S. Csaba

Beavatkozás: körülmetélés / vallási ok
Időpont: 2014 - 28 évesen
Orvos: állami

Alapadatok

S. Csaba
körülmetélés
vallási ok
2014
28
állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

28 éves vagyok, s idén nyáron metéltek körül, ugyanis a nevelő apám muszlim és megbeszéltük, hogy én is felveszem a vallást, s bizonyára mindenki tudja, ehhez a férfiak esetében a körülmetélés is hozzá tartozik. Apám Törökországból való és a saját nevét adta (Mustafa), és én választottam egyet hozzá (Azim). Már nem volt érintetlen a dákóm, mert 14-éves koromban eltávolították a fékem legnagyobb részét, de a fityma gyakorlatilag változatlan maradt. Alaphelyzetben majdnem teljesen burkolt volt a makk, a szerszámom sajnos nem olyan nagy , mint a többi férfié, akik az oldalon megmutatták. (Amikor teljesen lóg a staniclim, akkor hosszabb, mint a pöcsöm.) Ezen némileg javít a metélés ... szerintem ... meg vágatlanul mindig olyan kisfiús, utána, véleményem szerint sokkal felnőttesebb.

Érdekes a kérdés, hogy lett török nevelő apám. Nos, miután a szüleim elváltak, anyám teljesen érthető módon nem akart egyedül maradni, főleg, hogy én sem voltam már kicsi akkor, szóval teljesen rendben volt a dolog. Akkor találkozott a nevelőapámmal (már én is elmúltam 17), aki szerencsét próbálni ment Németországba, ahol volt is párszor, de végül itt talált munkát. Megismerkedtek, összeházasodtak, és … nos , kb. ennyi.

A nevelő apámmal nagyon hamar kifejezetten jó lett a viszony, tényleg, majdnem, mintha az igazi apám lenne. Ő mindig is azt akarta, hogy vegyem fel a vallást. Azt hiszem, neki fontosabb ez, mint nekem. Mivel tisztelem őt, ezért tiszteletben tartom a hozzáállását. Akkoriban – 8-10 éve – nem annyira akartam az egészet, de most, hogy felnőttebb lettem, normálisabban tudtunk beszélgetni erről, és előkerültek a technikai szempontok is. Bevallom, ezek nekem fontosabbak voltak. Szóval ő el tudta mondani nekem az ezzel kapcsolatos tapasztalatait. Tisztaság: nekem elég hamar szmegmás lett a fityma alatt, holott naponta tisztán tartottam. Mondta, hogy körülmetélt pasiknak szóba sem jön ilyen gond. Aztán pl. a korai magömlés: előtte, ha csak betettem a fütyköst, egy-két perc ki-be húzogatás után spricceltem a magjaimat. Azóta ez teljesen megoldódott, hiszen jóval érzéketlenebb lett a makkom. Elmondta azt is, hogy utána hogyan célszerű maszturbálni, hiszen minden megváltozik ugye .... Mivel ezek az infók logikusnak tűntek, hát belevágtam .... és … most, lehet, hogy furcsa, amit mondok, de a fiúkban van valami ilyesmi, hogy az apát egyfajta mintának tekintik..és ez a vonal is erősen benne volt.

A körülmetélés 2014 júliusában történt, Isztambulban, egy hivatásos körülmetélő által. Ugyanis ott van ilyen. Kérdésemre elmondták, hogy a körülmetélések nagy számára való tekintettel (gondolom én) külön iskolát kell végeznie ezeknek a szakembereknek, illetve sokan továbbviszik apjuk mesterségét. Engem apám egyik ismerősének a fia metélt körül, aki egy hozzám hasonló korú fiatalember. Kora ellenére viszont egész nagy tapasztalata van már.

