M. Szabi

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2007-09-22 - 27 évesen
Orvos: dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán

Alapadatok

M. Szabi
körülmetélés
saját elhatározás
2007-09-22
27
dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Előzmények

Hello,Szabi vagyok, 25 éves átlagos srác.

Hát igen, műtét. Ki szeret kés alá feküdni?! Persze hogy senki! De ez ezúttal más! A pénz ne rettentsen vissza senkit, aki egy szép pisztollyal szeretne később büszkélkedni - ez mindennél többet ér annak, aki ilyet szeretne. Lehetne ezt SZTK keretein belül is a TB terhére, de akkor szerencse kell hozzá, hogy ne egy gyakorló orvosnál landoljon a kartonunk, mert neki lehet, hogy még egy kis rutinra szert kellene tennie. Nekem, amióta az eszemet tudom, tetszett a metélt tag, szerettem volna olyat, csak az első lépést megtenni, az volt nehéz, végül egy béna orvosnak köszönhetem.

Történetem kezdeném a gyermekévektől.
Már igen korán elkezdett foglalkoztatni a szexualitás és folyton játszottam a himbi-limbivel. Ám volt egy kisebb bajom, amit akkor még nem tudtam! Méghozzá, hogy nem lehetett a bőrt erőteljesen húzogatni, ugyanis a fitymafékem túl rövid volt és ez fájdalmassá tette a dolgot. Megtanultam én vele bánni,de titkon mindig féltem, hogy ha nem vigyáznak vele a lányok, akkor elszakadhat.

Első szexuális élményeim lágy petting jellegűek voltak kis nyali-falival, de amikor sor került az első behatolásra tizenéves koromban, akkor nagy meglepetés ért, erős fájdalom kíséretében, így az aktus be sem teljesülhetett. Bekövetkezett, amitől féltem a fitymafékem majdnem elszakadt. Hála Istennek, csak megrepedt. Ekkor elhatároztam, hogy ez így nincs rendjén! Viszont lépni nem igazán mertem, ugyanis túl intim területet érintett volna a dolog.


Voltak közben kisebb-nagyobb afférjaim, eltelt pár év, amikor is elérkezettnek láttam az időt az első lépésre, fékem eltávolíttatására. Nem akartam tovább halogatni. Az tény volt, hogy nem tudtam feloldódni az együttlétek alkalmával, kezdtem magamba fordulni és erősen feszélyezett a helyzet.

Szétnézve az interneten találtam a közelben egy magánklinikát, ami elég jó referenciákkal bírt az ilyen rutinműtétek, de a komolyabbak kapcsán is. Összeszedtem magam és telefonáltam. Két nappal későbbre kaptam is időpontot.


Eljött a görcsös második nap vége, a műtét délutánja. Remegő gyomorral léptem a váróba, ahol voltak mások is. Bár nem tudták miért vagyok jelen, de én akkor is szégyelltem magam, hisz aki az urológia feliratú ajtó előtt vár az nyilván beteg lehet. Szólítottak, beléptem az ajtón. Az orvos nyugodt hangon kérte, hogy vetkőzzek le, megtekintené a dolgot és kezdhetjük is a szerelést.

 

Megnézegette és már hozta is a kis gurulós tálcát, amin fagyos kínzóeszközök virítottak-legszívesebben elszaladtam volna, de én akartam változtatni, nem maradt választás. Megkért, hogy üljek fel a műtőasztalra, vagy mi fenére és ráterített a területre egy pont a műtendő helyen lyukas zöld leplet. Ezután jöttek csak a borzalmak, mikor elkezdte beadni a makk köré az érzéstelenítő injekciókat. Összeszorított foggal, izzadtan dőltem vissza az ágyra és bizsergető érzéssel elkezdődött a forrasztgatás. Ezalatt azt értem, hogy egy ilyen kis elektromos fityulával egyszerre vágott és besütötte az ereket,amik vastagon behálózták a fékem környékét. Nem fájt a dolog. Jött a kis varrat a tűvel-pár öltés, de az akkor iszonyat volt,mert a rövid érzéstelenítő elkezdhetett kimenni alsó végtagomból. Szúrós érzések, majd kötés.


