M. Károly

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2009-02-18 - 33 évesen
Orvos: dr. Bánfi Gergely (Budapest) állami

Alapadatok

M. Károly
körülmetélés
orvosi ok
2009-02-18
33
dr. Bánfi Gergely (Budapest) állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Kedves Mindenki!
Az én történetem egész kis koromtól kezdődik, amikor is már észrevettem, hogy a fütyimen lévő bőr nem úgy működik, ahogy kéne, fáj, ahogy hátra próbálom húzni.
Aztán jó pár évig nem zavart, egészen az első szeretkezésig, amikor is - ugyan jó volt minden - de nem az igazi. Fájó, csípő érzést éreztem utána, és sebes volt pár helyen. Akkor egy ideig nem is mertem újabb szexuális kapcsolatot kezdeményezni, de később megismertem jelenlegi feleségemet. Ez 2001 táján volt.
Vele minden jól alakult, és bár néha fájt, de egész jól elvoltam a szűkületemmel. 2008 ősze felé azonban egyre jobban zavart, szinte minden alkalommal berepedt, vérzett, begyulladt. Végül a feleségemmel megbeszélve, és András jó tanácsaitól kísérve felkerestem Dr. Bánfi Gergelyt a SOTE Urológiai Klinikán. Egy végtelenül kedves ember a doktor úr, megvizsgált, mondta, hogy körülmetélést javasol, elő is jegyzett következő hét közepére (február 18).
A műtét napján reggel nem mertem semmit enni/inni, mert nem tudtam, lehet-e, így éhgyomorra jelentkeztem. Sajnos a doktor úrnak több akut eset is közbejött, ezért a műtétre csak délután 3 óra körül került sor. A műtét eleje nem volt kellemes, az injekciók elég kellemetlenek voltak, illetve amíg teljesen fel nem szívódott a Lidocain, addig néha éreztem is a történteket, de a doktor úr és az asszisztens hölgy végig szóval tartott, kedvesek voltak, beszélgettünk mindenféléről. A doktor úr végig mondta, mikor mit csinál, ez is megnyugtatott. A műtét végén megkérte az asszisztenst, hogy értékelje a látottakat.

A Lidocaintól kicsit szédelegve mentem ki felöltözni, majd a folyosóra, ahol kb. 40-45 percet vártunk, majd visszajött a doktor úr, és miután ellenőrizte a műtéti területet és mindent rendben talált, hazamehettem. Hazafelé úton kezdett kimenni a Lidocain hatása, nem volt vészes a fájdalom, csak kellemetlen picit.
Másnap kötéscsere, én ekkor láttam először, hogy milyen lett az új "műszer" - és tetszett. Kicsit véraláfutásos volt, ahogy a doktor úr jellemezte "mintha egy kocsmai verekedésben járt volna........"
Három hét múlva kellett menni varratszedésre, addig kamillás áztatás és Betadine-os fertőtlenítgetés volt a műsor, nem is gyulladt be semmi, szerencsére.
Kiszedték a varratokat, akkor mondta a doktor úr, hogy aznap még ne használjam másra a pisilésen kívül.
Másnaptól viszont, óvszerrel, óvatosan lehet.
Ez így is lett, bár még vártunk pár napot és elmondhatom, hogy minden jól működik, sokkal jobb, mint eddig volt, akinek eddig gondja volt a szűkülettel, ne várjon tovább, forduljon egy urológushoz!

Károly

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.