G. József

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2010-01-17 - 24 évesen
Orvos: magán

Alapadatok

G. József
körülmetélés
orvosi ok
2010-01-17
24
magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló


Az én történetem lehet, korábbra nyúlik vissza, ugyanis már kiskoromban letapadásom volt, amit orvos szabadított fel. Valószínűleg ennek volt köszönhető, hogy sokáig, tizenvalahány éves koromig érzékeny volt a makkom és fürdésnél is fájdalmas volt, ha hozzáértem: konkrétan alig tudtam megérinteni.
Ez az érzékenység aztán elmúlott, viszont később arra lettem figyelmes, hogy merev állapotban nem lehetett hátrahúzni a fitymám, kissé mereven hátrahúzható volt, de csúnya bőrgyűrű feszült a makkom mögött ilyenkor.

Bejelentkeztem Pécsre egy jó magánklinikára, ahol műtétet javasoltak, s ekkor vettem fel az oldal szerkesztőjével is a kapcsolatot akinek sok tanácsot köszönhetek.

Nos, a lényeg, hogy eltávolították a fitymám, amitől eleinte nagyon féltem, de mindenképpen vágytam rá, mert tudtam ez az egy lehetőségem van. Maga a műtét kibírható volt, inkább az utána következő napok főleg 4-5 nap, ill. hetek voltak szörnyűek. Mindegy, túléltem. Műtét után mindenképpen az olyan nadrágokat szerettem, amik tartják rendesen a péniszem és nem hagyják mozogni, mert az nagyon érzékeny, kellemetlen volt. A nadrágomba sokszor beletapadt ilyenkor, ez szintén fájdalmas mikor elő kellett venni.

A műtét után következő nap mentem vissza kontrollra, ekkor levette a doki a kötést, de újat nem rakott rá, mert azt mondta szépen gyógyul. Innentől kezdve egyébként nem jártam nála.

Nekem a varratok viszonylag sokára estek ki, kb 3 hét után, de úgy emlékszem az utolsó talán a 4. héten. Mivel az orvos csak a Betadine-os csepegtetést javasolta, ezért semmi mást nem tettem, tehát se kamillába lógatás, se kenőcsözés, mint olvasom sokaknál. De nem is baj, mert elégedett vagyok az eredménnyel.
Neten olvasni sok rosszat is, de én úgy gondolom, ha hozzáértő orvos csinálja, akinek van ilyenben sok tapasztalata akkor nem kell tartani tőle. TB alapon biztos nem mentem volna el...

Csak úgy heccből biztos mentem volna bele a körülmetélésbe, ugyanis félnék, hogy mennyire sikerül szépre, valamint pár hétig számomra elég fájdalmas volt műtét után, igaz ez egyénfüggő...
Szükségem volt erre a műtétre és most már örülök hogy látom mennyire szépen sikerült. Tetszik nagyon a kinézete, emellett higiénikus, tiszta, szagtalan.


Végül annyit mondanék; akinek oka van rá, vágjon bele nyugodtan, s kívánom neki, hogy hozzám hasonlóan Ő is erényként élje meg ezt a dolgot, hogy így alakult.

József

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.