Elbúcsúztam, elindultam haza. Otthon azt hiszem 1-2 napig nem piszkálhattam,majd esténként kamillázni kellett,meg Neogranormon kenőccsel kenegetni. Első pillantásra genny és vér látványa fogadott, de pár nap és oké lett. Érdekes mutatvány volt a kamillás része, ahogy lógattam egy pohárkába görnyedve, mint egy idős lékhorgász

Gyorsan gyógyult a vágott fék, a varrat magától kiesett. Amikor teljes gyógyultságban virított a makkom alja, akkor ütött be a ménkű. A rövid fék húzta a bőrt is és enyhe fitymaszűkület keletkezett a szakadások következtében kialakult hegesedés miatt.

Na innen jön a történetem lényege, hogy hogyan is jutottam el egy egyszerű fékvágástól a teljes körülmetélésig. Már nem voltam bátortalan, rutinosnak éreztem magam az első kis beavatkozás után.
Ismét az internet felé fordultam, mert a már említett orvosban többet nem bíztam meg. Neki látnia kellett volna, hogy nem elég a fékemtől megszabadulnom! Találtam sok-sok képet és ezernyi oldalt, fórumot a témában. Tudtam, hogy nekem eleve ez lett elrendelve, hogy fedetlen makkal büszkélkedjek. Nagyon megtetszett a sima, feszes bőrű hímtag, mindenáron olyat szerettem volna, na meg ott voltak az előnyei is, amiket minden evvel kapcsolatos oldalon olvastam: higiénia+a nők jobban érzik a makkot. Ebben az időben találtam rá a későbbre jó ismerősömmé váló Andrásra, aki pár kérdésemre adott is választ. Mára ezt az új oldalt létrehozta és lelkesen szerkeszti, frissíti szabadidejét rááldozva.


Megpillantottam a nevet, aki minden híresztelés középpontjában állt nagy szakértelme és kedvessége miatt a témában: Dr. Fekete Ferencet. Nem haboztam, azonnal feltárcsáztam és időpontot kértem. Ő sem teketóriázott, egy hét múlva már tudta is vállalni a beavatkozást. A telefonban is, és mint később kiderült, élőben is kedves és készséges.

Műtét napja

A műtét napja: 2007. szeptember vége, szombat, délelőtt 10 óra
Megbeszéltek szerint megérkeztem vidékről a könnyen megközelíthető rendelője elé. Jött is, vásárolgatott a helyi boltban pár ehető dolgot és meginvitált felfelé a lépcsőn. Ismét jelentkezett a görcs, hiszen ez most mégis csak komolyabb műtét. Beléptünk az ajtón, kényelmes, otthonos váró és aranyos ápolónő fogadott. Kivártam a sorom, ami kb. 20 perc volt, mert volt előttem egy srác. (Mint később kiderült szintén körülmetélésre jött.) Doktor úr végzett és behívott engem. Egy-két kérdéssel, udvarias hangon eloszlatta a félelmeim, kétségeim és már mentünk is beljebb a műtő részbe. Szintén otthonos és meleg színekkel volt felruházva. A műtét stádiumai megegyeztek az elsővel, amin átestem, csak annyi,hogy teljesen más hangulatban. Beszélgetés, egy-két poén és már benn is volt a pár szuri. Mire feleszméltem már varrni kezdte a doki, meg sem izzadtam,csak amikor öltögetni kezdett. Megkérdezte akarom-e látni, amitől megszabadított. Na, mondom láttam elég véres dolgot az életemben és mindtől rosszul lettem. Emiatt nem jelentkeztem mentő-, tűzoltóautó vezetőnek sem,tehát köszönöm,nem szeretném megnézni. ?
Bekötözött,átlibbentünk a másik helységbe az íróasztalához. Adott pár tanácsot és utamra bocsájtott mondván, hogy bármi baj, komplikáció lesz, készséggel áll rendelkezésemre-legyen az az első éjszaka, vagy később,a gyógyulás fázisa.
A módszer is ugyanaz volt: egy hétig nem érhette sem víz, sem folyadék a sebet, utána kamilla és Neogranormon kenőcs sűrűn. Így is tettem. El kell mesélnem, hogy milyen volt az első éjszaka és az ajándék első kibontása.

