N. István

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2008-2012 - 23 évesen
Orvos: dr. Bánfi Gergely (Budapest) állami

Alapadatok

N. István
körülmetélés
saját elhatározás
2008-2012
23
dr. Bánfi Gergely (Budapest) állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

1985-ben születtem, 2008-ban volt részleges körülmetélésem, melyet 2012-ben még két korrekciós műtét követett.
Igazából gyerekkorom óta izgatott a körülmetélés és hogy milyen lehet fityma nélkül élni, de csak annyit tudtam, hogy 1-2 unokatesómnak volt szűkülete, spanyolgallérja amit az orvos húzott vissza. Kiskoromban nekem is volt valami, de az megszűnt langyos vízben történő húzogatástól. De ha akkoriban szóba került, vagy csak olvastam róla, ott volt a zabszem a seggemben és úgy gondoltam elég rossz lehet, azoknak akiknek levágják. Azt sem bánom, hogy nem gyerekkoromban vágatták le a szüleim, mert a koleszban biztos kiszekáltak volna engem is.  Ez így pont jó. Csak azt sajnálom egy kicsit, hogy nem sikerült elsőre, de még másodszorra se megszabadulni tőle.
A körülmetélés előtt szerettem volna hátrahúzva tartani a fitymámat, de amikor elengedtem, abban a pillanatban előre is csúszott. Kb. 20 éves koromban a betűrős módszerrel többé-kevésbé sikeresen szabadon tudtam tartani a makkomat. A szexben is akadtak gondok, mert ahogy a fityma előrecsúszott, úgy a gumi is lecsúszott róla. A fitymafékem is rövid volt, 1x átvágtam magamnak, és elmentem orvoshoz azzal, hogy elszakadt, azt mondta, ha még egyszer elszakad, akkor megműti. Később még be is repedt, akkor azt mondta jó így, nem kell hozzányúlni.
Elmentem egy másik orvoshoz, ott is azt mondták, jó ez használjam egészséggel, minek akarom megműttetni? Nagy nehezen tovább küldtek egy másik urulógushoz, aki közölte, hogy nincs szűkületem (ezt tudtam én is), és különben se műtenek saját kérésre, mert ha nem sikerül, ők nem akarnak pereskedni.
Valahogy meggyőztem őket, hogy ha feláll nem csúszik hátra magától a bőr és szex közben is előrecsúszik a fitymával együtt a gumi, meg a fékem is rövid. Azt mondták, keressem a főorvost, ha rábólint akkor megműtik. A főorvos is megvizsgálta, aztán átadott egy adjunktusnak, aki szintén megvizsgálta. Ő elmagyarázta mi hogyan fog zajlani és hogy hagyni fog egy kis “huzogatnivalót”.
Éjjeles műszakban dolgoztam, reggel műszak után bementem a kórházba, ott megkaptam melyik szobába kell befeküdnöm, kaptam egy fél gyógyszert (nem tudom mi volt az de kiütött).
Később hozták a beleegyező nyilatkozatot amit próbáltam értelmezni de a gyógyszer hatása alatt nem tudtam, inkább csak aláírtam. Kimentem WC-re, de alig találtam vissza a szobába, szintén a gyógyszer hatása miatt. Azután jött a doki és mondta, hogy deréktól lefelé vetkőzzek és úgy feküdjek el. Dumáltam ott pár szót a szobatársakkal, ki miért van ott, miután kiment a gyógyszer hatása, és aludtam is egy-két órát. Kb 11-12 óra felé jött a nővér, átfeküdtem egy másik ágyra azzal áttoltak az előkészítőbe, ott egy srác leborotválta a borostát is a farkam körül, mondta, hogy látja készültem. Ott ismét át kellett vetődnöm egy másik ágyra, amivel betoltak a műtőbe, ahol azt ismét át kellett feküdnöm immár a műtőasztalra. A jobb kezemet lekötötték és egy nővér fogta, a lábamat is lekötözték, a bal kezemmel pedig a jobb vállamat kellett fognom, és így felhúzták rá a pólóm. Akkor a nővér aki fogta a kezem elmondta, hogy a doki hagyni fog egy kis bőrt, mondom tudom, azt mondta nekem is. Ott a műtőssegédek is húzogatták és kérdezték, miért metélnek körül, nincs semmi szűkületem? Mondtam nekik is, hogy rövid a fék és ha feláll akkor nem csúszik hátra magától.  Majd kaptam egy pár injekciót a farkamba. Kicsit kellemetlen volt de nem vészes.
