G. Peti

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2015-03-16 - 29 évesen
Orvos: Dr. Bógyi György (Budapest) állami

Alapadatok

G. Peti
körülmetélés
orvosi ok
2015-03-16
29
Dr. Bógyi György (Budapest) állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

20 éves koroming nem volt semmi gond a péniszemmel, ebben az időszakban kezdett jelentkezni egy visszatérő krónikus gyulladás, ezenkívül apró mikro-repedések a fitymám bőrén, amik nem akartak begyógyulni. A gyulladásra kaptam gyulladás csökkentő krémeket, amik egy ideig javítottak a helyzeten, de főképp hosszabb szexuális együttlétek után ismét előjöttek a panaszok, melyeket főképp égető és viszket érzés jellemzett. Megmutattam 1-2 bőrgyógyásznak, ők ekcémára tippeltek, 1-2 urológusnak is, akik amikor nem idült állapotban látták akkor nem találtak semmi problémát.
Hosszabb kutatások és informálódás után arra jutottam, hogy valószínűleg relatív fitymaszűkületem lehet, ami elsősorban merev állapotban okoz problémát, túl megfeszül a bőr ezért mikro-repedések keletkeznek és ekcémás lesz a bőr. Ezért úgy döntöttem, hogy a legjobb megoldásnak a körülmetélés bizonyul.

Műtét napja

Sajnos az oldalt nem ismertem és tanulmányoztam eléggé, továbbá nem szerettem volna 100e Ft-t fizetni egy maszek körülmetélésért ugyanis nem tartottam olyan komplikált műtétnek, elvégre csak egy kis bőrdarabot kell levágni ezért 2015 márciusában a Honvéd Egészségügyi Központ (volt MÁV kórház) főorvosát, Dr. Bógyi Györgyöt kerestem meg a műtéttel kapcsolatban. A Doktor Úr nagyon emberséges és együttműködő volt a találkozásaink során, elnyerte a bizalmamat maximálisan, simán és gyorsan ment az előjegyzés pár napra már kaptam is időpontot a műtétre.


Reggel 8-ra érkeztem és kb. 10 órakor mehettem be a műtőbe, amikor is kezdődött számomra egy kisebbfajta pokol és hosszabb hercehurca, amit most megosztok veletek.

A főorvos úrnak segédkezett egy másik orvos is, akit nem ismertem. Leszíjaztak, letakartak, teljesen le voltam vetkőzve. Jöttek az injekciók… Na, már most akkor nem tudtam milyen tűvel szúrták meg a fitymám alatti területet, továbbá hogyan adták be az injekciót, de olyan érzésem volt mintha tövig nyomták volna a péniszembe és valami furcsa anyagot spricceltek bele, amitől olyan fájdalmaim voltak, hogy majdnem elájultam a műtőasztalon és a könnyem is kicsordult, pedig jól bírom a fájdalmat. Ezt természetesen észrevették és mintha kicsit bepánikoltak volna és agyon érzéstelenítették a péniszemet hogy ne érezzem ezt a fájdalmat, ami szerencsére akkor ennek köszönhetően elmúlt. Utána már nem éreztem semmit, megműtöttek, bekötöztek, hazaengedtek.

A körülmetélésem stílusa nem „teljes” metélés, megmaradt a fitymafékem és kb. 1 cm-vel a makk pereme alatt van a vágás, ernyedt állapotban kicsit rálóg a makk peremére, és megmaradt a belső fitymám egy része. [A szerk.– Petinek ettől még teljes körülmetélése volt!]

Ezekkel teljesen elégedett vagyok, mert ilyet is szerettem volna. A panaszaim, a gyulladások elmúltak.

Az érdekesség hogy a szexet sokkal jobban élvezem, mint előtte, ez kicsit furcsa és zavaró is volt egy ideig, mert nehezebben tartottam vissza az orgazmust, de már megszoktam.


A körülmetélés egy olyan műtét, amit én minden férfinak ajánlanék, mert csupa előnyei vannak egészségügyileg.

Viszont mindenképp olyan szakembert kell választani, aki érti a dolgát! A tapasztalatok alapján eddig Dr. Bánfi és Dr. Fekete az ajánlott orvosok közé tartozik, de nyugodtan konzultáljatok Andrással és járjátok alaposan körül a témát és az orvost, mielőtt belevágtok! A műtét után pedig tapasztalatom szerint ne érje sokáig víz a sebet, mert könnyen elfertőződik, és akkor aztán lehet alkohollal, jóddal kenegetni és sokkal nehezebben gyógyul a seb, de lehet nekem csak azért történt ez, mert nem volt rendesen összevarrva…

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.