K. Dávid

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2010 - 14 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

K. Dávid
körülmetélés
saját elhatározás
2010
14
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

1996-ban születtem, és 14 évesen, 2010 tavaszán (áprilisban) metéltek körül, a saját kérésemre, anyukám hozzájárulásával. A szüleim már régen elváltak, apukám nem él velünk, így nem is tudja a metélésemet. (Apukám azt hiszem, nincs körülmetélve, de a fitymát mindig hátrahúzva tartja, régen láttam strandon, hogy kint volt a makkja. Persze, az is lehet, hogy ő is metélt!)

Korán érő vagyok és már 13-14 évesen szexeltem. Jó három évvel ezelőtt egyszer az egyik barátnőm szex után mondta, hogy próbáljam ki, hogy hátra húzom a fitymám. Eleinte a makkom elég érzékeny volt és kisebb dolgokra is merevedésem lett, de utána megszoktam. A csajnak nagyon tetszett a péniszem hátrahúzott fitymával és nekem is nagyon bejött, szabadabban éreztem magam. Már egy pár hónapja állandóan hátra volt húzva, amikor eszembe jutott, hogy mi lenne, ha állandósítanám a dolgot, szóval leszedetném a fitymát. (A körülmetélésem előtt kb. fél évig voltam állandóan hátrahúzva.)

Azután egyszer anyámnak felvetettem a kérdést, hogy mi lenne ha... Eleinte próbált lebeszélni, hogy ne, mert szép péniszem van, ne legyenek rajta varratnyomok. Én kicsit utánanéztem a neten (képek, stb.), és nagyon tetszett a metélt farok. Végül is anyám belenyugodott, hogy ezt akarom. A barátnőmnek is tetszett az ötlet.

Kerestünk orvost, és bementünk a kórházba. Az orvos letolatta velem a nadrágot és mondta, hogy húzzam rá vissza a fitymámat. (Akkor már kb. fél éve állandóan hátra volt húzva, így akkor is, amikor a dokinak megmutattam!) Utána kicsit húzogatni kellett. A doki nem is próbált lebeszélni, teljesen normálisan vette, hogy körülmetélést szeretnénk. Ezután adott időpontot, valamikor 2010 áprilisában, de a pontos időpontra nem emlékszem.

A megadott napon visszamentünk a kórházba (ez a kecskeméti megyei kórház volt. Ott felvettem a korházi köpenyt, majd hamarosan jött az altató orvos, mert nekem a körülmetélést altatásban csinálták. Nem én kértem az altatást, alapban úgy csinálták. Az altató adott egy tablettát, amit be kellett vennem. Fél óra múlva visszajött és áttolt a műtőbe, Ott áttettek a műtőasztalra, majd bejött egy csinos asszisztensnő és berakta kanült és rákötötte az infúziót. Utána semmire nem emlékszem, mert altatásba voltam. Délután 16:00 felé felébredtem. A kórházból másnap hazaengedtek. Kicsit volt csak megduzzadva a farkam, de semmi fájdalmam vagy vérzésem nem volt! Kötözgettem a péniszem, minden oké volt. Kb. 2 hét után kiestek a varratok. Még vártam utána pár napot és kipróbáltam magam az ágyban. A barátnőm oda volt az élménytől, és nekem is nagyon jó volt. Már kb. 2 éve volt a műtét és azóta megnőtt a makkom, mosni is sokkal könnyebb így. Az ágyba sokkal később megyek el, a lányok csak pozitívumokat mondtak róla. Nagyon jó a körülmetélt szexelés, meg a faszverés is sokkal jobb fityma nélkül. A makkom nagyon nagyra nőtt (a képeken is látszik), a farkam meg alapban 11 cm, mereven 18-19, szóval jó nagy!

Nagyon jó dolog a körülmetélés, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Dávid

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.


Név: Blondi
Időpont: 2019-07-07 13:53:27

Szerintem ronda! Olyan mint,egy nagyra nőtt csiperke gomba,magas szárral. Speciel nekem nem tetszik!