és véraláfutások keletkezhetnek. A nagyobbik része fel is szívódott a négy hét alatt, de egy pici, kb. 3-4 mm átmérőjű vér-rög/dudor megmaradt, így azt lehet, hogy újra fel kell nyitni. Az majd a következő vizitnél kiderül.

Az eddigi tapasztalataim alapján azt tudom mondani, hogy megérte a műtét, valóban jobb a szex, ráadásul a barátnőm is jobban élvezi. Van egy negatívum is, már ha annak lehet nevezni, a makkom, ugyebár szabadon van, és ha kell, ha nem állandóan merevedésem van, még az alsónadrágom is izgatólag hat rá… Én mindenkinek azt tudom ajánlani, hogy ne halogassa, ha már kell, csináltassa meg a műtétet és, ne csak részleges metélést kérjen, hanem teljeset!!!

Viktor (“doki”)

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.