F. Marcell

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2010-07-29 - 16 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

F. Marcell
körülmetélés
orvosi ok
2010-07-29
16
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

A kezdetektől

Hát hol is kezdjem a történetemet? Nekem részleges fitymaszűkületem volt. Nem tudom biztosan, de mióta az eszemet tudom szűkületem volt, de nem foglalkoztam vele. Viszont most úgy alakult, hogy lett egy normális párkapcsolatom ami miatt elgondolkoztam azon, hogy megcsináltassam a műtétet. Sokáig halogattam ezt a kérdést, de eljött egyszer az a pont, ahol kijelentettem, hogy kerek perec, meg fogom csináltatni. Ez úgy is történt, hogy éppen nálam volt a barátnőm és hát eljátszadoztunk, ekkor még igen korai volt a kapcsolatunk, de én elmondtam neki milyen problémám is van! Ő elfogadta és nem is hozta fel ezt a témát. De egyszer csak petting közben lehúzta a makkról a bőrt, akkor tetszett a dolog, mert végre lejött a makkról a bőr, de a végeredmény eltaszított. Mogyoró nagyságú lett a fitymám és megijedtem. Ekkor határoztam el, hogy megcsináltatom a műtétet!
Konzultáltam egy jó barátommal, hogy mit és kéne tennem, kihez forduljak. Ajánlott egy nagyon jó dokit, akit fel is hívtam és megbeszéltünk egy időpontot. Édesapám vitt el a Budapesti Semmelweis Klinikai Egyetemre ahol bejelentkeztünk majd 2 órás várakozás után bejutottam a doktorhoz. Gatya le, megnézte a műszert és rögtön kijelentette, hogy itt mindenkép műtétre van szükség (circumcisio). Kaptam is egy időpontot július 29.- re, reggel 8 órára.

A műtét napján

Már 7:30 ra bent voltunk az Egyetemen. Bár tudtam,hogy nem fogok egyből bejutni a műtőbe de a 3óra várakozás kicsit soknak tűnt. De jött a bűvös 11. óra amikor is az asszisztens akivel addigra összebarátkoztam, be kísért az öltözőbe majd a műtőbe. Megkaptam a kis zöld betegruhámat amiből kint volt az egész hátsó felem, de nem zavart. Lefektettek a műtőasztalra és leszíjazta a lábaimat és a bal kezemet, először nem értettem, hogy ez mire jó, de később rájöttem, hogy igen is kellett ez, mert az orvos biztos a földön feküdt volna. Megkaptam a kis függönyömet, hogy ne lássak semmit, eközben szépen betakarták a lábam s csak a műtét helyét hagyták szabadon. Az orvosra és az asszisztensre kicsit várni kellet, de megérkeztek ők is, s elkezdtek előkészülni a műtétre.
Amikor megláttam, hogy mekkora adag injekciót akarnak beadni, megrémültem mert azt hittem, hogy lebénul az alsó testem majd kiderült hogy éppenséggel igen csak kevés volt az érzéstelenítő, mert még vagy 3-at kellet beadni, mire olyan állapotba voltam, hogy éppen érzek valami matatást, bár amikor elkezdte égetni, igen csak volt 1-2 kellemetlen érzés még! Tehát elkezdődött a műtét, hallgattam, hogy miről konzultálnak felettem az emberek. A doki szakszerűen végezte a műtétet, s mondta, hogy éppen mit csinál! Igen hamar levágta azt a felesleges bőrt, és már csak a varrás maradt, ami igen csak kellemetlen volt megint. De végre vége lett a műtétnek s mehettem a betegváróra. Én úgy terveztem, hogy ott leszek még 10 percet, lássa a doki, van e valami probléma, de sajnos 11:35-től 17 óráig ott kellet maradnom az Egyetemen.

Ez alatt az idő alatt ismerkedni kezdtem egy sorstársammal (Attila). Megosztottuk egymás fájdalmait, s eközben egy jó barátságra tettünk szert! Eljött a 17 óra, orvost „nagy nehezen megtaláltuk”, megbeszéltük, hogy mi van, és mehettünk a sorsunkra. De másnap reggelre be voltunk rendelve kötözés cserére. Be is ballagtunk nagy nehezen. Nem kellet bejelentkeznünk és szerencsénkre mi voltunk az elsők a doktornál, aki műtött minket. Először Attila ment be cserére hamar végzett vele a doktor. Ezután jöttem én, számítottam arra, hogy kellemetlen érzés lesz és hát az is volt. Az orvos (BG) elmagyarázta, hogy miként kell kezelni, és egyre csak azt ismételgette, hogy nagyon szép lett!

Ezután megkaptuk a leletet, és mehettünk az utunkra! Nagy nehezen hazajutottam és innel kezdődtek az én problémáim…

Otthoni lábadozás

Nekem ez nem éppen volt szerencsés dolog, Annyira érzékeny volt a makk, hogy semmit nem bírtam szinte csinálni. Betadinoztam, kamillába áztattam. De a legrosszabb az éjszakai merevedés volt, nekem ez rettenetes volt, nem bírtam miatta aludni, annyira feszült, hogy szinte már sírtam volna fájdalmamban. Sajnos ez így tartott vagy 2 hétig, ezután már kezdett enyhülni a fájdalom. Eközben voltam is dolgozni ott nem tudtam kezelni. Mikor hazaértem a bőr felvolt tapadva a makk peremére, ez se volt a legjobb érzés de idővel ez is elmúlt!

Lassan eljött az az idő, hogy varratszedés. Talán addig kiesett vagy 2 varrat, de a szedés előtti napon valahogy megindultak a varratok és mindössze, a varratszedés napjára csak egy darab varrat maradt benne. Felhívtam BG-t és mondta, hogy nem kell ezért bejönni, ki fog az majd esni! Hát így is történt idővel kiesett! Bár még 1 problémám volt avval, hogy egy jó darabig meg volt duzzadva és nem tudtam rendesen pisilni.

Összegzés

Mostanra már igen szép állapotban van! Rendszeres használatban van és el kell mondanom, hogy rendkívül élvezetes vele a szexuális élet! A barátnőmnek is jobban tetszik így, mint fitymával, és ezúttal is meg kell köszönnöm neki, hogy végig mellettem ált és kitartott!

Szóval aki műtét előtt ál annak csak javasolni tudom, hogy mindenképpen vágjon bele a műtétbe! Mert megéri!
És aki már átesett a műtéten annak csak gratulálni tudok, hogy megtette! Sok sikert nekik a mindennapi életben!

Üdvözlettel:
Faller (metélt) Marcell

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.