K. Kari

Beavatkozás: körülmetélés / saját elhatározás
Időpont: 2017-03-17 - 23 évesen
Orvos: dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán

Alapadatok

K. Kari
körülmetélés
saját elhatározás
2017-03-17
23
dr. Fekete Ferenc (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Hello mindenkinek!

Károly vagyok, örvendek.

E beszámoló keretén belül szeretném leírni, elmesélni velem hogyan történtek a dolgok, hogyan zajlott az én körülmetélésem. Saját elhatározásomból történt a dolog, aminek eddig nem látom hátrányát. Nagyon szép, esztétikus lett.

Kezdjük a legelején. Nem tudom milyen idős lehettem, mikor először felnőtt filmben láttam az efféle műszert. Nem tudtam mi ez, utána néztem, kérdeztem a dolognak, mert érdekelt mi is ez. Interneten rengeteg dolgot megtalál az ember, úgy kb. mindent. Sok weboldalt végigolvastam. Érdekelt nagyon minden, s akartam a dolgot, mert semmi hátrányát nem láttam. Hogy kipróbáljam, milyen a csupasz makk, elkezdtem hátrahúzva tartani a fitymámat, s nagyon bevált a dolog, nagyon kellemes jó érzés volt. Megvolt a döntés: körülmetélt akartam lenni!

Ezen a weblapon megtaláltam mindent, ami érdekelt, s amiről tudnom kellett. Felkerestem Andrást, akitől nyomban érkezett a mail s segített mindenben. (Ezúton is köszönöm). Ajánlott nekem orvost, rendes segítőkész volt. Konzultált a doktor úrral a nevemben, nekem annyi dolgom volt, hogy a fontosabb infókat megvitassam az orvossal. Egy-kettő kaptam időpontot március 17.-re.

Hamar el is érkezett az idő. Igazából csak az út miatt izgultam aznap, mivel erdélyi vagyok, Pestig hosszú az út. Ez is lazán ment, gond nélkül, a bátyám kíséretében. Akkor kezdtem el parázni igazán, amikor megérkeztem Pestre (gyönyörű hely), mert éreztem, hogy itt az idő, már csak másfél óra. Hamar megtaláltuk a rendelőt, úton arra gyógyszertárat kerestünk esetleges bevásárlás végett.

Felmentünk a rendelőbe, első emeleti nagyon pofás helység volt. Hangulatos kis váróterem/szobával. Halk zene a háttérben. Ekkor már nem izgultam, csak vártam, hogy kerüljek sorra. Várni kellett egy 40 percet, mire fogadott a doki. Elmagyarázta, hogy fog zajlani a műtét, mondta, hogy mindig mondani fogja éppen, mit csinál, s hogy nem fog fájni. Ami az elején kellemetlen volt, az érzéstelenítés,s később ennek a múlása ,de lehetett szólni s kaptam újabb szurit. A műtét vége fele már nem kértem, ilyenkor éreztem a fájdalmat, de csak én akartam, hiszen kérhettem volna újabb dózis zsibbasztót, de nem éltem a lehetőséggel. 30 percet vehetett igénybe az egész beavatkozás. Megkaptam a kötést.

Utána még várnom kellett kint a váróterembe egy fél órát s újra be a dokihoz ellenőrizni, hogy nem vérzik-e, illetve hogy jó-e a kötés, tehát minden rendben van-e. Úgy is volt, elmondta, hogyan mikor kötözhetem, moshatom. Minden instrukciót megkaptam. Fájdalomcsillapítót be kellett vennem, mert mikor múlt az érzéstelenítő hatása kicsit fájt. Végül Debrecenből hazáig vezettem gond nélkül. Este 10 óra környékén értem haza. Eleinte pisilni nehézkes volt, mert bevolt duzzadva, de nem volt vészes. Ami kellemetlen volt számomra az éjjeli merevedések. Azok azért tudtak fájni, de elmúlt megérte, szabadabbnak érzem magam, s kényelmesebb az egész.

Újfent köszönöm Andrásnak a fáradozásaiért.

Kari

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.