R. István

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2015-02-12 - 27 évesen
Orvos: dr. Bánfi Gergely (Budapest) magán

Alapadatok

R. István
körülmetélés
orvosi ok
2015-02-12
27
dr. Bánfi Gergely (Budapest) magán
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Kerek 10 évvel ezelőtt, 17 évesen láttam először körülmetélt szerszámot amerikai pornó nézése közben. Először furcsának találtam, mert eltért az általam megszokottól.

Neten kerestem infókat, sok előnyéről olvastam. Amerikában a fiú babáknak a 8. napon rutinszerűen elvégzik. Ekkor még úgy gondoltam felnőtt korban különös indokok nélkül nem végzik el a beavatkozást itthon.

Felsőfokú tanulmányaim idején kollégiumban is laktam, ahol előbb-utóbb szinte minden téma szóba kerül. Az egyik szobatársam - más okból - urológián járt magánrendelés keretében, ahol az ő elmondása szerint 30-as korosztály "divatból" végezteti el a beavatkozást. Én ezt akkor túlzásnak gondoltam. Egyébként ő nem volt metélve.


Kb. 1 évvel ezelőtt rövid fék miatt a szeretkezések kellemetlenné váltak számomra. Apámnak is rövid volt a fékje, műtéttel oldották meg neki. Elkezdtem utána olvasni, hogy miről is lenne szó. Így akadtam olyan írásokra, ahol megtudtam, hogy a teljes körülmetélés erre is megoldás lenne. Újra cikkeket kerestem, és mivel bíztató írásokra akadtam a témával kapcsolatban eldöntöttem, hogy átesek rajta. Ekkor akadtam András által szerkesztett oldalra, ahol olvastam 1-2 beszámolót, és néztem képeket is. Kedvet kaptam az egészhez, írtam neki levelet, hogy a legutolsó önként metélt mail címét adja meg, tennék fel kérdéseket. Az illető végül is nem válaszolt, de Andrással át tudtam beszélni a témát alaposan, 2014.decemberében.
Rögtön orvost is ajánlott, dr. Bánfi Gergő személyében, aki az Üllői úti Klinikák egyik kiváló orvosa. Mivel a konzultáción a doktor is indokoltnak tartotta, kitűztük a műtét napját. András tanácsára kb. 3 héttel a műtét előtt elkezdtem állandóan hátrahúzva tartani a fitymámat, hogy a makkom szokja a fedetlenséget. Pár nap után már minden probléma nélkül megmaradt hátrahúzva, s a makkom is nagyon hamar megszokta, hogy közvetlenül érintkezik a külvilággal. Mindenkinek csak ajánlani tudom a dolgot, nagyon megkönnyíti a gyógyulást.


2015. február 12-én reggel 9 kor regisztráltam be a Klinikán, majd az I. emeleten vártam. Csak kora délután kerültem sorra. Nagyon sem enni, sem inni nem mertem, mert nem tudtam mikor fognak fölvinni a műtőbe. A műtét kb. 3/4 óráig tartott, az első szúrás után semmit nem éreztem. A doktor úr tekintete nyugalmat sugárzott, végig tartotta velem a kapcsolatot. Este egy másik orvos vizsgált meg és engedett haza. Aznap csak a fejem fájt, a műtét helye nem. Hajnalban óriási fájdalomra ébredtem, merevedésem volt. Hirtelen azt hittem mentőt kell hívjak szétszakadt a farkam. Kiszaladtam a fürdőbe, villanynál láttam, hogy szerencsére nem ez történt :)

Dr. Bánfi másnap reggel 7-re várt, átkötötte a sebet, tanácsokkal látott el. Három hét nyugalmi időszak következett, önmegtartóztatással, ami 2x okozott éjjeli magömlést.
Az első 3-4 napban fájtak csak a reggeli ágaskodások.
3. héten varratszedés volt, rengeteg varrat jött ekkor ki.

Azóta szokom az új állapotot, eddig nagyon jó tapasztalatom van. Hogy tisztább az egyértelmű, még dolgoznak a régi reflexek is: fürdés után már hiába rángatom, nem megy előre a bőr...

Fél év alatt fognak a hegek elmúlni.

Andrásnak köszönöm a sok segítséget, aki előtte van, annak ajánlom, és hajrá!

István

 

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.