N. Roland

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2009-12-05 - 24 évesen
Orvos: dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán

Alapadatok

N. Roland
körülmetélés
saját elhatározás
2009-12-05
24
dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

27 éves debreceni férfi vagyok. Idén lesz 6. éve hogy Londonban élek és dolgozok. A körülmetélésemre – azt hiszem – 2009-ben került sor. 5 évvel ezelőtt kezdtem el belemélyedni a témába. Semmilyen betegségem nem volt, amire megoldást kerestem a műtéttel. Engem csak esztétika szempontjából érdekelt.

Hosszas megfontolás után Dr. Fekete Ferenc megkeresése mellett döntöttem, mert a legjobb szakember “kezei alá” akartam kerülni, és úgy hallottam, hogy ő a legelismertebb Magyarországon. Tehát megbeszéltem vele a műtét időpontját és izgatottan vártam a napot. A műtéttől nem féltem es nem is kell, mert nem lehet semmit sem érezni. Fél órás várakozás után a magánklinika nyugodt és hangulatos várakozójában végre a nevemet hallottam, ahogy behívnak kivizsgálásra. A doktor úr nagyon kedves és humoros volt, hogy elterelje a gondolataimat. Elmondta, hogy hogyan fog lezajlani a műtét. Én teljes körülmetélést kértem és a vágást a lehető legközelebb a makkhoz. Lefeküdtem a műtőasztalra, ahol betakarta es lefertőtlenítette a területeket. Majd jött a legrosszabb érzés, az érzéstelenítő injekció. Ez volt a legfájdalmasabb rész. Ezután egy különleges eszközzel elkezdte eltávolítani a felesleges bőrfelületet. Kellemetlen érzés volt, de nem fájt. Közben érdekes égett szagot éreztem a levegőben. Szerintem 15-20 percet vett igénybe az egész procedúra az összevarrással és a kötözéssel együtt. El lettem látva tanácsokkal es kötözőszerekkel stb., és már úton is voltam. A járás kicsit fájdalmas volt, miután elmúlt az érzéstelenítő hatása. Azt hiszem, kb. 2 hétig nem érdemes dolgozni és sportolni a műtét után. Nekem sajnos dolgoznom kellett és elég kellemetlen volt. Idővel cserélni kellett a kötést es sterilizálni a sebet. Amikor levettem a kötést rémes látvány fogadott. Duzzadt volt és véres, és nagyon érzékeny.

De az idő múltával egyre “szebb” lett a heg. Most, hogy 4 év után visszatekintek, hogy megérte-e a műtét? Igen, teljes mertekben. Sokkal esztétikusabb a látvány. Higiéniai szempontból nagyon előnyös. Talán a pénisz feje egy kicsit megnőtt, ami szintén pozitív. A jó közérzethez is nagyban hozzájárul, szerintem. Állítólag a nők is jobban szimpatizálnak a körülmetélt pénisszel. Ha körülmetélést akarsz, én csak támogatlak benne, de csakis a legjobb szakemberrel és megbízható klinikán.

Roland

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.