Norbert

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2009-12-18 - 15 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

Norbert
körülmetélés
orvosi ok
2009-12-18
15
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Én már egészen kiskorom óta tudtam, hogy van fitymaszűkületem, voltunk már urológusnál is, de csak ilyen félmegoldásokat kaptam, belemetszettek a fitymába. Féltem tisztítani, mivel a makkom már gondolom be volt gyulladva, és nagyon fájt az érintése, de azt mondtam otthon, hogy jól működik a műszer, mert féltem a körülmetéléstől. Ez egészen így ment 2009. decemberéig, amikor itthon ülve hallgattam az egyik országos rádiót, és pont megemlítette az egyik műsorvezető (Kovács Áron), hogy neki 15 éves korában volt műtétje a farkával. Egyből magamra is ismertem, és rájöttem, hogy nincs értelme tovább húzni, még nagyobb baj is lehet belőle. Így aztán elmentünk egy urológushoz, aki átküldött egy másikhoz, Dr. Ali Tarekhez, a nyíregyházi kórházba, aki a körülmetélést javasolta, én meg rögtön el is fogadtam a javaslatot. A műtétet december 18.-ra írták ki, és már vártam. Előtte minden nap beszéltem Andrással msn-en. Direkt a legrosszabbra készültem fel.

A műtét a Nyíregyházi Jósa András Kórházban volt. Reggel 8-ra kellett menni, egyből át kellett öltöznöm, és befeküdnöm az ágyba. Röpke 4 óra elteltével már hívtak a műtőbe. 3-an voltak, a doki, egy doktornő, meg a segéd. Jó fejek voltak, csak ontották magukból a perverz humort, ami jól jött.
25 perc alatt vége is lett a műtétnek, kaptam a farkamra egy kötést. Utána egyből mehettünk is haza, és az 5 emeletről végig gyalog mentem le, még futni is tudtam. Ezután két napig volt rajtam a kötés, néha szúrt a varrat.

Aztán levettünk a kötést, és az utána következő két nap volt egyedül, ami nem volt kellemes. A varrat szorított nagyon, plusz a gatyámba is beleakadt néha. Utána már jobban viseltem az egészet. Sajnos nem időben hullottak ki a varratok, hanem műtét után csak 1 hónappal, amikor már mentünk síelni.

Most jól érzem magam, és örülök, hogy már metélt vagyok!

Norbert

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.