Tehát hazaértem. Kisebb benyilallások már jelentkeztek, meg a még nem kiszáradt,fedetlen makk kellemetlen mozgolódása a kötésben,de semmi nagyobb! Ettem-ittam, majd lefeküdtem aludni. Éjjel aztán jött a kedves meglepi a meredező cerkával-ennek eredményeképpen elkezdett szorítani a kötés, erősen szúrni a varrat,és feszülni a seb körben. Már bocs a trágárságért,de majdnem besz..tam a fájdalomcsillapító védelme nélkül. Vizelés,mint a szökőkút..megtalált minden pókot az összes sarokban.

Eljött végre a megmentő reggel. Még tudtam kb. 1 órácskát aludni is. Nincs mit tenni, vérfarkam van, a kötés merev állapotomban szorossá válik, kötést kell cserélni. Az odáig oké, csak hogy kezdjek neki egy átvérzett kötésnek, ha a közben megkeményedett vérbe bele van betonozva a damilszerű varrat (főleg, hogy nedvesség nem nagyon érheti..) Nagyon kevéske kamillával megitattam, így elkezdhettem letekerni a gézt….Huha, ami ott fogadott,az egyszerre volt siralmas és egyszerre gyönyörű: dagadt broki felgyűrődött bőrrel. Kék-zöld mindenütt, viszont az öröm az ürömben a káprázatosan szép vágás, illesztés és varrás volt. Aggodalmam a felgyűrődött bőr felé irányult, mert úgy tűnt, mintha nem lett volna teljes a metélés. Ezt meg is írtam a dokinak fényképpel alátámasztva, de erre rutinosan lenyugtatott, hogy ez csak ideig-óráig tart, amíg a műtét utáni dagadás le nem lappad. Pont jó lesz, mert említette korábban, hogy lazábbra metél a vérfarok miatt. Hát igen, ezt nevezzük MŰTÉTI SOKKNAK, mármint a lila hernyó effektust


Belenyugodtam és vártam a napok múlását,na meg első varrataim elszórását. Már emiatt is kezdtem aggódni, mert csúszott a felszívódás a többi esethez képest. Végül két hét múlva gyors egymás utánban kihullott a nagyja. Két-három darabot nekem kellett fellazítanom és kihúzni.

Műtét után lehet óvatosan mozgolódni, járkálni, ügyintézni, dolgozni, tanulni, de!! minden mozdulatra figyelni!! Nekem alul megnyílt két helyen valamilyen óvatlan mozdulat miatt, helyén kicsit vastagabb heget hagyva. A másik, hogy nem kell félni, idő kell a szervezetnek,hogy újrahálózza erekkel a hímvesszőt és a gyógyulás is csak hónapokkal, lehet 1 évvel később mondható véglegesnek – ez típusfüggő dolog(szervezetre válogatja).


Eljutottam hosszú regényemben a végkifejlethez, azaz az értékeléshez. Persze a szöveg nem pótolja az igazi képeket, amiket mellékelek, de együtt talán segítenek meghozni a döntést, és talán erősít benne titeket, hogy András szavaival élve: „Ne féljetek szó szerint BELEVÁGNI ”
Így,lassan 3 év távlatából azt kaptam,amit vártam. Abszolút higiénia, kellemes érzet, szépség-és amit érzek:büszkeség. Anyagiakban nekem 100.000 felett van,és ez az amit az elején írtam is, a MINŐSÉG KÖLTSÉGES! Akármilyen nehezen teremtjük elő, megéri a befektetést. Negatívum, hogy nagy hidegben majdnem lefagyott a vége a bőrtakaró hiánya miatt ? -főleg motoron.
Amúgy szex közben mindenképp más lesz az érzet. Nekem pl. érzéketlenebb, meg változó is-viszont ennyi hátrány belefér! Úgyis az agyunk a legfőbb nemi szervünk. Tudjuk befolyásolni az időtartamot, csak meg kell tanulni. Mindenkinek szép látványt és boldog használatot a sajátjához! Köszi,hogy olvastál,nézd meg a képeim is. Páááá
Ja és csajok,ismerkedésre jelentkezni msn,e-mail címmel,névvel,képpel Andrásnál,ő meg közvetít nekem :)

Szabi

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.