B. Tibor

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2014-12-02 - 27 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

B. Tibor
körülmetélés
orvosi ok
2014-12-02
27
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Teljes fitymaszűkületem volt, ami 3-4 éve volt durván szűk. Nem fordultam vele orvoshoz, mert nem mertem. Kellemetlennek éreztem a dolgot. Évekig húztam a dolgot, gyulladt volt, fájt, gennyesedett néha. Letapadás miatt egyre nehezebb volt a vizelés, s az utóbbi pár hónapban alig engedte ki a vizeletet.
Egy nap megdagadt a jobb herém, lázas voltam, nagyon nagy fájdalmakkal vittek kórházba. Egy hét alatt a herém óriásira dagadt. A diagnózis heregyulladás. Mivel minden vizelésnél maradt vizelet a hólyagomban, csúny fertőzést a kaptam az ott szaporodó baktériumoktól. Azt mondta Doki, ha ne kerülök korházba akkor nem értem volna meg a karácsonyt, nagyon pocsék volt a vérképem. A vesém nem működött rendesen, mérgezte a vérem.
2014 december 2.-n megműtöttek, kitisztitották a here körüli fertőzött területet, és körülmetéltek. Deréktól lefelé érzéstelenítve voltam, nem éreztem semmit. De az orvos nem tudta teljesen eltváolitani a makkomról rátapadt bőrszövetet, így azt egy gézdarabbal törölte le négynappal a műtét után, amikor elhalt a szövet. Nagyon fájt, és utána hetekig sebes volt a makkom. A makkom most teljesen szabad, csak még sötétebb színű az új felszin.
A herét sajnos nem tudták megmenteni. Egy másik műtéttel azt is kivették. A körülmetélés már teljesen begyógyult. Megváltozott az életem, egy herével is teljesebb szexuális életet élek mint a műtét előtt.
Ha valaki ezt olvassa, akinek hasonló tünetei vannak, remélem minél hamarabb orvoshoz fordul.

B. Tibor

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.