T. Ákos

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2014-11-13 - 37 évesen
Orvos: dr. Bánfi Gergely (Budapest) magán

Alapadatok

T. Ákos
körülmetélés
saját elhatározás
2014-11-13
37
dr. Bánfi Gergely (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

A szex miatt csináltattam meg a körülmetélést. A beavatkozás előtt egy évvel kezdett minket, a párommal érdekelni a dolog. xhamster oldalon nézekettuk a handjob vidiket az asszonnyal és igy jött az elhatározás.
Az interneten kutakodva találtam erre az oldalra, s itt kértem segítseget Andrástól, aki el is irányított Dr.B.G.-hez.  Felvettem a kapcsolatot vele, és adott időpontot konzultációra. Ott mindent el mondott a műtétröl, nagyon jó fej doki, és rögtön kaptam időpontot is.


Nagyon vártam már, de az asszony jobban várta, még szabit is kivette csütörtök-péntekre.  Bár nagyon vártam a körülmetélést, de azért fostam is tőle, szóval marhára paráztam, de igy utólag belátom, nem kellett volna.

November 13-n el is jött a nagy nap. Bementem a kórházba, reggel 9-re, és bejelentkeztem. Kb 13 óra körül szóltak  és mentem a műtőbe. A doki mondta, hogy most beadja az érzéstelenítőt, ami ici-picit kellemetlen volt,de csak egy pillanatig utána már nem is éreztem semmit.

A műtét kb 20 perc volt, utána felöltöztem és várnom kellett úgy meg 2 órát. Akkor a doki még ránézett és mondta, hogy mehetek haza, másnap reggel 7 re  vár vissza.

Egy fájdalomcsillapítót bekaptam a műtét után 1 órával, este már nem is kellett gyógyszer, de a reggeli merevedés az nem volt túl jó. Három hét után vissza mentem a dokihoz, hogy a maradék varratot kapja ki.

Utána még 10 nap és megtörtént az első aktus fityma nélkül. Sokkal jobb érzés így minden, a páromnak is nagyon bejön a körülmetélt szerszám; nagyon megérte bevállalni a körülmetélést!

 


Aki a szex miatt akarja, nem vallási okokból, annak is csak tanacsolni tudom a dolgot. Andrásnak nagyon szépen köszönöm a segítséget meg a biztatást.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.