H. Zoltán

Beavatkozás: körülmetélés / orvosi ok
Időpont: 2014-04-18 - 32 évesen
Orvos: dr. Ignácz Zsuzsanna (Budapest) állami

Alapadatok

H. Zoltán
körülmetélés
orvosi ok
2014-04-18
32
dr. Ignácz Zsuzsanna (Budapest) állami
érvényes, folyamatban lévő

Szöveges beszámoló

Sziasztok,

 


Sok beszámolót láttam az oldalon, szeretném én is megírni az eddigi tapasztalataimat, illetve egy ajánlással is élnék.


Még gyermekkoromban nekem is, mint sok más gyermeknek, letapadt a fityma, amit végül nem lett körülmetélve. Emlékeztem, hogy fájt is ez a letapadás.


Azért döntöttem végül a körülmetélés mellett 32 évesen, mert a fityma vége rendszeresen nagyon csúnyán kirepedezett. Ez csípett, illetve nem is volt túl esztétikus látvány. A bőr jelentősen megnyúlt ugyan, de teljesen hátrahúzva nem volt a szerszám vége az igazi – a fék rövid volta lévén a makk visszagörbült, illetve az erekció sem volt annyira kemény.


Baráti körömben van egy személy, akitől kérhettem is tanácsokat, hogy aztán milyen lesz a helyzet ha megcsináltatom. Őt még gyermekkorában metélték körbe, vagyis mára eléggé hozzászokott, de így is tudott hasznos tippeket adni.


Szóval műtét lett a vége, a celldömölki kórházban, Vas megyében került elvégzésre. Fél altatásban végezték, TB-re csináltattam meg. Nem fogok kertelni, az első 1 hét, főleg az első 3 éjszaka pokoli volt. Aki azt hiszi kemény, hát csináltassa meg és meglátja!:) A varratok nagyon tudnak feszíteni, főleg ha erekció lép fel. Akár spontán, akár nem.

Amit tudok ajánlani: én vettem a gyógyszertárban steril gézlapot és ragszalagot, és finoman beburkoltam a műszert vele, ragszalaggal finoman megtekertem, hogy tartsa. Majdnem teljesen beburkoltam, a makk fele látszott ki kb a kötés alól így nem volt gond. Hülyén néz ki, de nem szépségverseny.

A kötés segített a legtöbbet az első pár napban! Napközben, illetve az első pár éjszakára életmentő volt számomra. Nem kell túl szorosra húzni, szerintem legjobb ha majdnem erektált állapotban “teszi” rá az ember, és akkor biztosan rajta marad – és pont annyira tartja húzva hogy szépen tudjon gyógyulni. A varratok maguktól kijönnek 1,5 hét után kb, Kontrollra 1-1-2 heti intervallumban kellett járnom.

Amióta megcsináltattam azért minden szinten jobbak a dolgok. Bár sosem volt gondom a tisztítással, ez így valóban jóval higiénikusabb. Nincs repedezés sem, illetve az erekció is jóval keményebb mint azelőtt volt. Szex az utóbbi 2 hónapban még nem volt, szóval abban nem tudok nyilatkozni egyelőre.

Én néha hordok nadrágot alsónadrág nélkül is, gyanítom az érzékenységet jelentősen jelentősen ki lehet így tolni. Szóval nem hátrányos semmiképp férfiszemmel nézve. ????

Innentől ajánlás következik, ugyanis tudom hogy a TB felé sokan lehetnek (joggal) előítéletesek – az én orvosom számomra erre a legjobb ellenpélda. Dr. Ignácz Zsuzsanna nagyon kedves, abszolút profi hölgy.

Férfiaknak és nőknek is végez intim plasztikát magánpraxisban, de akár TB-re is. A körülmetélés a fő profilja már évek óta. (Elérhetősége: +36 30 9754795, honlap: http://medical-plasztika.hu)

Évtizedek óta a szakmában van, a körülmetélésre úgymond néhány éve specializálódott. Rendkívül sok gyakorlati tippet tud adni ő is a műtét utánra.


Ha bárkit is ajánlanék, az Ő lenne. Nyugodtan lehet az oldalra, illetve rám is hivatkozni –

Zoli

Beszámolóhoz feltöltött kép

Beszámolóhoz beküldött hozzászólások

Kedves Látogató!

A weboldalunkon kizárólag regisztrált tagok szólhatnak hozzá az adott beszámolóhoz.