Gyerekek esetében az egész elég nagy ünnepséggel zajlik. Én nagyon nem szeretem a felhajtást és felnőtt is vagyok, ezért rövid úton zajlott le az egész. A szakember házhoz is megy és őhozzá is el lehet látogatni, ahol egy külön erre kialakított helyiségben zajlik a dolog. Odamentünk apámmal a megbeszélt időpontban (délelőtt volt, én még reggel levágtam a szőrt a szerszámomról, illetve körülötte, és a herezacskómról is; na és persze maszturbáltam egyet, felkészülendő a következő időszakra). A szakember nagyon kulturált, udvarias volt.(angolul sajnos nem igazán tudott, ezért apám volt a tolmács). Pár szó után be is vezetett minket egy kis előtérbe, ő pedig már bent készítette az eszközöket. Kb. fél perc múlva mondta, hogy menjünk be, nekem már le kellett vennem az alsónadrágomat, csak a felsőruházat maradt. Belépve láttam, hogy szerencsére semmiféle műtő hangulata nincs a helynek, sokkal inkább az ehhez a kultúrkörhöz tartozó díszítéssel ellátott berendezések uralják a teret. Így sokkal barátságosabb volt a légkör.

Le kellett feküdnöm egy asztalszerűségre (azt hittem, h a földre kell majd, de viccesen azt mondta, h nem a sivatagban vagyunk). Lemosta a célterületet, megkaptam az érzéstelenítőt (felnőtt férfiaknak ez is jár szerencsére). Amíg vártunk, hogy hasson, valamit még beszélt apámmal, de én már nem figyeltem az izgalom miatt. Később megtudtam, hogy azt kérdezte: milyen legyen a körülmetélés. Akkoriban nem tudtam, hogy vannak opciók, erről nem beszéltünk, így ezt apám döntötte el. Jól döntött: alacsony metélés lett nem túl lazára engedve. Amint azt később tapasztaltam ennek során a teljes belső fitymát és a féket is eltávolítják; a vágás egészen közel van a makkhoz.

Hozzávetőlegesen tíz perc alatt végzett, bekötözte és még egy óra múlva ránézett, aztán mehettem. Adott pár instrukciót, és mondta, hogy ha bármi problémám van, menjek vissza. Nem volt szerencsére. Az érzéstelenítő elég hamar kiment, és utána fájt eléggé egy másfél órán keresztül, de később teljesen elviselhető volt. Az utasítás és a józanész szerint tisztán tartottam a sebet, és rohamosan gyógyult. A varratok egy része magától megköszönte a részvételt, egy másik részüket én szedtem ki. A gyógyulási szakasz már Magyarországon zajlott, szóval, ha bármi lett volna, úgyis elmegyek egy orvoshoz. Minden oké volt végig. Türelmetlen vagyok ezért 11 nappal a metélés után nyúltam hozzá következőre, de még további 4-6 nap kellett, hogy bátrabban kezelésbe vegyem.

Behatolás kb. egy hónappal utána történt, és teljesen rendben volt minden. Így fél év elteltével azt mondhatom, hogy jelentősen tovább bírom ejakuláció előtt, ami nyilván a partneremnek is nagyon fontos. Ez gondolom, hogy a metélés stílusától is függ nem csak a tényétől. Itt a belső fityma hiányára gondolok. Megfigyeltem még azt is, hogy a makkom valamivel nagyobb lett; és persze szárazabb és durvább felszínű a megváltozott maszturbációs technikától.

Igazából, összességében véve, tuti, hogy ha kell, újra megcsináltatnám, sőt, szerintem a kamaszkorú fiúkat mind körül kell metéltetni, jó lenne, ha mindenütt bevezetnék. Már csak azért is, mert így van összehasonlítási alapjuk, kicsit talán megkomolyodnának utána, és a feleségeik méhnyakrákra való esélyét nagyban lecsökkentenék.

Utánaolvastam, és van, ahol úgy tekintenek a férfiak körülmetélésére, mint quasi az oltásokra … szerintem ez ilyen egyszerű. Nem olyan drámai, dolog, mint azt néhányan felfogják. Ha lesz fiam, őt biztosan körülmetéltetem.

Most azon gondolkozom, hogy jó lenne korrekciót csinálni. Igazából a feszességről van szó, azt szeretném, hogy teljesen feszes legyen, hogy erekcióban szinte semennyire se mozogjon rajta a bőr. Ugyanis egy darabig folyamatosan szabadon volt a makkom, de így pár hónap után a peremét befedi. Gondolom alakult, kinyúlt. Lényeg, hogy azt akarom, hogy lógva se érjen rá.

Mustafa, azaz Csaba

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.