Sz. Bence

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2011-10-25 - 17 évesen
Orvos: dr. Bánfi Gergely (Budapest) állami

Alapadatok

Sz. Bence
körülmetélés
saját elhatározás
2011-10-25
17
dr. Bánfi Gergely (Budapest) állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Sziasztok!

Sz. Bence vagyok. 19 éves leszek. Október 26-án lesz, hogy két éve metéltként élek. Önkéntes vagyok. Sokáig hezitáltam rajta, hogy akarom-e ezt a dolgot, végül egy barátom bíztatott ebben, hogy akarjam, mondván hogy még egy kapocs ahhoz a barátsághoz, amit már kisgyerekkorunk óta őrzünk. Úgy voltam vele, hogy rendben legyen. Ő már kb. 13 éves kora óta körül van metélve. Nem tudtam mi módon vagy hogyan lássak hozzá ehhez az egész dologhoz, így bukkantam rá erre az internetes portálra, így ismertem meg Andrást az oldal szerkesztőjét. Aki mindenben segített és támogatott, ő szerezte meg nekem az orvos telefon számát, akit fel kellett hívnom, hogy megtörténjen ez a beavatkozás.

Édesapámról és keresztapámról, meg az egyik öcsémről tudtam, hogy körül vannak metélve. Időközben kiderült, hogy a családomban többen is körül vannak metélve, mint én azt gondoltam. Aztán csak még jobban foglalkoztatott ez a dolog. Rohamosan közeledett a műtétem napja. Előtte való nap még csináltam pár képet, hogy tudjam, hogy néztem ki. Aztán lehunytam a szemem reggel 6 óra csörög a telefon, hogy ébresztő. Elindultam ennek a nagyútnak, amit szerencsére nem egyedül kellett megjárnom. Reggel 8-ra, ahogy meg volt beszélve az orvossal oda is értem. Gyorsan megvizsgált és felküldött a második emeletre. Jött is értem egy műtős srác, aki bevitt egy öltözőbe teljesen idegesen levetkőztem, hogy én kész vagyok. Bejött az Orvos ki műteni fog, hogy „Kisember maga izgul? Netán ideges valami miatt?”

Tudtam, hogy már csak percek kérdése és kezdődik aminek kezdődni-e kell. Felfeküdtem az asztalra és neki is kezdtünk a dolognak végig szóval tartott nagyon kellemeset csalódtam rosszabbra számítottam. Sokkal rosszabbra.

Aztán elég hamar 1 órán belül készen is voltunk. 4 hét, amíg varrataim voltak nagyon hamar eltelt. Persze varrat szedés előtt 1 nappal kiszedtem magamnak.

Azóta nem vagyok beszélő viszonyba ezzel a gyerekkori baráttal, aki miatt körülmetéltettem magamat. Sokáig bántam, hogy körül vagyok metélve, és hogy ez nem jó. De így 2 év elteltével tudom, hogy ez nem rossz, és ha valaki nem fogad el így ahogy vagyok az meg sem érdemli hogy szóba álljak vele. András is sokat segített, hogy elfogadjam magam, így ahogy vagyok.

Örülök neki hogy megismertem.

Röviden ennyi az én kis történetem.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.


Név: András
Időpont: 2019-01-05 08:11:28

Bence képei itt láthatók: http://indafoto.hu/korulmeteleshu/kepek_a_beszamolokhoz_sz_bence