A műtét nem tudom meddig tartott de az érzéstelenítőt még 3x-4x kellett újraadni, mert elment a hatása, a fék átvágására pont emlékszek, hogy fájt, majd kaptam 1 injekciót és utána is kérdezte a doki, hogy most érzem-e? De utána már nem éreztem. A varratoknál, ill. az erek elsütésénél ismét elment az érzéstelenítő hatása, akkor mondta a doki, hogy ezt már bírjam ki.
Utána visszatoltak a szobába, nem bírtam ki, megnéztem milyen lett, de a kötéstől nem láttam semmit. Később kimentem WC-re ahol eláztattam a kötést és le is esett. Mondtam a dokinak, hogy leesett a kötés, de azt mondta nem számít. Egyszer vagy kétszer még ránézett, aztán hazaengedtek. Kb 6 órát töltöttem a kórházban de a kórlapon 12 szerepelt. Gondolom, hogy a TB-től többet tudjanak kérni az amúgy is nagy adóssággal küzdő kórházak.
Hazajöttem, aludtam egyet, aztán éjjelre ismét mentem dolgozni. Úgy emlékszem 10 nap múlva kellett visszamennem kontrollra, de úgy be volt dagadva, hogy akkor még nem tudtam hátrahúzni, ha megpróbáltam csak a genny jött alóla. Ezt megállapította a doki is, akihez kontrollra kellett mennem, hogy a maradék fitymazsák gennyedzik, és tornáztatást javasolt, nehogy beszűküljön. Próbáltam óvatosan húzogatni, hogy a genny ürüljön alóla, egy hónap után már kiestek a varratok, bár a helyére később is be tudtam volna fűzni cérnát. Végül is nem szűkült be, talán csak télen, ha nagyon összemegy, akkor nehéz hátrahúzni, ill. előfordult, hogy nem tudtam. Illetve vizelésnél muszáj volt teljesen hátrahúznom, nem elég ha a húgycsőnyílás szabadon van, mert ha nem húzom teljesen hátra, akkor a csőben marad vizelet, ami ciki ha utána csöpög…
A műtét után 32 napig nem maszturbáltam, de előtte edzettem rá, akkor 18 napig bírtam anélkül, hogy magamhoz nyúltam volna, Utoljára a műtét előtti napon csináltam. Az éjszakai merevedések persze nem kerültek el utána sem, hát azoktól pl. üvölteni tudtam volna. Egy alkalommal bevérzett, gondolom azért is lett olyan hullámos a vágás/varrat helye. Mondták, hogy ha bevérzik menjek vissza vele, de mit tudtak volna csinálni? Nem is mentem vissza, Phlogosan krémet amit írtak rá, azt se váltottam ki, csak kamillás teával borogattam.
A maszturbálás kb ugyanolyan mint előtte, most is a fitymámat húzogattam, a szex annyival jobb, hogy merevedéskor, ha nem is csúszik magától teljesen hátra, ha hátrahúzom, ott marad és nem csúszik előre a gumival együtt.
Az érzéketlenségről annyit, hogy igen érzéketlenebb, de csak addig amíg be nem teszem a csajnak, a punciban valahogy mintha még érzékenyebb lenne!
Azt hittem a dokinál az, hogy „hagy egy kis huzogatnivalót”, annyit jelent, hogy ha lóg akkor összegyűrődik a koronaárokban a maradék fityma, ha feláll akkor kisimul. De hát előtte akkor is fedett volt a makkom ha felállt, ill. ha hátrahúztam a bőrt, csak addig volt szabadon amíg fogtam, ha elengedtem előre is csúszott, most ha feláll és hátrahúzom akkor legalább ott marad, de mégse tudom hátrahúzva hordani, mert ha lóg akkor előrecsúszik ahogy mozog a gatyában, hiába hordok szoros boxert.
