Sz. Matyi

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2007 - 23 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

Sz. Matyi
körülmetélés
saját elhatározás
2007
23
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

2007 áprilisában, egy szép tavaszi délelőttön besétáltam a miskolci Semmelweiss kórházba és pár órával később már pár centi bőrdarabbal rövidebben, jó nagy és szoros kötéssel a farkamon, de annál szabadabban és elégedettebben sétáltam ki. Emlékszem még aznap büszkén újságoltam egy nem túl közeli, de annál csinosabb lány ismerősömnek, hogy ma metéltettem és milyen jó lesz pár hét múlva ha begyógyulnak a sebek. Ő kikerekedett szemmel érdeklődve hallgatott és sütögette le a szemét a nadrágomra. Ekkor voltam 23 éves.
Na de lássuk az előzményeket. Különösképpen nem indokolta semmi a metélést nálam, meg se fordult soha a fejemben, még magamon is nagyon meglepődtem, hogy ilyesmire adtam a fejem. De mondjuk úgy, hogy az események láncolata magával ragadott és vonzott oda, hogy én is a metéltek boldog táborát népesitsem.
2006 körül fura fájdalmakat éreztem az alhasamban és a herezacskómban, főleg a bal herémnél. Akkoriban boxer alsógatyát hordtam, sokat ugráltam a sport miatt, tehát tudott lógni, lengedezni a szerszám. Imádtam hátulról kutyapózból betenni a lányoknak, igy ott is lógott rendesen a tököm. A fájdalmak egyre erősebben és gyakrabban tértek vissza, mondjuk úgy, hogy ciklikusan. Először csak 1-2 havonta, majd 2 hetente, majd később már amikor szexeltem és erős „lengedezésnek” volt kitéve. Ilyenkor feszitett, nagyon fájt, belenyilalt.
Persze a lányok előtt titkoltam a fájdalmat. De volt mikor már nem tudtam, volt, hogy összegörnyedve szinte sirtam a fájdalomtól. Ekkore döntöttem úgy, hogy elmegyek orvoshoz. A doki egy gyors golyórázás után egyből megállapitotta, hogy ez variocetele, azaz hereviszértágulat. Mondta, hogy nem kell megijedni, sok férfinak vagy, kb. 1-2-nek 10-ből, persze sokszor rejtve marad, mert ugye mi férfiak nem vagyunk azok, az egyből dokihoz rohangálós alkat. Mondta, hogy nem vészes betegség, el lehet vele élni, de ő javasolná a műtétet, mert a vér megpang az here körüli erekben és nyomás hatására emelkedik a hőmérséklet, ami nem jó a spermának és ez hosszú távon a megtermékenyitési képesség csökkenéséhez, vagy teljes elvesztéséhez vezethet. Nah, itt mondtam, hogy ennek már a fele sem tréfa, valahogy tüntessük el onnan azt a karfiolt a bal tököm mellől. Igy elmentem egy műtétre.
Kicsit elkalandoztam, de ezt fontos volt leirnom, mert enélkül föl se merült volna bennem, hogy megvágassam még a péniszemet is.
Mindeközben F. Dani, egy jó barátom (a szerkesztő megjegyzése: a beszámolója szintén fent van az önkéntesek között), akivel rég nem láttuk egymást, tudtomon teljesen kívül metéltetett és büszkén hirdette, hogy milyen jó. Nemcsak nekem mondta el, de mondjuk úgy, hogy a menőzésen túl nekem elmondta a mélyebb indokait és motivációját is, meg is mutatta és büszkélkedett, hogy mennyivel jobb a szexuális együttlét azóta, hogy fitymátlanította magát.
Az ő lelkesedése felkeltette az érdeklődésemet a beavatkozás iránt. Valamint én is megnyiltam neki és elmodtam, hogy van ez a bizonyos here fájdalmam, ő orvastanhallgatóként jóval tájékozottabb volt, tudott ajánlani orvost is, akihez végülis elmentem a visszérműtét miatt. Idővel egyre többet beszélgettünk a metélésről is, utánaolvastam. A kulturális háttérnek, az egészségügyi, tisztasági előnyöknek, valamint a nagyobb élvezetnek.
Nem volt fitymaszűkületem, mint a felnőttkori metélések sok esetében. Viszont a fitymafékem minimálisan feszesebb volt, igy használat közbe visszahúzta a bőrt, óvszerrel se volt túl élvezetes az együttlét, mert a visszahúzódó bőr folyton lejjebb húzta a gumit.
Ekkor már eldöntöttem, hogy megcsináltatom önként a metélést, de a végső pont az i-re mégis akkor volt, mikor egy debreceni kocsmázás alkalmával szintén feljött a metélés, mint téma és én akkor egy másik cimborámmal fogadást kötöttem a farkam metélésére. Persze nagy volt a szám, mert akkor már magamban eldöntöttem, hogy megcsináltatom, de ő ezt nem hitte el. Így fogadtunk egy nagyobb összegben, amit azóta sem fizetett ki a köcsögje, pedig én álltam a szavam, hogy vágatok a farkamból.
Igy a visszérműtétem után már egyeztettem is időpontot a dokival, hogy mikor jöhetek egy újabb szabás-varrásra. két héttel rá volt az ominózus tavaszi délelőtt, amikor önszántamból, de a korábban felsorolt impulzusok hatására megcsináltattam. Azóta sem bánom.


A műtétről nem tudok sokat elmondani, mert be voltam nyugtatózva és érzéstelenitve. Arra emlékszem, hogy a legelső érzéstelenitő amit a péniszembe szúrtak, piszkosul fájt. Még igy sem tudom elképzelni a maszáj törzsi metélést kiskéssel érzéstelenitő nélkül, de mondjuk azt, hogy az más világ. Tehát az első injekció után nem éreztem semmit, csak láttam, hogy dolgozik rajta a doki és az asszisztense rendesen. Csűrik, csavarják, majd varrják. 25 öltést kaptam. Majd bekötötték és hazasétálhattam.

Otthon persze a tévé szobában a kitüntetett „betegnek” járó helyet kaptam. Két napig pihentem, nem volt indokolt, de jól esett. Aztán mászkáltam, csináltam a dolgom, annyi különbséggel, hogy egy jó nagy kötés volt a farkamon. Vizelésnél, kissé csipte a heget. Ha jól emlékszem 5 napig birtam várni az első maszturbációval, ami addigi életem legnagyobb élvezetét jelentette. Teljesen újfajta orgazmus volt bőr nélkül, nagyon tetszett. Persze túl korai volt és be is szakadt néhány varrat, de hál’ istennek nem maradandóan, hanem szépen begyógyult.


Kicsit fura érzés volt a makkom érzékenysége a következő hetekben, hogy csigaház nélkül szabadon dörzsölődött. De egy idő után megszoktam és meg is edződött ott a bőr. Amikor először lánnyal próbáltam használatban, remekül működött és nagyon élvetes volt nekem is meg a lánynak is.
Ebben az évben lesz a 8. metélési évfordulóm, de azóta is élvezem minden percét, hogy bőrmentes életet élek. Dani barátommal, aki inspirált, töretlen a jó barátság, folyton meséljük egymásnak a hóditásaink történeteit. Bár egy jó ideje már nem vagyok szingli, de a barátnőm is nagyon hálás, hogy kupaktalan vagyok, egyrészt könnyebb tisztán tartani, valamint hosszabban élvezzük egymással a testi örömöket.
Remélem én is tudok mást inspirálni, hogy igy döntsön. És hirdesse a szabad, bőrcafat mentes farkalás élményét.


Km üdv,

M. Sz.

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.