H. Gabesz

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2009-06-08 - 30 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

H. Gabesz
körülmetélés
orvosi ok
2009-06-08
30
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Sziasztok sorstársak!
Én is túlestem e beavatkozáson, mivel muszáj volt, de nem bántam meg, mert sok gondtól és problémától szabadultam meg, és szerintem jobb a közérzet. Mikor rájöttem mi a gondom nem mertem elmondani a feleségemnek, de muszáj volt, nem volt mit tennem.
Rövid leszek és lényegre törő.
A metélés oka az, hogy mikor nyaraltunk, észrevettem, hogy kicsit fáj, mikor hátrahúzom, nem is foglalkoztam vele. Azt mikor szexeltem a feleségemmel, eléggé csak kellemetlen érzés volt, hogy fáj, amint húzódik hátra a bőr. Gondoltam, csak átmeneti a dolog és elmúlik. Alap állapotban semmi gond nem volt, csak mikor merev, és szinte nem tudtam egyáltalán hátrahúzni a bőrt. Kellemetlen, mit ne mondjak, és ahogy lassan húztam hátra, persze ameddig engedte, láttam, hogy repedezett a felszíne a bőrnek. Ekkor már gondoltam, hogy valami nem oké. Rákerestem az interneten és megtaláltam a megoldást. Amint tudtam időpontot kértem az urológusnál, és persze amilyen gyorsan csak lehetett, a műtétre is.
Az egész nem nagy durranás, őszintén szólva, igaz be voltam rezelve eleinte, de ha már ott vagyok, akkor nincs mit tenni. Reggel bemész éhesen, szomjasan, nuku kávé stb.
Pucérra vetkőzz, kapsz egy ingecskét, hátul kötőst, és már visznek is.
Az első szuri, az kellemetlen, de nyugi le vagy szíjazva, olyan szinten, hogy még a tököd se tudod megvakarni. Szóval első szuri, mindenki tudja, hogy mi férfiak ott vagyunk a legérzékenyebbek. Kellemetlen, de kibírható. Szar érzés, bevallom. Azt kapsz még 1-et a biztonság kedvéért, de azt már nem érzed hisz a lidocaintól zsibbad a cerkád. Itt kicsi metszés, csitt-csatt rózsám doktor! Kicsi hegesztés, varrás, persze szívódó madzaggal, nem damillal!
Géztakaró farkad alatt farkad felett nem jó látvány, de a szépségért szenvedni kell, mondta András! 45 perc szadizás után betolnak a kuckódba, 2 óra megfigyelés, és mehetsz haza.
Kamillás borogatás SZIGORÚAN!!! LANGYOS VÍZBEN NAPI 3-4 ALKALOM MEGTESZI a hatását de hetekig kell csinálni. Picit vérezni fog de nem vészes. NO SZAPPAN S EGYÉB VEGYSZEREK!!! Csak tiszta zuhany!!! Igaz, a járás az nehéz, mintha tökön rúgtak volna. Zavarja, hogy nincs bőr, és karcolja a fényezést, de kb. 3 hét és hozzászokik. A másik, ami még kellemetlen lehet, ha merevedik, kicsit fáj, de semmi vész. Nem kiverni!!! Tilos friss minden, nyugi/ kelj fel, járkálj, hogy nyugi legyen minden. Lehet, hogy többször kell majd, mert férfi az ember és kanos. Állítólag 6 hétig semmi, de ha minden ok akkor 4. hét után már lájtosan használhatod, ha nincs varrat. Jobb lesz, hidd el nekem, ezt mondja a nejem, sőt idézem: "ha tudom, hogy ennyire jó előbb elzavarlak műtétre".
Srácok, kik előtte álltok, András – alias Jóvágású fiú címmel – indította a honlapot, ne féljetek beszélni róla neki, kérdezzetek tőle bátran, segít. Komolyan mondom, sokat segített nekem, még ha butaságot is kérdeztem, bevallom, szerintem nem mindig volt könnyű helyzetben, de segített és melletted áll. Mai napig is beszélek Andrással, és mindig kérdez, hogy hogy vagyok, jobb, mint egy orvos. Tud mindent, mire mit mondjon.
Köszönöm ANDRÁS! KÖSZÖNÖM, HOGY ELMONDHATOM NEKTEK IS EZT.
Gabesz

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.