K. Feri

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2007-11-23 - 25 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

K. Feri
körülmetélés
orvosi ok
2007-11-23
25
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

A lényeg… 

Elég visszafogott, gátlásos ember vagyok/voltam(erről később). Gondom volt a műszerrel, amit elég nehezen tudtam elmondani szüleimnek, persze megpróbáltak segíteni, ami kisebb nagyobb sikerrel (inkább kisebb) járt. Volt egy műtétem még 2003-ban, bemetszést végeztek fitymaszűkület miatt. Úgy gondolták ez majd segíteni fog a helyzetemen, ami nem így lett! A műtét ráadásul fájdalmas volt egy kicsit, ami még jobban visszavett az önbizalmamból, és inkább húztam halasztottam a „dolgot”! Aztán 2007. februárjában megismerkedtem egy lánnyal (és még mindig a barátnőm), akinek nagy nehezen, de elmondtam, mi is a problémám! Megértette, sokat beszéltünk arról, és neki köszönhetem mindazt, ami odavezetett, hogy megműtessem magam! November végén kés alá feküdtem és bíztam a gyógyulásban … sikerült! Január 1-én már aktuális volt a „téma”. Persze, még érzékeny volt a makk, de pár hónap és elmúlik! Most mondhatom azt, hogy okés minden ott lenn! Szóval megérte elvégeztetni ezt a műtétet, és csak ajánlani tudom mindenkinek, akinek valamilyen problémája van „odalenn”, vagy csak az érzés kedvéért!

Feri

Az akkori barátnő szemével …

2007 novemberében megműtötték a barátomat, mivel érzékeny volt a makk felülete és szerintem még mindig megmaradt a szűkülete. Volt egy korábbi műtéte, bemetszést végeztek nála, de ez semmit nem ért, továbbra sem tudott szexuális kapcsolatot létesíteni senkivel! Ő most 25 éves és igen nehezen vettem rá a műtétre, de nem volt más megoldás! Egy éve vagyunk együtt, és most mondhatom, hogy megoldódott a „probléma”! A történet lényege tömören az, hogy amikor megismerkedtünk egy elég félős csávó volt, senki nem értette miért, aztán két hónap után elmondta nekem, hogy lényegében mi baja van! Én nagyon megijedtem és ezernyi kérdés volt a fejemben, legfőképpen az hogy miért nem változtatott már ezen?! Nem értettem, hogy 25 évesen, miért nem járt addig orvoshoz, míg meg nem gyógyul! Rá kellett jönnöm, hogy a férfiaknak nagy lelki probléma, ha a „műszerrel” van probléma! Végül orvosról orvosra jártunk, de nem tudtak sokat mondani! Én meg voltam döbbenve, hogy nem igaz, hogy nem tudnak ezen segíteni. Végül rákerestem az interneten és a megoldás egy egyszerű műtéti beavatkozás volt: körülmetélés. (Ezt a dolgot nem tartottam furcsának, hiszen a családomban már előfordult ilyen, Édesapámat kiskorában, gondolom hasonló okok miatt műtötték, úgyhogy ezt rutin műtétnek gondoltam / gondoltuk.) Ezt megmutattam a páromnak és végül félve, de beleegyezett a műtétbe. Igazándiból nem hittük volna, hogy ennyi év után ilyen (aránylag) hamar megoldódott ez a probléma, pedig most már állítom, hogy rendben van a dolog  A makk még érzékeny, de már annyira nem, hogy ne tudjunk együtt lenni. Előnye még, hogy semmiféle szagot nem lehet érezni rajta, sokkal higiénikusabb, stb, stb.

Minden olyan férfinak javaslom ezt a megoldást, aki ezzel a problémával küzd (annak is aki nem), mert aránylag pár hét/pár hónap alatt helyre jön a kuksi!!!!!!

Sok sikert mindenkinek!

A szerkesztő megjegyzése: Feri már régóta házas, s a 4 éves kisfiának fitymaszűkület miatt 2019 február elején lesz a körülmetélése!

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.