Ezek után kezdtem a korrekción gondolkozni. Próbáltam megdumálni azzal a dokival aki csinálta, de ő azt mondta jó ez, szokjam meg. Voltam privát rendelésen 1 másik dokinál, ő is azt mondta, jó ez és nem nyúlna hozzá.
Azt is ki kellett találni, hogy lehet TB-re megcsináltatni a korrekciót, mert ezt se akarták TB-re, mivel nem volt szűkületem. Magánrendelésen meg legalább 80ezer Ft volt (ilyen ajánlatot kaptam), ez pedig a havi keresetem. Bár úgy vagyok vele, ahol egyszer nem csináltak rendes munkát, oda nem viszem vissza még egyszer.
2012-ben kezdtem beszélgetni Andrással, ennek a honlapnak a szerkesztőjével, s ő is javasolta a korrekciót, s dr. Bánfi Gergelyt ajánlotta, a budapesti klinikán. Javaslatára 2012. áprilisában telefonon beszéltem Bánfi doktorral, aki elég készséges volt. Májusra tűztem ki vele személyes megbeszélést, és vizsgálatot. Júniusi korrekció volt a cél. Május elsején reggel hátrahúztam a maradék bőrt és azután nem csúszott előre. Lehet, hogy segített benne a szoros boxer és az önmegtartóztatás is, mert sokkal vastagabb volt a péniszem, hogy 10 napja nem nyúltam hozzá… (Mondjuk pont elsején alsógatya sem volt rajtam és bringázás közben se csúszott előre.) A hátrahúzástól foszlott a belső fityma, nem tudtam, hogy az normális-e.
Ezek után, 2012. májusban jártam Bánfi dr.-nál, aki még abban a hónapban meg is csinálta. Kértem, hogy a makk mindig szabadon legyen, és ő is azt mondta, hogy nem szokott hagyni felesleges bőrt, de túl sokat se lenne célszerű levágni, nehogy merevedésnél feszüljön. Sajnos így is maradt rajta bőr, ami mondjuk merevedésnél mindig hátracsúszik, de szoros boxerben pl. előrecsúszik, hiába húzom hátra, ill sportolás közben is rácsúszik a makkra.
A gyógyulás után még mindig nem voltam elégedett az eredménnyel, így 2012. november 21-n átestem a második korrekción, vagyis a harmadik körülmetélésen.
Két nappal később – november 23-n – vehettem le a kötést, ami már eléggé szorította és a reggeli merevedéskor már nem bírtam elviselni. Három héttel később volt varratszedés.
Harmadik nekifutásra ideje volt, igazából már elsőre ilyet akartam volna, amit el is mondtam a dokinak, de most reméltem elégedett leszek az eredménnyel.
Úgy alakult a dolog, hogy a harmadik körülmetélésem óta még nem volt csajom, úgyhogy az utolsó műtét óta még szűz vagyok. Amúgy élvezem, hogy full szabadon van és csak akkor gyűrődik rá ha előredőlve ülök. Naponta többször megnézem tükörben is, annyira tetszik.
Nem mondom, hogy nem fájt a műtét, mert fájt mind a három alkalommal, de azt se mondom, hogy megbántam, mert már csak a látvány is megérte.
Azóta is majdnem minden nap nézem a http://korulmeteles.blogspot.hu/-t hátha tettek ki friss posztot. Olvastam, hogy terjed az önkéntes körülmetélés elég alaposan. Abban nem bízok, hogy egyszer az egész világon alap lesz a körülmetélés, mindig lesznek ellenzői, akiket az észérvek se győznek meg, de abban bízok, hogy terjedni fog itthon is és tőlünk nyugatra is.

István

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.


Név: András
Időpont: 2019-01-05 08:18:11

István képei: http://indafoto.hu/korulmeteleshu/kepek_a_beszamolokhoz_n_istvan